טוב-כבר עשית טוב!!

Lex 1

New member
התמונה**../images/Emo122.gif די נמאס לי מהמילה הזאת! חחחח

kelly7i

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מישי אמרה שזה יהיה בראש 1! לא בחוברת בנפרד, נגיד מישו מנוי לזה, אז הוא מקבל את החוברת הזאת המצורף בחינם ביחד עם העיתון הרגיל? כי אני רוצה את הפוסטר!

DoLi it is Me

New member
כןןן גמלי ייש היוםם קניתי!!!

בבוקר.. איזה פוסטר מהיים
הוא כבר תלוי לי על הדלת ואפילו ציירתי כתר קטן והדבקתי אותו על הרש של דאגי ^__^ איזה פוסטרי םשווים
רק חבל שהפעם לא שמו את סימפל

lilosh1212

New member
למישהו יש

את התמונה הזאת רק בהגדלה כזאת שיהיה אפשר לקרוא את מה כתוב למטה??? פליזזזזז וגם אם יש למישהו עוד כתבות על מקפליי מוזמנת לשים פה.....

m i c k e y 15

New member
אסור לשים כתבות על פני הפורום גם לא מה שהיא

העלתה.. רוב הכתבות שיש תמונות שלהם הם סרוקות..ואסור להעלות תמונות סרוקות..

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifאני יכולה לנסות לקרוא לך מה כתוב...

*מנסה* Danny: I look cooler than the others in my pics, dont I? i'm pretending to be a rocker called Bruce Springsteen on this one. Tom: Dude! You've got curly ginger hair! Danny: Er, I know. this is me and my sister, Vickey, I got my first guitar when i was tiny. I _____ with it instead of a teddy. (משהו חסר לי.)

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifאופס. בטעות שלחתי בלי לסיים D:

המשך (הראשונים זה אלה משמאל. עכשיו זה אלה מימין) Danny: it's Norman's No-Eyes! Dougie: I'll explain- I've got two personalities- Dougie and Norman No-eye. I only become Norman when i'm laughing or tired. my eyes go mega small. Dougie: i'm doing some guggling on holiday in Greece here. Guggling? it's snorkeling without the snorkels. I could speak fluent Greek at this age, y'know.

למעלה