, טוב חברים!

1Reebok

New member
../images/Emo32.gif, טוב חברים!

צריך שרשור היכרות חדש. אז קדימה. שם: גיל: איזור מגורים: אוהב את הדורבנים מאז: הופעה ראשונה, אם בכלל: סיפור מגניב על הדורבנים, אישי או לא: על אילו כלי נגינה אתה מנגן: אילו מקצועות הרחבת, אם כבר: מה עדיף, אפרסקים או תותים:

1Reebok

New member
ואני ראשון.

שם: אלון גיל: 16 איזור מגורים: המרכז אוהב את הדורבנים מאז: רוקצ 2004 הופעה ראשונה, אם בכלל: רוקצ 2004
הגיוני, לא? סיפור מגניב על הדורבנים, אישי או לא: איתי גלוסקא הרביץ לי
על אילו כלי נגינה אתה מנגן: פסנתר, אוקרינה, ומלודיקה. ואני יודע, אתם בטח שואלים את עצמכם, מה זה פסנתר? אילו מקצועות הרחבת, אם כבר: ספרות
וקולנוע
מה עדיף, אפרסקים או תותים: אפרסקים!

אני!!!!

שם:נועה גיל:18.5 איזור מגורים:המרכז אוהב את הדורבנים מאז:שמישהו מהביה"ס שלי הדביק אותי אליהם... אה ומהמופע של סטיב! הופעה ראשונה, אם בכלל: 19.8.04! אין מצב לשכוח את זה!!! סיפור מגניב על הדורבנים, אישי או לא:החתימה של זיגו שהושגה בנסיבות הזויות ביותר במסוף טאבה ע"י חברה שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... על אילו כלי נגינה אתה מנגן:ניגנתי.פסנתר. אילו מקצועות הרחבת, אם כבר:ביולוגיה (95 סופי!) מה עדיף, אפרסקים או תותים:שניהם!

The BullsEye

New member
ננצל את זה להודעה ראשונה בפורום...

שם: ניצן גיל: 16 איזור מגורים: איזור השרון אוהב את הדורבנים מאז: כמה חודשים לפני יציאת "קובי". הופעה ראשונה, אם בכלל: הייתי רק בהופעות "יום עצמאות סטייל", מלאה עוד לא... סיפור מגניב על הדורבנים, אישי או לא: -אין- על אילו כלי נגינה אתה מנגן: גיטרה. אילו מקצועות הרחבת, אם כבר: מוזיקה ואוטוטו מתחיל מחשבים מה עדיף, אפרסקים או תותים: לא מת על שניהם אבל אם כבר לסבול עדיף עם תותים.

RTur

New member
עונה:

שם: ארתור גיל: 17 איזור מגורים: באר שבע אוהב את הדורבנים מאז: בכיתה ט' החברים שלי כפו עליי מוסיקה ישראלית - והראשונים היו הדורבנים.. הופעה ראשונה, אם בכלל: ההופעה הראשונה שהייתה בברקה בב"ש (לא זוכר את התאריך..) סיפור מגניב על הדורבנים, אישי או לא: לפני כמה זמן נזכרתי בזה שעוד לפני שחבריי הכירו לי את הדורבנים, מישהו שדיברתי איתו במסנג'ר השמיע לי כל מיני שירים דרך שיחת שמע והוא שם לי כל מיני שירים די ישנים וביניהם הוא הכניס את "יצאנו לרקוד" אבל רק את הפתיחה ואני כותב לו "מה אתה שם לי שירים משנות ה-70? שים משו מעניין מעכשיו.." חחחח
על אילו כלי נגינה אתה מנגן: פסנתר, קצת גיטרה, ממש קצת תופים, מיתרי הקול ועצבים.. אילו מקצועות הרחבת, אם כבר: מוסיקה ופיזיקה מה עדיף, אפרסקים או תותים: אפרסקים

RTur

New member
עוד סיפור על הדורבנים:

גיא מזיג הזמין אותי לאיזה צימעס ברביעי.. חח אבל הוא לא אמר לי איפה הוא גר אז בסיבוב הופעות החדש אני אזכיר לו את זה חחח

crazy monkey

New member
O.K גם אני!

שם: ענבל גיל: 17 ומשהו איזור מגורים: גבעתיים אוהב את הדורבנים מאז: הכתבה הראשונה עליהם בגיא פינס כשהם צלמו תקליפ של "שוב הדיסקו כאן" זה היה כמה חודשים לפני שהם בכלל התפרסמו.. לא זוכרת שנה הופעה ראשונה, אם בכלל:לא הייתי בהופעה ממש אבל לפני שהייתה להם הופעה שלונה פארק באיזה קיץ הייתי שם בצהרים ופתאם קלטתי שהם בחזרה אז נעמדתי כמו פוסטמה שמה.. חח סיפור מגניב על הדורבנים, אישי או לא: אהה חברה שלי ספרה שאח של גיא ואייל (הוא גיס שלה) סיפר לה שכשהם באו לחתום על הדיסק שלי אז הם נבהלו פתאום כי הייתה שם כבר חתימה של גיא והם לא הבינו מאיפה זה בזה... <טוב זה לא מצחיק אני יודעת
> על אילו כלי נגינה אתה מנגן:חלילית, גיטרה ו-מנדולינה! אילו מקצועות הרחבת, אם כבר: מחשבים ואומנות מה עדיף, אפרסקים או תותים: תותים

crazy monkey

New member
חח תודה

האמת שלמדתי את זה שנתיים אחרונות ביסודי כשיעור חובה ומאז לא נגעתי ובכלי אז אני לא כ"כ זוכרת.. אבל אם תביאו לי מנדולינה-כמה זמן ואני מרקידה אתצ כולכם! חהחהחהחה

InFecTeD LOVER

New member
בא לי בא לי...

