טוב אני חייבת להוציא קיטור!

bioc1

New member
../images/Emo32.gif טוב אני חייבת להוציא קיטור!

זה משעמם להיות מחוסרת עבודה... אני צריכה הצעות זולות איך להעביר את הזמן חוץ מספרים וטלווזייה( את זה אני כבר עושה) אני מאוד מאוד קרובה לעשות מנוי לחדר כושר א-ב-ל 240 שקל בחודש זה קצת יותר מדי בשביל בחורה מובטלת. יש לי הוצאות על דלק ועל פלאפון ועל אתרים למציאת עבודה שנרשמתי אליהם אז להוסיף עוד 200-250 שקל על חדר כושר זה יקר לי...מצד שני משעמם לי...אני לא רואה עבודה באופק ואני רוצה להוריד 3-4 קילו. יש עוד מליון דברים שהייתי רוצה לעשות אבל כולם עולים כסף! (למשל ללכת ללמוד לנגן בגיטרה כמו שצריך ולא חפיף כמו שעשיתי עד עכשיו...ללכת ללמוד שפות...ללכת לקורסים לאומנות/ציור...ללכת לקורס במחשבים אולי אני אעבוד בזה עד שאני אמצא עבודה...קורס CRA...אולי לעשות הסבה למקצוע אחר? אולי אני אלמד עוד תואר? הנדסה או משהו פרקטי...בזבזתי 60 אלף שקל מה זה עוד 30 אלף
טוב אני מתחילה לכתוב שטויות...תתעלמו

ufffnick

New member
גם אצלי זה ככה...

להבדיל, שאני לא יכול לקבל את התואר עד שהשביתה תסתיים. הציונים של הבחינה האחרונה יתעכבו עד סוף השביתה, כי חלק משביתת המרצים היא לא להעביר את הציונים. לא ממש מעניין אותם שאיבדתי כמה הזדמנויות מפתות במיוחד, בגלל ההתעכבות. אז גם אני, מחוסר עבודה ומעש (ודי תקוע בלי התואר). וגם אני צריך לאבד 3-4 קילו איכשהו... גם אני חושב על איזו עבודה זמנית כדי שאוכל לממן איזו הסבת מקצוע לכיוון המחשבים, או לכיוון המוסכים. וגיטרה? זנחתי המון זמן, העלתה אבק וכבר לא מכוונת... בקיצור באסה. לפחות יש קצת גשם בחוץ
<קיץ קיץ תגמר, חם לי חם אני סובל... חם למעלה חם למטה...>

bioc1

New member
לפחות אנחנו במיעוט. רוב הפורום מאושר ../images/Emo13.gif

לפחות אתם אחרי

אני עוד לא התחלתי ללמוד, אני קורעת את התחת בעבודות (לא בראיין, זה לא דו משמעי..) אין לי זמן ללכת לחד"כ והייתי רוצה להוריד את מה שלא צריך.. ככה שמה שאתם עושים באמצע השבוע מחוסר מעש.. בשבילי זה "החופשה המושלמת". מנחם?

ufffnick

New member
הייתי מתחלף איתך בכיף...

כי אנחנו אחרי הרבה, עם תחושה של אותו מקום כמו שלך. כאילו אחרי שנות לימודים, ולא זזנו מילימטר. לא כיף. לא ממש חופשה, כשיש ערימה של חשבונות לסגור.

Star_Dust

New member
ההרגשה הזו של לא זזנו מילימטר...

