טוב-כבר עשית טוב!!

יאא! ../images/Emo12.gif

הייתי שם! בין כיתה ז' לח'... והיה שיא הכיף. תהני! [מקום מדהים, אגב.]

m i c k e y 15

New member
אעאעא ראו אותי בטלווזיה!!! חפשו אותי בערוץ 2!

אני בתוכנית הזאת של "הדבר הגדול הבא" ראו אותי מקודם חחח אמא'לה איך נראיתייייי! אני עם חולצה כחולה כזאת שיער "שחור" חח חיוך גדול חהחה והקלטתי את עצמי אז אני יכולה לראות שוב חהחה יווווו חח איזה מגניב..

McFly rullz

New member
יואוו אני רואה את זה עכשיו!!!!!

ליד מי את נמצאת?? קרוב לשופטים???? מגניבב חחח אמרתי בטח אני אראה מישי שאני מכירה בתכנית הזאתD:

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifהאהא!

אני לא יודעת אם זה היה בתכנית הזאת אבל יש שמה זוג מאקרובטיקה (אניה ושירן מחולון) !!!1 מישהו ראה?! אחד הזוגות הטובים בארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם אמרו לי שתהיה רביעית בנים מאוקראינה.... וגם אריות ציון (ברייקדאנס) שאני מכירה את יריק משם D:

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifהאהא 2!!!!!

ממממ הרביעית בנים הייתה
(ראיתם מזה אקרובטיקה? P:) נמנ אם מישהי ראתה כשאמרו מה יהיה בתכנית הבאה היה קטע ממש קטן של אחת בבגד גוף אדום כזה....אלה אניה ושירן...נמ חיחיחי איזה מגניב D:

m i c k e y 15

New member
אהה כשהבנים היו..אני פשוט

הייתי מעולפתתתתת הם מזה הפחידו אותי!! וראיתי את זה בשידור חי! חחח והם נכנסו איזה 3 פעמים עד שהיה להם טוב חח

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifרביעיות בניםם זה הכי שקסייי!!!!../images/Emo99.gif

במיוחד הבריטים שליייייייי!!!!!!!!!

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifנמ. הם לא. ><

הם סתם רביעיית בנים. "סתם" DDDDD::::::::::: "סתם" זכו מקום ראשון באליפות עולם! D: נמ. הם לא באים לתכנית הזאת! אבל הם כאלה שקסע D:

גלולייי

New member
יוווו

ראיתי את אריות ציון בהופעה בבצפר הם מזה תותחיםם!!! ויש נוו איך קוראים לו.. מישמיש..? אה כן מישה! הוא כזההה חמוד! חחח טוב לא משנה

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gif כה יואו הם תותחיםם!!!

ויריק כזה חמודדדד
הוא תמיד אומר לי שלום

kelly7i

New member
../images/Emo7.gif אוף פספסתי!!!

וכל כך רציתי לראותא ת התוכנית הזאתתתתתתתת!!!!
הייתי אצל דודה שלי ואוףףף! ותגידי מיכל, איך מגיעים ללהיות קהל שם? ממש בא ליD:

m i c k e y 15

New member
אוךי מתקשרים לאיזה מס' או משו חח אני הגעתי

לשם דרך חברות שלי ששאלו אם אני רוצה ללכת..והם הגיעו דרך חברות אחרות ששמעו על זה חח אז אין לי מושג.. תריך להיות כתוב בסוף התוכנית..בכתוביות.. ואני מציעה לך לא ללכת..זה מאזה מעייף! חח

kelly7i

New member
XD

חחכה צריך ללכת למשו שהוא בשידור חי זה בחינם להיות קהל, נכון?

למעלה