טוב-כבר עשית טוב!!

1AnastaciA1

New member
חחחחחחח

אני לא ראיתי... אבל לפני כמה שבועות ראיתי את פליז פליז ואת טרנסלבניה! חחחחחחחח

סאמוואן

New member
חח אני ראיתי את זה

את לא יודעת כמה צרחתי......ואז אחותי יצאה מהשירותים והיא גם רצתה לראות את זה אבל השעה הייתה 3 והיא הייתה צריכה לחזור לעבודה..חחח.....

McFly rullz

New member
יאווו זה עשה לי את היום!!!

חחח צעקתיי ונתתי לה מכותת כמו לא יודעת מה!!חחח אבל ראיתי רק מהאמצע של הקליפ=// לונורא:) העיקר ראיתי אותם בטלויזיה!!!D:D:

סאמוואן

New member
חח אני ראיתי את זה

את לא יודעת כמה צרחתי......ואז אחותי יצאה מהשירותים והיא גם רצתה לראות את זה אבל השעה הייתה 3 והיא הייתה צריכה לחזור לעבודה..חחח.....

kelly7i

New member
ואעע אני לא מאמינה!@$%%

כזה מעצבן! היום הייתי אצל חברה, עשיתי לה סריקת טלויזיה וראיתי שיש לה חבילת מוזיקה עם MTV2 והיטס, אז קיצר אני כולי התרגשות אומרת לה"כולם אומרים לי שכל שניה יש בבערוצים האלה את מקפליי, אז אני חיבת לראות אותם!" ואנמי כולי התרגשויות מזפזפת בערוצים ולא היה אותם!!!!!!!!!! אני הייתי מרוגשת מחפשת אותם ולא נתקלתי בהם
אוף. לא יצא לי לראות אותם בטלויזיה! אני צריכה ללכת לעוד חברה עם הערוצים האלה בלי קשר אז אולי אני יפגוש אותם!
טוב לילה טוב

1AnastaciA1

New member
../images/Emo207.gifמישהו רואה "האנטומיה של גרי"?!?!?!?

מה היה בפרקים האחרונים? היא מתהההההה!??!!?!?!?
אני לא יכולה לראות כי יש לי הוט...אופ! XD מישהו?

M C F L Y 1

New member
אאעאעאעאעאעא !!#@!!@!@#!@

הייתתי כל כךך בממתחחח !!! תוודההה לאאאלל היא חייה *נוושמת* פרקק אחד היפפים
בכלל סדררהה > WOW

a little fairy

New member
אהההההה

איזה פרק מדהים!!!!!! הוא כזה עצוב כמעט בכיתי כשהם התחבקו!!! אני כל כך אוהבת את כריסטינה היא כזאת מותק...

קרן20000

New member
לגמריייי!$@

מותחת... הייתי על סף דמעות כשחשבתי שהיא מתה...................!@!$!#^$# *למרות שידעתי שהיא לא תמות.. ראיתי ספויילרים חחחחחחחחח אבל בכל זאת!!!!!!!!* איזה מתוק דרק XD

גמלי יש הוט

ואנלא רואה את הסדרה הזאת אבל במסגרת אליפות הזפזופ שלי, אני מסתכלת על הלו''ז היומי של סטאר וורלד וכל יום יש שם בערך איזה 7 פרקים, לא צוחקת. O_O

sweet shir

New member
זה בטח שידורים חוזרים..

SW אלופים בשידורים החוזרים שלהם~

מאיושSP

New member
../images/Emo207.gif סתם לשתף=]]]]

היתה לי עכשיו הופעה, כרגע חזרתי.. והיה פשוט הכיייייייייייייייי מדהים בעולם!!!!!! כ"כ נהנתי והיו לי 5 ריקודים וזה היה פשוט כייף בטירוף! ונתנו לי מחמאות וזה ומחר יש את אותו המופע שוב רק שיש לי עוד ריקוד בלט :) בקיצור אני סתם כולי מאושרת אז רציתי לשתף שהלך לי מעווולה, ובסוף הכל היה בסדר עם הגב שלי..
לילה טוב כולם..

butbut

New member
yay!לפחות יש לך חוויות מזה=] הכי כייף

בהופעות זה לשמוע את המחיאות כפיים של הקהל,זה עושה לך הרגשה טובה עם עצמך שאת באמת שווה,ושבאמת הם אשכרה ישבו וצפו בך^^ תהני מחר=]

למעלה