טופיק

תפוז נותנת לכם אייס בראוניז מתנה

גולשים יקרים, יש לנו הפתעה עבורכם! מחפשים משהו שיקרר לכם את הקיץ? ל"תפוז אנשים" ורשת "רולדין" יש אחלה פתרון עבורכם. בשבועיים הקרובים גולשי האתר יוכלו ליהנות מכוס אייס קפה בראוניז חינמית ברשת רולדין מדי יום! אז מה צריך לעשות כדי ללגום מהקר והטעים הזה? היכנסו לכאן והורידו קופון שיגיע לטלפון הסלולארי בהודעת sms, אותה יש להציג באחד מסניפי רולדין. אחרי שעשיתם את כל זה והמתוק-מתוק בידיכם, חייכו אל העולם, הפעם זה בחיני חינם. חשוב לנו להדגיש כי הרשת כשרה ויש לה פריסה נאה ברחבי הארץ. כדי שכל גולשי "תפוז" יהנו גם הם מהמשקה הקר אנחנו מבקשים בכל לשון של בקשה – רוצו לספר לחבר'ה! נשמח אם תזמינו את החברים שלכם להיכנס לאתר וליהנות גם. אנחנו מרימים כוס אייס קפה בראוניז לחיי המבצעים שבדרך. מאחלים לכולכם קיץ נעים ומפנק, צוות הקהילות של תפוז אנשים

לירונת

New member
חחחחח אייס בראוניז ../images/Emo6.gif תגידו, זו רק אני, או ש

דנה נעלמה

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif כי היא עברה דירה P:

ועוד לא סידרו שם כלום. בקרוב היא תשוב לביתנו הקטן. והיא מגיעה יום שלישי, אל דאגה. במאה העשרים והאחת יש לנו טלפון P:

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif שניה אחרי שהגבתי?

סח עלייך :O את כל היום בפורום DD:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif רק הרגע נכנסתי לפורום ../images/Emo6.gif

והמחשב בדיוק ריענן את עצמו, אז ראיתי את התגובה שלך XD

Fall Out Liel

New member
../images/Emo32.gif טופיק../images/Emo168.gif

סופסוף!!!!! אחרי מלאמלאמלא זמן שהיו לי בעיות התחברות עם האדמין, הצלחתי! כמובן שבשביל זה הייתי צריכה להוריד תוכנת אינטרנט, אבל בסוף הצלחתי! אממה, אין ממש מה לסדר בפורום, אתן מדהימות ואין לי אפילו מה לשרשר
ויש לי הודעה שאותה תדעו בשבוע הבא..

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif נוטשת לכמה ימים. ../images/Emo8.gif

[לא נראה לי שמישהי תראה את ההודע למעלה - אז שרשרתי לכאן שוב] אני מודיעה עכשיו כי אין לי מחשב ואני עכשיו במחשב של אחותי - ואת המחשב שלי יחברו רק מחר. בכל מקרה, יום ראשון אני נוסעת לאילת ל- 4 ימים אם אני לא טועה. אתגעגע אלייכן מאוד בנות.
- - - שבת שלום.

../images/Emo232.gif תהני תהילונת שלי ../images/Emo24.gif

ותשמרי על עצמך, תלבשי משהו קצר, כי חם שם בחוץ !!!!
XD תהני המון המון המון ותתגעגעי אלינו כי אנחנו נתגעגע אליך
אוהבת המונים

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif דנננננננננדי שלי . ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אשמור על עצמי - מבטיחה אמא דנה.
וכן, אני בטוחה שיהיה שם חם אם פה אני עוד שנייה מתה XD תודה רבה, גם אני אתגעגע אלייכן המוןהמון
אוהבת אותך מאוד.

למעלה