שם: סול גיל: 16 איזור מגורים: שטחים אוהב את הדורבנים מאז: קצת לפני פורים 2004, לא זוכרת בדיוק. הופעה ראשונה, אם בכלל: פורים 2004 סיפור מגניב על הדורבנים, אישי או לא: הוא לא מגניב - איתי סתם סנוב :[ על אילו כלי נגינה אתה מנגן: גיטרה ופסנתר. אילו מקצועות הרחבת, אם כבר: מה הקשר עכשיו?
מה עדיף, אפרסקים או תותים: אפרסקיםםםם!!!

יוסדוס

New member
שיהיה...

שם:יוסף גיל:16 איזור מגורים:י-ם אוהב את הדורבנים מאז:אוגוסט 2003 הופעה ראשונה, אם בכלל:ממש לא זוכר אבל 2003-תחילת 2004.. סיפור מגניב על הדורבנים, אישי או לא:שאייל המליץ לי לחפוץ עם אותו שמפו שלו(עזבו חח) על אילו כלי נגינה אתה מנגן:נגנתי בגיטרה.. אילו מקצועות הרחבת, אם כבר:ג'ג ואומנות(צילום) מה עדיף, אפרסקים או תותים:אפרסקים

YEAH!

שם: ירדן. גיל: 17 וחצי. איזור מגורים: השרון. אוהב את הדורבנים מאז: הופעה ראשונה שהייתי.. כלומר חנוכה 04 או משהו כזה. הופעה ראשונה, אם בכלל: חנוכה 04! סיפור מגניב על הדורבנים, אישי או לא: ההופעה הראשונה שהייתי מהופנטת, השטויות משאר ההופעות שקרעו אותי מצחוק, המפגש עם הלהקה לפני שנים... יש המון קטנים משם. על אילו כלי נגינה אתה מנגן: עצבים. סתם. אממ, אני שרה. אילו מקצועות הרחבת, אם כבר: קולנוע וספרות [כןכן, אני באומם מורחבים כמו אלון ואפילו איתו ביחד בהם!]. מה עדיף, אפרסקים או תותים: תותים!!![!!!]. אבל אפרסקים זה גם סבבה.

עדנונית

New member
אני

שם:עדן גיל:17 וחצי איזור מגורים:מרכז אוהב את הדורבנים מאז:אני אוהבת את המוזיקה שלהם כבר איזה שנתיים אם אני לא טועה הופעה ראשונה, אם בכלל:שהם באו למודיעין..אאההה ושהם היו בסופרלנד בהופעה של הפיג'מות סיפור מגניב על הדורבנים, אישי או לא:הממ אין משו מיוחד..אבל איתי אמר בהופעה שמודיעין היא עיר יפה והוא שוקל לעבור לכאן....שיקר?? על אילו כלי נגינה אתה מנגן:על הסירים של אימא אילו מקצועות הרחבת, אם כבר:בבצפר? ג"ג 5 יחידות מה עדיף, אפרסקים או תותים:תותים....לאפרסקים אני אלרגית

WhooHoo

New member
מגניב! היכרות זה טוב...

שם:טל (הפדל) גיל:16 וחצי איזור מגורים:אזור חיפה... מכירים טבעון? אוהב את הדורבנים מאז:אמממ לא ברור... תמיד נהנתי מהשירים שלהם עד שהחלטתי לעשות עם זה משהו! (ולהוריד כמה שירים... סתם! לקנות דיסק!) הופעה ראשונה, אם בכלל: עוד לא.. אבל החופש הגדול קרב..ואני מצפה לפגוש בהרבה דורבנים! סיפור מגניב על הדורבנים, אישי או לא: לצערי אין..מקווה שעוד יהיה! מה זה?? אתם מכירים את הדורבנים אישית ואני לא?? גם אני רוצה! על אילו כלי נגינה אתה מנגן: גיטרההה, קצת פסנתר.. בעיקרון על כל כלי שיוצא לי..(זה לא תמיד עובד :) ) קינור,סקסופון,מפוחית ומלודיקה. אילו מקצועות הרחבת, אם כבר: אומנות ועיצוב גרפי (ט'ניקים: אל תבחרו סיסקו!!! מקצוע ממש בעע) מה עדיף, אפרסקים או תותים: כאילו... אפרסקים!!! עכשיו בדיחה!:: שתי צפורים ישבו על עמוד חשמל, האחת התחשמלה והשניה אוהבת תותים!!! היה נעים להכיר!

למעלה