טוב-כבר עשית טוב!!

EliranMaor

New member
תודה רבה לכולן../images/Emo9.gif

היי את מפורום סינרגיה
אממ אני יכול, אני רק צריך תמונות שלהם [מי הם
]

shiraz cohen

New member
חחחח... אתה מכיר אותם!

זה קיצור של דה אול אמריקן ריג'קטס... [= והייתי בפורום סינרגיה. נמאס לי מהאופים... כבר לא נראה שזה פורום סינרגיה.
אבל אני עדיין ממש אוהבת אותם. ו... אני אפסיק לחפור לך עכשיו. בתנאי שתעשה לי.

a little fairy

New member
../images/Emo207.gifשאלות..

אוקיי אז מלא זמן יש לי דברים שאני צרחיכה לשאול אותכם ואני כל הזמן שוכחת אז אני יעשה את זה עכשו ^^ אוקיי
איך קרואים לחברות של דני וטום?
לדאגי והארי יש גם חברה?
בנות כמה הם?
ואם אפשר תמונה :)
למישו יש את הסרטון שלהם שדאגי ודני [נראה לי] עם חצאיות כאלה של בלט?
ואת הסרטון שדני והארי מרימים את המכנסיים כזה?
ואת הסירטון שהם משחקים את המשחק עם הצבעים [פלונטר נראה לי]?
ומישו יכולה להסביר לי את התמונה הזאת????????? וואי חפרתי...חחח תודה לעוזרים...:)))

קרן20000

New member
עונה

איך קרואים לחברות של דני וטום?-- טום: ג'יובאנה. דני: אוליביה לדאגי והארי יש גם חברה? הארי כן. קוראים לה איזי (IZZY) לדאגי לא :) בנות כמה הם?- נראלי בגיל שלהם עם לא גדולה יותר בקצת חח ואם אפשר תמונה :) למישו יש את הסרטון שלהם שדאגי ודני [נראה לי] עם חצאיות כאלה של בלט? יש ואת הסרטון שדני והארי מרימים את המכנסיים כזה? ואת הסירטון שהם משחקים את המשחק עם הצבעים [פלונטר נראה לי]? ומישו יכולה להסביר לי את התמונה הזאת????????? בתמונה זה לא הם :) סתם זיוף של מישו. לא להיבהל.

butbut

New member
וגם שאם דני שמח איתה אז כנראה שהיא..

צריכה להיות בנאדם מאוד מאוד מאוד מיוחד. כי דני הוא מין "ילד" מיוחד שצריך טיפול מיוחד ממישהיא מיוחדת חח=]

DoLi it is Me

New member
שתלך להיחנק המעריצהההה הזאאתת+מסקנה

וחוצמזה מזה?? למה היא ישבה שם כמו לא יודעת מה!!! אני במקומה הייתי רצה אל דאגי קופצת עליו מנשקת אותו מפחלצת אותו עד שהוא היה מתלונן עליי והיו הופכים אותי למשה קצב החדש סתם >< חח אם אני הייתי שם אולייי הייתי יושבת ליד דאגי עם פה פעור כאילו ראיתי עכשיו את הטינה! קיצר אני סתם מקנאה ושתלךך להיחחננקק!! ו..ו.. הגעתי למסקנה!!!! אני לא מאמינה שאניאומרת את זה אני לא מאמינה טוב אז - לדני היה יותר יפה עם פאן!! כלומר לא ! כאילו שמה הוא נראה יותר צעיר וחמוווד והיום הוא נראה כזה מבוגר וכאילו אם הוא היה מוריד את היער שצמח לו מעל השפתיים אז לפחות הוא היה נראה יותר נורמאלי אולי .. בקיצור סתם חפרתי

קרן20000

New member
כן- אם אלו באמת היו הם- חבל :S

דיכאון.................................................................... - - - - - - - - - דאגי.........................:( - - - - - - אבל זה לא נכון! D: אז נתעודד. חח עדיף חברות על חברים. :)

sweet shir

New member
מה?! לדעתי ממש ממש לא נכון!

אני מעדיפה אותם עם חבריםXD כי אז אני אהיה מסופקת וכל העולם יהיה מאושרD: ובכלל, אם את חושבת על זה ככה (ואני כבר לא, כי אני כבר לא פתטית^^), עדיף שהם יהיו הומואים. כי אז.. אם הם לא איתך אז זה לא בגלל שהם לא רוצים אותך (או לא מכירים אותך ><) אלא בגלל שאת לא עושה להם את זה מפאת היותך אישה^__^

למעלה