טופיק - מחיר הטיפשות

alonps

New member
../images/Emo32.gif טופיק - מחיר הטיפשות

ביום שישי השכמתי קום והלכתי עם ידידי לדוג בהילטון. הים היה נאה מאד, למעט גלים קלים שהיו קרובים לשובר. הציוד שלי היה מונח על השובר במרחק מה ממני. היה דייג לא מי יודע מה מוצלח. לפתע גל גדול ומפתיע התנפץ עלי, וכמובן על ציודי. מילא זה שהכלי ובו חומר לריסוס (פסטה ישנה), והבצק המבושל שלי נשטפו למים, כל הציוד שלי שחה במים. וזה כולל ערכת הדייג שלי שהתמלאה במי מלח, ובמיוחד הטלפון ה
שלי - שקיבל screen saver של מים וחול. הטלפון כמובן הלך טוטל לוס.
למדתי לקח, לשים את הציוד רחוק וגבוה (מקווה שלא יגנבו אותו משם). אגב, התמונה המצורפת היא מודעה לחיפוש אישה. אם תמצאו כזו, אנא הודיעו לי.

seafox

New member
לדעתי לשים במקום גבוה זה לא טוב

כי אז באמת יכולים לגנוב לך... אולי כדאי לסגור את הציוד באיזה כלי ולשים אותו באיזה מקום שהוא לא יכול לזוז משם...או לקשור אותו. ובקשר לפלאפון,שים אותו בשקית או משהו אטום...וככה הוא ישאר יבש..זה מה שאני הייתי עושה. בהצלחה בפעם הבאה.

joko7

New member
לא מתים מקצת מים, אבל../images/Emo183.gif נתגונן

אז ככה, לי יש תיק ניילון לציוד הדיג,בתוך התיק הכל נמצא בתוך שקיות ניילון אטומות שיש להן פס הצמדה,גם אם התיק עבר צלילה הכל נשאר יבש כולל הסנדוויצ´ים( את התרמוס אין צורך לניילן). הנספח לענייני נוחות שלי הוא כסא פלסטיק גדול בעל משענת,קצת מגושם אך הוא מחזיר לך שבעתיים תמורת העול שבנשיאתו,רצועות התיק מונחות סביב משענת הכסא והוא יושב לו לבטח משאיר אותי חסר דאגה,ובכלל כל הציוד על הכסא כולל תאורת החירום ועות נשאר לי מקום גם לשבת כשאחפוץ בכך,אף פעם לא התרחקתי מהכסא יותר מ 3-4 מטרים, מי יגנוב?מה יגנוב??? הפתיונות נחים להם בתוק קופסת פלסטיק אטומה וקשיחה שנמצאת רוב הזמן אצלי במקפיא אך בשעת ה ש נמצאת בתוך שקית ניילון,היכן????? נכון
,,,קשורה למשענת הכסא
. הפלאפון תמיד עלי לא מנויילן אך נמצא מאחור על החגורה בצורה פנימית. דבר אחרון שנוהגים לעשות חובבי הבצק זה חתיכת בקבוק פלסטיק גזור עם שני חורים וחוט ו,,הופ,,,תולים על הצוואר,,,אז מה היה לנו שם

קרה לי אותו דבר, ובדיוק באותו מקום.

לפני כחודש הלכתי בלילה להילטון, סתם לדוג, לא ברצינות. היו גלים לא כל כך נמוכים וכעבור כמה גלים כאלה, הפלאפון קיבל חלודה בכל רמ"ח אבריו והלך טוטל-לוס. עכשיו, גם יש לי פלאפון יותר יקר וגם למדתי לקח - לכן הפלאפון בשקית אטומה (עם כזה פס נסגר) כל זמן שהוא בקירבת הים, ובכלל כל זמן שהוא בתיק הדיג שלי. Better Safe Than Sorry ומה שקרה לך עם הדליים והבצק וכל השאר, קרה לי גם כן, אבל בדולפינריום. ולא רק זה, אני וחבר שלי כמעט שעפנו למים, בשיא הרצינות. סיפרתי על זה גם בפורום.

xytkhi

New member
לקח מר.

זה ממש דומה למה שקרה לי ממש באותו חוף.... למדתי לקח מאז... נעם דייג ירשלמי.

למעלה