טופיק + סתם שאלון קצרצר

mikmikonet

New member
../images/Emo32.gifטופיק + סתם שאלון קצרצר

לא מצאתי בסביבה שום אוף
כתבתי שאלון סתם מסקרנות- איזו טופ מודל את?
זה לא שאלון ידע ולא מבחן או משהו... סתם שאלון קצרצר, מסקרנות.
השאלון מנוסח בלשון נקבה אך מיועד לשני המינים... כלומר, אם יש בנים שהיו רוצים לענות על זה
לאיזו מתמודדת (מהעונה הזאת) את הכי דומה חיצונית?:
מה דומה בכן במראה?:
מה שונה בכן במראה?:
לאיזו מתמודדת את הכי דומה מבחינת אישיות?:
למי את הכי דומה ממתמודדות הטופ-מודל מכל העונות? האם פעם אמרו לך שאת ממש דומה לאחת מהן?

loligoth

New member
../images/Emo214.gif

אני לא עונה על השאלון מהסיבה היחידה שאני לא מצליחה לענות על שום שאלה...@@

Plaztyk

New member
../images/Emo101.gif

לאיזו מתמודדת (מהעונה הזאת) את הכי דומה חיצונית?: קייל.. רק תורידו ממנה תטונות איפור וממני תפירסים. מה דומה בכן במראה?: צורת פנים[עצמות לחיים גדולות] העיינים.. השפתיים קצת מה שונה בכן במראה?: האף בהחלט והגוף. לאיזו מתמודדת את הכי דומה מבחינת אישיות?: ג'יילה. כלבתיות. עישון. מקללת המון. כיף כיף כיףD:

JULI4561

New member
ע ו נ ה

לאיזו מתמודדת (מהעונה הזאת) את הכי דומה חיצונית?: חח אפ'חת!!!!!!! מה דומה בכן במראה?: - מה שונה בכן במראה?:
- לאיזו מתמודדת את הכי דומה מבחינת אישיות?: אמממ לא יודעת זה תלווייי... למי את הכי דומה ממתמודדות הטופ-מודל מכל העונות? האם פעם אמרו לך שאת ממש דומה לאחת מהן? חח לא=/

mikmikonet

New member
גם אני עונה ../images/Emo13.gif

לאיזו מתמודדת (מהעונה הזאת) את הכי דומה חיצונית?: אני משהו בין ניקול לניק (רק פחות יפה). מה דומה בכן במראה?: ניקול- שתינו לבנות, לשתינו יש שיער חום ועינים תכולות. ובקיצור- אותם צבעים. בקשר לניק- רק השיער. מה שונה בכן במראה?: אני לא דומה לניקול בשיער, אולי קצת באף... ובגבות. ולניק לא בצבעים ובתווי הפנים. לאיזו מתמודדת את הכי דומה מבחינת אישיות?: נראה לי ש...קייל
ואולי קצת לליסה בהיפראקטיביות, אני לפעמים די היפרית אבל זה תמיד במינונים ולא בטיפשות כמו ליסה
למי את הכי דומה ממתמודדות הטופ-מודל מכל העונות? האם פעם אמרו לך שאת ממש דומה לאחת מהן? לא אמרו לי אף פעם שאני דומה לטופ מודל מסויימת מהתכנית... ובכלליות אני חושבת שניקול הכי מזכירה אותי. והעתקתי קצת בעניין התמונה

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif להלה

לאיזו מתמודדת (מהעונה הזאת) את הכי דומה חיצונית?:ליסה XD מה דומה בכן במראה?:שנינו חסרי ציצים מה שונה בכן במראה?:כלום.אנחנו כופי. לאיזו מתמודדת את הכי דומה מבחינת אישיות?:ליסה! למי את הכי דומה ממתמודדות הטופ-מודל מכל העונות? האם פעם אמרו לך שאת ממש דומה לאחת מהן?בטח אומרים לי כל הזמן שאני דומה למיס ג'יי ^^

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif בעצם רוצה לשנות משו

באופי אני ואווה זה כופי אז אווה

SummerNightCity

New member
רעיון נחמד :)

לאיזו מתמודדת (מהעונה הזאת) את הכי דומה חיצונית?: לאף אחת
מה דומה בכן במראה?: מה שונה בכן במראה?: לאיזו מתמודדת את הכי דומה מבחינת אישיות?: בנתיים לא יצא לראות כל כך את האופי שלהן ממש... למי את הכי דומה ממתמודדות הטופ-מודל מכל העונות? נראלי שלבריטני יש הכי הרבה דמיון האם פעם אמרו לך שאת ממש דומה לאחת מהן? אני חושבת שאמרו לי לליובי, אבל אני בכלל לא דומה לה

mikmikonet

New member
UV!!! לגמרי ../images/Emo6.gif

אני זוכרת שכל הזמן היו אומרים לך את זה בפורום. אבל אתן לא הכי דומות בעולם, סתם משהו בפנים שמזכיר. אבל את יותר מיוחדת

L U Z I A

New member
עונה, למרות שאין לי ממש תשובות../images/Emo15.gif

לאיזו מתמודדת (מהעונה הזאת) את הכי דומה חיצונית?: לאף אחת
אבל מתיימרת להיות דומה לניקול]; מה דומה בכן במראה?: עזבו אתכם, אני בסרט. מה שונה בכן במראה?: --- לאיזו מתמודדת את הכי דומה מבחינת אישיות?: הממ... האמת היא שאני לא מכירה את הבנות מספיק טוב... רק התחילה העונה
למי את הכי דומה ממתמודדות הטופ-מודל מכל העונות? האם פעם אמרו לך שאת ממש דומה לאחת מהן? לא נראה לי שהשקעתי בזה הרבה מחשבה. ואף אחד לא ממש אמר לי שאני דומה למישהי גם מפאת העובדה שאני פשוט לא, וגם בגלל שמעטים שאני מכירה בכלל רואים את התכנית

L U Z I A

New member
באמת השתמשתי במילה "מפאת"?../images/Emo15.gif

אוי לא, זה רק הולך ומחמיר];

למעלה