טוב

יש לו יומולדת והשמחה גדולה

אישי היקר חוגג 30 חודש הבא , הזקן שלי ומכן, אני תמיד שואבת את הרעיונות הכי מוצלחים שלי. אני רוצה המלצה על מסיבה מקורית, משהו שאזמין לשם את כל החברים שלנו, משהו שיעשה לו ולכולם כייף וטוב. מסעדה -עדיף לא. אשמח להצעות מעניינות ושלא תרוקן לאף אחד את הכיס. כמובן שזה צריך לכלול אוכל , ועדיף שיהיה מחוץ לבית.

משוש30

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo124.gifזמן ותודעה: ענתש!!

אני קוראת עכשיו את הספר בהמלצתך ואני מודה שאני בשוק אני בהלם ואני גם (מפתיע) המומה! אם חשבתי שהפילוסופים מגיעים למחשבות מופרכות מכל יסוד (אם כי מרתקות) אז הפיסיקאיים שמים את הפילוסופים בכיס הקטן! יקומים מתפצלים בכל רגע? הזמן כמרחב סטטי?? החתול של שרדינגר??? ה-צ-י-ל-ו! המדע הפך למדע בדיוני! האמת ספר מרתק וכתוב פשוט ובהומור, אם כי עכשיו אני צריכה למצא פיסיקאי שיסביר לי כמה דברים...אם כי האמונה של במדע הולכת ומתערערת עם כל דף בספר...

משוש30

New member
מזל טוב! ../images/Emo24.gif

לגבי מסיבה לא יודעת מה הכיוונים שלך אבל אפשר לעשות משהו על חוף הים בערב עם מדורה או פיקניק+על האש באיזה חורשה נחמדה או ליד איזה מעין? (טוב אני הולכת לפתרונות בחיק הטבע כי זה מה שמדבר אלי אבל אולי זה לא מתאים לכם). אפשר גם לבקש מכל אחד להביא איזה סוג של אוכל ואז זה גם לא מרוקן את הכיס.

בלינקה

New member
../images/Emo26.gifעוגיות תמרים!

מישהי כאן פרסמה פעם מתכון, ואני לא מצליחה למצוא

משוש30

New member
ניסיתי לשווא להבין איך זה קשור לזמן

ותודעה עד שקלטתי ששרשרת לOFF... נראה לי שמרב ריצות לשירותים שלשלתי גם את המוח...

משוש30

New member
../images/Emo6.gif אלוהים אז גם העוגיות עכשיו

בסופרפוזיציה הן גם נאכלו וגם לא? טוב לשמוע על החצי. אני חושבת שאני ארכז את השאלות ואז אפציץ אותו...

בכל שאלה את מוזמנת לפנות אל

החסיד (עכשיו אתם גם מכירים רשמית). הספר הזה הוא כמעט התנ"ך שלו. מצטערת לשמוע על ריצותיך לחדר הכי קטן בבית. תרגישי טוב במהירה! (ושמתן לא נדבק, אמן).

Rplus1

New member
קארטינג

זה מה שעשיתי לאיש שלי ליומולדת 30. זה לא יאמן מה קורה לגברים ששמים אותם מאחורי הגה ומבקשים מהם לנסוע יותר מהר מהחבר הכי טוב שלהם
. מומלץ. אפשר להזמין אוכל באתרי הקארטינג השונים אבל זה יקר ולא שווה. אני ארגנתי פיקניק אחרי הקארטינג.

למעלה