טוב!

../images/Emo101.gifעבודות תחזוקה במערכת המסרים

גולשים יקרים, בשעות הקרובות תערכנה עבודות תחזוקה יזומות במערכת המסרים. אי לכך, מערכת המסרים לא תפעל בשעות הקרובות. מטרת עבודות התחזוקה היא לפתור את התקלות השונות המתרחשות במערכת המסרים לאורך הבוקר. אנו מקווים כי בסיומן תוכלו לחזור ולהנות ממערכת המסרים החדשה והמשופרת. תודה על הסבלנות וההבנה, צוות הנהלת הפורומים

TEENSPIRIT1

New member
../images/Emo207.gif רוצות לעדכן מעריצה לשעבר? ../images/Emo9.gif

היי בנות וואו שנים שלא הייתי פה! הייתי סוג של פעילה לפני 3 אולי 4 שנים (לא יאמן איך הזמן עובר !!) לא נראלי שמישהי פה תזכור אותי לא הייתי הכי דומיננטית אבל היה לי את הכינוי NoNo xD בקיצור הרבה זמן שלא התעדכנתי איתם ובטח שלא בשירים החדשים שלהם שאין לי שמץ אפילו כמה כאלה יש או אם יצא אלבום חדש ואם הם בכלל טובים (שיר האחרון החדש שלהם ששמעתי היה פארטי גירל) אני עדיין שומעת אותם אבל את השירים הישנים יותר ותאמת זה השירים שהכי מעודדים אותי אני שומעת אותם כשאני במצב רוח רע והם פשוט מעלים לי חיוך על הפנים ! טוב אני אגיע לפואנטה חחח... אתמול אני יושבת מול הטלויזיה באמטיוי HD (ערוץ 575 ביס למי שמכירה) ופתאום אני שומעת את מקפליי בשיר קאבר של אמברלה (שכמובן שהכרתי) והיה קליפ מההופעה והייתי בהלם ממתי משמיעים אותם באמטיוי?!? בחיים לא נתקלתי בהם בערוצים האלה והופתעתי ממש לטובה !!! זה משהו חד פעמי ומפתיע או שזה על בסיס קבוע? תודה מראש ואני חייבת לציין שלמרות שאני מגיבה פה אחרי המון המון זמן שלא הגבתי אתן תמיד הייתן קהילה מאוד חמה אוהבת ומקבלת!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifשלום לך!

אני רותם,הצטרפתי לפה לפני שנתיים. אני יכולה לומר לך שב3-4 שנים האחרונות המון השתנה.מאז Motion In The Ocean(אם את מכירה) יצאו גם האלבומים Radio:ACTIVE והאלבום האחרון Above The Noise.לפני שהם הוציאו את Radio:ACTIVE הם הקימו חברת תקליטיפ משלהם שנקראת סופר רקורדס,אך לפני יציאת Above The Noise הם חזרו לחברת איילנד בה הם היו לפני כן,טום וחברה שלו מזה 8 שנים ג'יוואנה מאורסים,דאגי היה עם פראנקי זמרת מלהקת הבנות גירלס אלאוד,והם נפרדו ולאחר מכן הוא היה בגמילה שעזרה לו להתמודד עם הפרידה,ויש עוד המון דברים,זה רק על קצה המזלג. את מוזמנת לחזור לפורום בשמחה וכיף לראות שבנות מהעבר של הפורום שבות לפה,ממש פגישת מחזור
. ואם יש לך שלות וספות נשמח לעות עליהן.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכי יש המון הבדלים בין הלהקות האלו

ההבדל היחיד הוא השם והבנות שמרכיבות אותן,וגם בזה אי לא בטוחה

Ms Brightside D

New member
ויש גם את הסופר סיטי

שזה מן אתר שבשביל לראות את רוב מה שיש בו צריך לשלם כסף
בקיצור יש שם גם דברים בחינם וכל מיני עדכונים על מקפליי אז את מוזמנת להיכנס ולראות
http://supercity.mcfly.com/

Ms Brightside D

New member
השיר החדש של טום ואחותו לקראת האולימפיאדה!

הייתי קצת בשוק כשקראתי על זה בטאמבלר של טום, אבל זה שיר חמוד ומצחיק כזה! - http://tommcfly.com/post/10274654760/just-found-out-that-the-song-i-wrote-for-the

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאע!

אני לא מצליחה לשמוע
אבל אני בטוחה שזה סופר חמוד~!@#$

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo207.gifכמה הודעות

א.בבקשה,אל תנצלשו לשרשורים של תפוז.אם אתן רוצות לנצלש,תפתחו שרשור חדש של
ו
ב.מישהי מעוניינת לפתוח באופן קבוע את התכנון השבועי? ובנוסף,מי מפרסמת פאנפיקים ומתי? ג. והכי חשוב-יש ביקוש למפגש בחגים? ד.כשאלכס לא פה,יש מישהי שמתנדבת לדווח על חדשות? ה. ואחרון-אם יש לכן בקשות,מענות,טענות,לומר לי משהו בפרטי או כל דבר אחר-אתן מוזמנות ליצור קשר בכיף,אני פה תמיד.הכי קל במסרים,אבל יש לי פה הרבה בנות בפייסבוק-(מי שאין לי אותה מוזמנת להוסיף
)שזו דרך תקשורת קלה.אז כל דבר שאתן מעוניינות לומר,לבקר,דברים שקשורים אליי באופן אישי ואל הפורום-אל תהססו. שיהיה לכולן שבוע טוב

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifאני יכולה לפתוח תכנון שבועי באופן קבוע

אבל זה יצטרך להיות בערך בשש בערב, כי אני חוזרת הביתה רק בחמש וחצי בראשון... אני אשמח למפגש בחגים
למרות שאני לא יודעת אם יהיה כסף כי אני נוסעת לתל אביב ב-9/10

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifצומי ויחס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo68.gif

בקצב הזה נראה לי שיכול להיות מיני מפגש בחגים כי אני לא וראה טעם בלערוך מפגש אם אין ביקוש.

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאני לא בטוחה אבל,

מפגש הוא במקום מרכזי בתל אביב או משהו בסגנון לעומת מיני מפגש שאפשר לקיים בעיר מגורים של אחת מהבנות ואפשר למשל להתארח אצלה וכאלה. שוב, ניחוש פרוע.

למעלה