טוב-כבר עשית טוב!!

Sivan McFLY

New member
רק מיקי? רגע מה אני עז?? חחח

יואוווווווווו דני כזה מושלמיי גררר כ"כ חם לי עכשיווווווווו הם אשכרה מכרו את כל הכרטיסים בדקות?? סוסים.. נ.ב- צ'נצ'נית (חן) מה קורה עם הפיקק???

butbut

New member
וואו..הם באמת יהיו בסוף הביטלס 2..

הלוואי שבארץ יותר אנשים יכירו אותם! כי סך הכול הם לא באים כי תכלס לא משתלם להם לבוא...חשבתי על זה..וכול המעריצות בארץ של מקפליי יספיקו רק להופעה אחת..וכשזמרים באים מחו"ל יש להם בד"כ ביום איזה 2 הופעות מרוב הביקוש><..

DoLi it is Me

New member
איזה חמווודיייםםXD

דאגי הביישן XD אנ ימחכה לרגע הזה שהוא יוביל ברעיונות! ולא דני או טום

מאיושSP

New member
ווווואו כולם נראים שם כ"כ טוב! ../images/Emo99.gif

במיוחד דנייי!!! =]]] עם החיוך המדהים שלו! והוא כזה מתוק כשהוא לועס מסטיק חחחח:) די אני לא יכולה להפסיק להסתכל.
תווודה לך! חח

butbut

New member
כעע אם כבר הזכרת את המסטיק.

בא לי לקחת לו אותו ><

Lex 1

New member
חחחחחחח XDDD ../images/Emo6.gif

בראיונות האחרונים כשהוא שותק זה מה שהוא עושה.. חחח מבדר

butbut

New member
../images/Emo207.gifלא יודעת אם ראיתם כבר..

אני בכול אופן לא ראיתי ת'סרטונים האלה..

m i c k e y 15

New member
נמנמ שמתי אותם כבר

בפינה שלי
ובחייאת..אם יש לכן סירטונים וזה אז תשלחו לי במסר ואני יפתח את הפינה עם עוד כל מיני סירטונים שמצאתי ואני אתן לכן קרדיט..חח אני מתגעגעת לפינה המתוקה שלי

lia16

New member
../images/Emo207.gif בנות יש לי שאלה ../images/Emo13.gif

הם כותבים חלק מהשירים שלהם? אם כן איזה שירים הם כתבו? (ומי כתב..) וגם כנ"ל לגבי אם הם מלחינים אז מי הלחין איזה שיר (הבנתן כן? חח) אה ועוד בקשה אם יש למישהי את השיר On My Own שהם שרן באיכות טובה (יש לי את זה באיכות גרועה ביותר!)

butbut

New member
בגללש אני ממהרת אני אכתוב רק את מה שעולה

לי בראש. *את טרנסילבניה כתב דאגי. *את סיילנס גם דאגי. *את פייב קולר [5 COLOR...] כתב טום אם אני אל טועה.. אבל יש להם הרבה שירים שהם כתבו=]

מאיושSP

New member
=]]

אין לי ממש זמן לפרט לך את הכל.. חברה מקרצצת לי שנלך לחדר כושר^^ אבל את רוב השירים שלהם הם כתבו. mcfly - on my own
זה מה שיש לי.. =] http://www.sendspace.com/file/v99utx

מאיושSP

New member
אה ו..

און מיי אוון זה שיר מדהים לדעתי..
אבל לעומת הקאוורים האחרים שמקפליי עשו.. זה לא משו, די גרוע אפילו.

m i c k e y 15

New member
הם כותבים את הכלללללללל

וחלק מהשירים הם כותבים ביחד עם ג'יימס בורן מבאסטד.. באלבום הראשון הם כתבו הרבה איתו והם גם מלחנים

למעלה