היא בדרך כלל מוטעת. בתקופה קשה יותר של חיי למדתי משהו מעניין על החיים... זה נשמע אולי טיפה מופשט אבל יש בזה המון... החיים הם כמו ספירלה אנחנו נעים במסלול שהוא דמוי מעגל אבל לא בדיוק. אתה הולך והולך ופתאום נדמה לך שאתה נמצא שוב באזור מוכר. אתה אומר לעצמך: 'שיט, שוב תעיתי בדרך ונכנסתי למעגל הזה'
ואז אתה מסתכל בקצת יותר תשומת לב ומגלה שזה לא ממש אותו מקום. נכון, זה נורא דומה אבל עכשיו עם כמעט תואר ביד אתה נמצא באותו אזור רק בשלב קצת יותר גבוה של הספירלה של חייך. כן, כן, אני יודעת שזה נשמע כמו פילוסופיה בגרוש
אבל יש בזה המון אמת. נשבעת.

belli80

New member
שאת חמודה כשאת

נתקפת במצב רוח פילוסופי על הבוקר...

Star_Dust

New member
תודה יקירתי ../images/Emo140.gif

פתאום שמתי לב שכבר אמצע נובמבר. אז מתי בדיוק אתם מתייצבים ברבנות? ולאיזו מסעדה בחרתם לקחת את המשפחה אחר כך? ומה לובשים לארוע כזה (לא האורחים, הכלה
). זה שהחלטתם ללכת בקטן לא אומר שעכשיו שמורה לך זכות השתיקה בנושא
אפרופו חתונות, בשבוע שעבר התחתנה בחורה מהמשרד שלי. לא הוזמנתי, כמובן (בעולם האמיתי אני מאוד לא חברותית
), אבל אתמול שמעתי חוויות (מבחורה שהיא, כנראה, יותר חברותית ממני
). הבחורה סיפרה שהשמלה היתה מדהימה, הכלה היתה מקסימה, המקום היה יפה וכולי וכולי א-ב-ל היתה גם המוזיקה. סגנון מוזיקה שאהוב מאוד על החתן ובלתי נסבל בעיני הכלה. מתחילת הערב רק מוזיקה "שלו". היא ניסתה ללכת לדי ג'יי ולבקש שישים קצת מוזיקה "שלה" כמו שסוכם מלכתחילה, אבל הדי ג'יי סירב. הוא אמר שהרחבה מלאה והוא לא רוצה לאבד את הקהל. היא התבאסה קשות. והבעל הטרי? התעלם. קיפץ ופיזז עם חבריו על הרחבה ולא התייחס למצב רוחה שהפך פתאום ירוד. חשבתי לעצמי שמבאס קצת לגלות דווקא בחתונה שבן הזוג לא ממש שם בשבילך. לא יודעת. אולי אני קצת קיצונית בחשיבה הזוגית שלי, אבל זוגיות בעיניי מורכבת משני אנשים שאמורים להתייחס זה לצרכיה של זו ולהיפך. אז זהו. בכלל לא קשור אליכם ועדיין.... מאחלת לכם שנים רבות של התחשבות הדדית והרבה אושר

belli80

New member
../images/Emo12.gif אויש...

נשמע באמת באמת לא נעים...
קודם כל- הייתי מעיפה את הדיג'יי על המקום (כתבתי על זה תגובה ארוכה ומושקעת, שנראתה לי פתאום מיותרת וסוג של התפרצות לדלת פתוחה, כי אני בטוחה שהלסת שלך צנחה בדיוק כמו שלי למשמע התשובה שלו) איזה מזל שסומסום ואני חובבים את אותו סוג מוזיקה (גיב אור טייק איזה פיסת אלבום של מטאליקה מתחילת שנות השמונים שאנחנו עדיין חלוקים עליה..) ואיזה עוד יותר מזל שבחתונה שלנו לא תהיה בכלל מוזיקה, חוץ ממה שישימו ברקע במסעדה... בכל מקרה, תאריך היעד הוא 13.12, מאחר ואחותי טסה לה לשלוש שנים יומיים אחרי. יש קצת סיבוך עם התאריך, כי עוד לא נפגשתי עם הרבנית והיא לא מוכנה לאשר לנו לקבוע עם הרב עד שאני לא נפגשת עם מדריכת כלות (וזה ייקרה רק בשבוע הבא, למרבה הקריזה..) מחר אנחנו הולכים להוציא את הבגדים של אופניק מהתיקונים שהם היו צריכים לעבור (קיצור! עם כל ה-1.93 מ' שלו, המכנסיים עוד היו צריכות לעבור קיצור?!!) ואז גם נסור אל התופרת שלי, כדי לצלם את השמלה, לשלוח לחברה שלי שמחפשת שמלה גם... האמת- יש התלבטות בין שני דגמים של השמלה, מקווה להכריע בעיניין עד מחר. ביום שישי הבאנו את הטבעות מירושלים, ובשבת הקרובה- מפגש הורים
וויש אס לאק! זהו, לבינתיים... יום נעים!!

