טוב אז

../images/Emo32.gif טוב אז

ביום ראשון הקרוב אני בעז"ה מתגייס....
למרות שהייתה תקופה ארוכה שלא כתבתי כאן, בחודש האחרון השתדלתי לכתוב יותר ואני מאוד מקווה שאני אוכל להמשיך ולכתוב גם בזמן השירות הצבאי
אני מאמין שבימים הקרובים עד לגיוס לא יהיה לי ממש זמן לכתוב... אז אל תהרגו אותי שפתחתי את השרשור צומי הזה כבר עכשיו

NoWords

New member
חח למה שנהרוג אותך >:

גיוס דורש שירשור צומי! :) אז אבי, שיהיה המון בהצלחה, שירות נסבל ככל הניתן והעיקר שתהיה מרוצה!
אגב, לאן מתגייס?

QueIronia

New member
אבי, המון המון המון בהצלחה!

ותפיץ את מורשת JLo בקרב הטירונים. אני אספר מה קרה לי - הערב הראשון, הלכתי להתקלח, ה
נשאר בחדר. ואז הוא התחיל לצלצל, ושמעו את JFTB ברחבי החדר (מזל שלא בכל הקומה...). מאז יורדים עליי עם הצלצול הזה... בכל מקרה, אני תא תרומתי לצה"ל עשיתי עם הצלצול שלי, תתחיל לחשוב מה אתה מתכוון להתחיל לעשות... אבל עכשיו ברצינות - שיהיו לך 3 שנים מהנות עד כמה שאפשר, ום אתה עושה טירונות במחנה 80 אז אני מזהיר אותך מראש מ"איכות" האוכל...
אומרים שבזיקים האוכל סבבה...

פחחח בזיקים האוכל דוחהה

ואפילו השקם מגעיל חח אבל מצד שני זה לטירונים אז לא מצפה לפאר ומלא דברים טעימים.. לעומת זה בחיל האווירררר האוכל הכי טעים שיש עם התנאים הכי שווים שיש בריכה חדר כושר קולנוע!!! ואפילו ברגר קינג בתוך הבסיס בחלק מהבסיסים!! יש כבוד חח

ובלי שום קשר PLAY הקליפ המדהים

יווווווווווו אני מאוהב בשיר ובקליפ הזה.. צתכלס בגללו בגללו הבנתי מי זאת ג'ניפר היפיופה והדיווה והסטארית! איך היא מופיעה שם מדהים אפילו שיש קליפים שהפנים שלה יותר יפות אולי נגיד IM REAL וגם AIH בפליי היא הכי מדהימה שיש.. נכון שזה קשור עכשיו?? חח

nof13

New member
אבי

שיהיה לך הכי בהצלחה תשתדל כמה שיותר להנות.

oren456

New member
עכשיו חזרתי מהגיוס של אבי!!!!!!!!!!

והיה כאזה נחמד... כפרות על המפשחה שלו.... אז ממחר לחרא הזה יש נסיעות חינם בעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!

West Doll

New member
גיוס קל../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif

למרות שאני לא מכירה אותך אני בטוחה שתהיה חייל למופת

למעלה