טוב איזה יובש... מה עם הפינות? יאללה, שרשרו דברים לא קשורים D:
S StayAwake New member 1/10/10 #1 ../images/Emo32.gif טוב ../images/Emo3.gif איזה יובש... מה עם הפינות? יאללה, שרשרו דברים לא קשורים D:
../images/Emo32.gif טוב ../images/Emo3.gif איזה יובש... מה עם הפינות? יאללה, שרשרו דברים לא קשורים D:
A Adi641 New member 1/10/10 #2 שכחתי מה רציתי לשרשר לפה... אהה טוב אולי אני אזכר אח"כ... אז בינתיים.... מה קורה?? איך עבר החופש?? מה עשיתן???
שכחתי מה רציתי לשרשר לפה... אהה טוב אולי אני אזכר אח"כ... אז בינתיים.... מה קורה?? איך עבר החופש?? מה עשיתן???
2 2MayaN2 New member 3/10/10 #6 היה כיףD: ../images/Emo221.gif ולא עשיתי שום דבר ממה שהייתי צריכה לעשות ובגלל זה גם נכשלתי היום בפיסכולוגיה. אושר גדול. איך היה לך?
היה כיףD: ../images/Emo221.gif ולא עשיתי שום דבר ממה שהייתי צריכה לעשות ובגלל זה גם נכשלתי היום בפיסכולוגיה. אושר גדול. איך היה לך?
S StayAwake New member 1/10/10 #3 יש לי רעיון ../images/Emo98.gif כשחיפשתי את כל המידע על הצוות, מצאתי את הכתובת אי מייל המעודכנת של ג'ף! בעיקרון זאת כתובת בשביל להזמין אותו לעבודות ודברים אבל למי אכפת... ישראל זאת גם עבודה בשבילו! אז מה דעתכן על לשלוח לו אי מייל? אין לי מושג מה לכתוב לו אז... תציעו דברים
יש לי רעיון ../images/Emo98.gif כשחיפשתי את כל המידע על הצוות, מצאתי את הכתובת אי מייל המעודכנת של ג'ף! בעיקרון זאת כתובת בשביל להזמין אותו לעבודות ודברים אבל למי אכפת... ישראל זאת גם עבודה בשבילו! אז מה דעתכן על לשלוח לו אי מייל? אין לי מושג מה לכתוב לו אז... תציעו דברים
A animfanatic New member 1/10/10 #4 ../images/Emo83.gif זה רעיון מעולה ../images/Emo45.gif אין לי מושג גם מה לכתוב, אבל זה רעיון טוב
A Adi641 New member 2/10/10 #5 זה ממש ממש רעיון מעולה!!../images/Emo6.gif אבל גם לי אין רעיון מה לכתוב ... אם נמצא כולנו משהו ונשלח את זה זה בהחלט יכול לעזור לנו!!
זה ממש ממש רעיון מעולה!!../images/Emo6.gif אבל גם לי אין רעיון מה לכתוב ... אם נמצא כולנו משהו ונשלח את זה זה בהחלט יכול לעזור לנו!!
2 2MayaN2 New member 4/10/10 #8 אהאהאה הקארנג סוף סוף הגיע!D: ../images/Emo221.gif באיחור גדול אבל לפחות הגיע...אושר!D: