טוב זה הולך ככה

joecamel

New member
../images/Emo32.gif טוב זה הולך ככה

חזרתי עכשיו מערב בת"א !!!!!!1 מסקנות: 1: אין מה לחפש במקום הזה שנקרא שלוותא מכמה סיבות! אם אתה לא מכיר בכניסה אתה מתעכב בקירוב שעתיים עד שנותנים לך להיכנס ואז אתה מגלה שבבר אתה צריך להמתין עוד שעה ומשהו בכדי שהברמנית\ן יסתכל לכיוון שלך בכלל בשביל להזמין איזו גולדסטאר מסכנה או בריזר כי הם בכלל לא מחזיקים טובורג!!!! בושה וחרפה! 2. אין שום בצדקה להמתנה בתור מלבד העובדה שהמקום סתם תופס מעצמו אסופה של כיסאות ושולחנות עם רוח נעימה אני מודה אבל לא ממש שווה את ההמתנה מה גם שהצוות תפסן תחת בצורה שלא תאמן! 40 דקות המתנה לשולחן ואנחנו היינו 4 !| בקיצור מהומה רבה על לא מאום!!! לא שווה את הזמן מה גם שב31 לחודש הבא המקום נסגר בגלל החורף! המשכנו את הערב ב 30 ומשהו ( אבן גבירול בהתחלה שם 16 אם אני לא טועה) אחלה מקום אחלהמלצריות ואחלה שירות למרות שהמקום עמוןס בטרוף בסופ"ש סיכום משקאות: 4 שוטים של שנאפס באדיבות בעל הבית ב 30 ומשהו על ההמתנה של 5 דקות לשולחן שאני מה לעשות שתיתי לבד. 2 4 בקבוקי גולדסטאר קרים וצלחת של צ´יפס וחומוס לקינוח! בקיצור הגמל שלכם שיכור קלות וזה לאחר תקופה ארוכה של אי יכולת לשתות לשוכרה פשוט לא הצלחתי להשתכר ! אין הסבר מדעי לעניין הזה אבל מסתבר שזה קיים! וכמעט שכחתי המלצרית החמודה ואני חייב להוסיף שווה !!!!!!! ביקשה את מספר הטלפון וקיבלה כמובן! כך שבסופו של דבר יצא ערב לא רע בכלל! שלכם הגמל השכונתי החביב והשיכור קלות עם דיווח מהשטח לגבי המתרחש בת"א העיר הגדולה ביום שישי בערב!

dudusch

New member
שנה חדשה והתחלה חדשה...

תרתי משמע
שחק אותה סקסי

joecamel

New member
ורק שתבינו

אני מסטולללללללללללללללללללללללל איזה כיף כמה זמן לא הרגשתי ככה סבבההההההההההההההההההההההההה

30 פלוס!

מקום נחמד , מוזיקה טובה, אפשר לנסות גם את הבר לידו ה"לטינו בר" למי שחובב מוזיקה לטינית ואת הדאנס בר ליד הלטינו "סוף הלילה" למי שחובב מוזיקה קלילה... תהנו... ואני רק הלכתי עם ידיד בשלוש בלילה! לאכול גלידה באנדריי והעולם שותק! יום טוב (שמש ים וכובע טמבל גם
)

גמלי חביב...

איזה יופי שאין לנו מושג איך השני נראה. את הערב התחלתי גם בשלוותא ויש הסכמה מלאה לגבי איכות המקום . רק שאני חסכתי את ההמתנה בכניסה ע"י אמירת מילה אחת לסלקטורית ה"לא הכי מושכת בעולם" שהייתה שם. הופ היינו בפנים .. רק 2 .. ואכן לא מצאנו מקום .. אז בילבלנו ת´שכל לברמן (איך לא .. על איכות המקום בו הוא עובד) . מסקנות ... חחח כבד לי מידי לחשוב על זה במצבי .. אח"כ עשינו טיול ארוך מאוד הביתה ... לשחרר את כל הכימיקלים בגוף ע"י הליכה מאומצת . עצרנו במקום (איך לא .. המאנצ´יז גירגרו בנו.) שנקרא "ים בורגר" להפתעתינו היה טעים .. להפתעתו .. שנינו היינו צמחוניים. הוא השתדל . וסיפק את פיותינו וקיבותינו הדורשניים .. (מומלץ בחום) אז יאללה .. הקקטוס מסיים עוד ערב "בלתי נשכח בת"א .. שדיי באמת מיציתי את העיר הזאת .. 23 שנים וכלום לא מששתנה בחריץ הזה. שבת שלום ...

joecamel

New member
בוקר טוב

אהלןקקטוסון תגיד לי אחי נאה לך שאני אחכה שעתיים?????????. אני הגמל אחכה שעתיים? אין מצב אבל זה בערך הזמן שאנשים מחכים בחוץ וזה לדעתי מוגזם בטרוף! ........גפ ליד בימבורגרג עברנו אבל החלטנו לוותר על התענוג , וגם בבויה לא היה יותר מידי מעניין אז הדרמנו לכיוון השלושים שזה למעשה הבית השני שלנו ליאן מחקת את השירשורים של קוקית עם התגובה שלי ( התגובה הלא סימפאטית מאתמול בבוקר? חבל...שירשור משעשע דווקא)

גמלי מדופלם.

הרי ברור שדיסטינגווישט גמלי שכמותך לא אמור להמתין ... לכן פעם הבאה שבא לך (מה שלא נראה לי שיקרה כי אני לא חוזר לשם). שלח לי מסר ואני אגלה לך איך להכנס בלי תור. רק עם חיוך ומילה אחת.
... יאללה... מי ייתן ויהיו ימי שישי טובים יותר ...

אהההה... 30 ומשהו משהו

המקום האהוב עליי
שרת? ניגנת? ** אף פעם לא ראיתי גמל מנגן ו/או שר... ** ובעל הבית - כוכב אמיתי.
לא זוכרת... מחר צמים- כי פורים? מתחפשים ביום כיפורים? אם אני אתחפש מחר לאוזן המן, זה משחרר אותי מהחובה לצום בפורים?

ליאן.

New member
טובורג ?! ../images/Emo72.gif

קראתי טוב ??? כנראה שהפירסום בפורומים באמת עובד..
ואולי זאת גם הסיבה שהחסות תתארך מעט..
על הקאמבק של השכּרוּת. מזל שלא נתקעת עם הדבשת באיזו מלצרית מסכנה..

joecamel

New member
טובורג.......בירה ש.....

גברררררררררררררררררררר זוכרים את הפירסומות שהבחור יוצא מהבניין הבוער עם חולצה מלוכלכת וג´ינס ובבאר ממול ממתינה לו בשווה של החיים עם טובורג קרה ? אח איזו בירה והמלצרית נתקעה בי !

למעלה