Star_Dust

New member
המוזיקה היא לא האישיו בעיניי

סתם סימפטום למשהו מטריד הרבה יותר. בהצלחה עם הבגדים. חייבת לחלוק משהו מנסיוני האישי. אנחנו התחתנו מאוד צעירים ולא מגובשים. התוצאה: אמא שלי בחרה לבעלי ז"ל את החליפה אותה לבש. היא בחרה ג'קט בצבע חציל!!! (כן, כן, זה נראה כמו שזה נשמע) כי באמצע הניינטיז זה היה נ-ו-ר-א אופנתי. מה שקרה זה שבמשך 6 שנים אחר כך נאלצתי לשמוע שוב ושוב את בעלי מתבכיין על איך שהוא נראה בחתונה. אני די משוכנעת שאם הוא לא היה מת, הוא היה ממשיך להתבכיין עד היום
על כן זוהי עצתי... דאגי שאופניק יהיה שלם עם הלבוש, כדי שלא תצטרכי לשלם על זה אחר כך
(כנ"ל לגבי השמלה שלך כמובן). ובהצלחה בשבת. מקווה שלא יהיו מכות

שנאמר:

"אתה הולך להתחתן או הולך מכות?" הגשש החיוור פרק ט' פסוק ג'... מצד שני, שמעתי הצד של החתן, איך לומר? לא פולנים... אז מי יודע... בראיין בעדינות עם הוויסקי...

belli80

New member
נראה לך באמת??

הוא בחר את הבגדים שלו וגם את שלי.. וגם את התסרוקת - ניסיון שעכשיו יושבת לי על הראש...

moi25

New member
כפרה!!!

מתרגשת בשבילך
נכון שנחמד להישאב לזה קצת?

Charlotte Chamb

New member
מאוד מוכר

גם אני כשהייתי במצב הזה התחלתי לחשוב על ללמוד עוד תואר ועוד קורס. אפילו נרשמתי...... ואז מצאתי עבודה (איזה מזל) בכל מקרה אם חדר כושר יקר , היות ויש לך זמן פנוי או בבוקר או בשעות אחה"צ, את יכולה לעשות הליכות של שעה לפחות או באיזור מגורייך או בפארק. זה בריא וזה טוב לדיאטה וזה חינם. ואם את גרה בקרבת זוגות עם ילדים אולי אפשר לעשות בייביסיטר? שיהיה קצת כסף כיס. אם את אוהבת לרקוד אז ריקודי סלסה או ריקודי עם שזה עולה 35/40 ש"ח לפעם ואת יכולה לבחור מתי ללכת מתי לא. יוצא קצת יותר זו ל מחדר כושר וגם שם פוגשים אנשים. בהצלחה לך

bioc1

New member
מצאתי מנוי יד שניה...אני הולכת להתאמן!

חוץ מזה היה לי ראיון היום למשרת מזכירה...השאלה הראשונה שהמראיינת שאלה אותי היא. "מה את עושה פה?" אבסורד.

bioc1

New member
לא. ../images/Emo10.gif תכננתי לבקש מאמא אבל היא מסרבת

בטענה שיש לי כבר מנוי בעיר מגוריי ההורים ואני לא צריכה מנוי כפול...אבל כמו שאני מכירה את אמא שלי היא תתקפל ותיתן לי כסף.... מתי יגיע היום שאני לא אצטרך לבקש מההורים? פאדיחה

למעלה