טופיק קצת רציני אבל..

resputin

New member
../images/Emo32.gif טופיק קצת רציני אבל..

הדיסק החדש של Beck, Sea Change הוא דיסק
מעולה
אם למישהו יש את האופצייה ,אל תהססו לשמוע.

שרשור המלצות על דיסקים../images/Emo41.gif

שרשרו לכאן המלצות על דיסקים שווים שקניתם ועוד´...

vinki lil vamp

New member
אחלה דיסקים!!! ../images/Emo3.gif

למרות שאלו דיסקים די ישנים.. זה ממש מוסיקה מגניבה!!! ללהקה קוראים DREAM THEATER וזאת להקה ממש מדהימה!! יש להם סגנון ממש כיפי ונחמד לשמיעה!! מומלץ בחום!!! הדיסקים שלהם הטובים ביותר זה לדעתי AWAKE SCENES FROM AMEMORY תורידו!
תקנו! מה שבא לכם! העיקר תשמעו !! ממש אחלה!!

TwelveEyes

New member
Images and Words

הרבה יותר שווה משני האלבומים שהזכרת. ובכלל, אני מעדיפה את Liquid Tension Experiment.. ג´יימס די מביא לי את הג´ננה...
והממ, בזמן האחרון לא קניתי הרבה דיסקים. אבל כרגע יש לי בסטריאו את Aenima של Tool. אלבום שווה ביותר (לדעתי לפחות.)

Maple85

New member
מישהו אמר דיסקים?../images/Emo3.gif

סליחה שאני נדחפת פה...אני קוראת כבר הרבה זמן הודעות בפורום הזה ולא היה לי כל כך מה לכתוב עד עכשיו וסוף סוף משהו שיש לי דיעה עליו
הדיסק האחרון שקניתי הוא האוסף של The Cranberries בשם - Stars אוסף מומלץ ביותר - יש בו שירים מכל דיסק שהלהקה המדהימה הזו הוציאה, ועוד שניים או שלוש שירים חדשים. בכלל, אני ממליצה על כל הדיסקים שלהם...לי אישית, חוץ מהאוסף יש גם את Bury The Hatchet ואת Wake Up And Smell The Coffee - כל אחד מהם יותר מדהים מהשני... עוד דיסק מומלץ מאוד, הוא הפסקול של הסרט I am Sam ("קוראים לי סם") - הפסקול כולו מורכב מגירסאות כיסוי מקסימות <חלקן קצת פחות> לשירים של הביטלס. שווה!

GREENSsss

New member
אני יותר אהבתי את הדיסקים הישנים

שלהם. הראשון, השני, השלישי והרביעי... את החמישי לא אהבתי כ"כ. אבל אני מסכימה איתך, אחלה להקה. הנה הדיסק המומלץ שלי- The Sin of Thy Beloved- Lake Of Sorrow

the beast 15

New member
רק רציתי להעיר....

רק רציתי להעיר שבמקרה בחופש חנוכה אהיה באירלנד ויצא לי במקרה גם להיות בהופעה של ה cranberries

Maple85

New member
אני נכנסת לך לתוך המזוודה!../images/Emo3.gif

הם היו לפני כמה זמן בארץ וממש רציתי לראות אותם, אבל לא היה מי שיבוא איתי וזה לא כיף ללכת לבד

p o l i

New member
מדהיםםםם

excited
הדיסק של ה TLV עופר ניסים הליין של שירזי

alililili

New member
../images/Emo60.gif אתם בטח לא מכירים את...

Rufus Wainwright, נכון? אז תקנו דיסק שלו, למרות שלא נראה לי שיש בארץ... יש לו שירים ממש מגניבים. אני מרשה לכם להוריד אחד או שניים עד שתקנו! Rufus Wainwright - Cigarrettes and chocolate milk ashes instant pleasure shadows complainte de la butte יום טוב לכם
ושבת שלום...

TwelveEyes

New member
סליחה?!

לא מכירים?! *אני*, למשל, *ועוד איך* יודעת מי זה, למרות שדיסקים שלו לא מצאתי בארץ. אבל הורדתי הרבה שירים שלו, במיוחד מהself-titled שלו, שהוא אלבום משובח לכל הדעות. אז להבא, נא לא להכליל את כל חברי הפורום בהגדרה מסויימת...

למעלה