טופיק

ResDog

New member
ברכות לסמסטר + ספקולציה

ראשית כל, אאחל לכל החבר'ה בחוג סמסטר מהנה ומוצלח. שנית, ולמטרתו האמיתית של אשכול זה: אני ועמיתי לספסל הלימודים ישבנו על הדשא של גילמן באחת ההפסקות ותהינו את התהיה הבאה: "מהו שמה האמיתי של ד"ר אותי בת-אל? מה הקיצור הזה אמור להביע?" אסי

zzzbla

New member
אולי מדובר בבעיה פונולוגית מסוימת..

שגרמה ל R להפוך ל glottal stop...

תודה ../images/Emo149.gif../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif ברכות

לחג הפורים בהזדמנות זאת וכן, גם לתחילת הסמסטר. אני ממש מרוצה מהמרצים והמתרגלים שלנו
. לא הבנתי את השאלה שלך...אולי קוראים לה אותי?

zzzbla

New member
אין ספק שיהיה טוב... ../images/Emo13.gif

גם מבחינתי המרצים(-ות) והמתרגלים(-ות) מקבלים כמה
אותי נשמע שם מוזר מדי... אם זה לא שיבוש הזוי במיוחד (כמו הרמטכ"ל בוגי) וזה באמת השם שלה (או קיצור של משהו הזוי אחר) אז בטח צחקו עליה חצי מהחיים בערך...

zzzbla

New member
ועוד משהו

יכול באמת להיות שזה השם האמיתי שלה בגלל שזה מה שכתוב באוניברסיטה (כמו שכתוב אילונה או משהו כזה במקום אלונה - המתרגלת, ויש מרצה בחוג לארכיאולוגיה שקוראת לעצמה ש. שפרה אבל ברישום של האוניברסיטה היא כתובה שפרה שמולביץ או משהו בסגנון..)

ResDog

New member
הספקולציה שלי

חבר'ה, באמת, מכם ציפיתי ליותר יצירתיות. ובכן מעשה שהיה כך היה: הימים ימי תום המנדט הבריטי. ביישוב העברי ניטשת מלחמה עזה בין כוחות הצבא הישראליים המועטים לבין ערביי הארץ. הועד הלאומי, בראשות דוד בן-גוריון, מתכנס בביתו של ראש-עיריית תל-אביב, מאיר דיזנגוף, בערב ה' באייר התש"ח. מתחת לתמונתו של חוזה המדינה, תיאודור הרצל, מקריא בן-גוריון, בקול נרגש אך בוטח, את המילים: "אנו מכריזים בזאת על הקמת מדינה יהודית בארץ ישראל - היא מדינת ישראל!". אלפי היהודים ביישוב העברי הקטן צמודים למקלטי הרדיו, ובהשמע מילים אלה יוצאים בספונטאניות אל הרחובות וחוגגים ברוב אורה ושמחה את תקומת מדינת העם העברי. אולם זוג צעיר, בעל ואישה, לא יצאו הרחובה. בעת ערביים כרעה האשה ללדת, ובעודה נאנקת בצירי לידה, בד-בבד מאזינים בהתרגשות לרדיו, מכריז בן-גוריון על הקמת המדינה ובאותו רגע ממש, יוצאת אל אוויר העולם תינוקת קטנה. מה רב האושר בביתם הקט, על הולדתן - ממש באותו זמן - של מדינת ישראל ושל בתם הראשונה. לאות הנצחה לאירוע ההיסטורי, החליטו הזוג הצעיר כי שם בתם בישראל ייקרא...

אות? אתה בטוח שאתה לא

חוזה? (הוזה). כמה דברים: 1. אני לא חושבת שאותי נולדה בארץ, שפת האם שלה היא אנגלית לא?! הנה (קאונטר אחד). 2. אולי היא נקראה כך בגלל השיר של יזהר אשדות: "גם אם עצוב לך יש לך אותי"... 3. אני מעוניינת לדעת על מה מסתמכת הספקולציה שלך כי שלי לא נראית לי במבט שני כל כך חזקה..

ResDog

New member
נו באמת

מה יהיה? לא קלטת שהשם שלה בת"ז זה "עצמאות"?

yifatushc

New member
../images/Emo6.gif היצירתיות פורחת עם פתיחת הסמסטר

אהבתי. רק כדי לוודא חד משמעית ובצורה שבלתי משתמעת לשתי פנים: התכוונת ש"אותי", זה כביכול קיצור של "עצמאות"? או שעיוותתי לחלוטין את קו המחשבה שלך? בכל מקרה, נראה לי שאני אשנס מותני, אעשה חזרות מול המראה, ואגש אליה בשאלה מנומסת בשיעור הבא, כדי שתבהיר חד משמעית מהו פשר שמה, וכך נוכל לשים קץ לספקולציות בלתי נידלות. שיהיה לכולנו חג פורים שמח, מבדח, פורח, זורח, ומלא אושר ואוזני המן עם תמרים! (יאמממממממי). סליחה, תודה ושלום!
יפעת

אתמול

בדיוק שמעתי את המערכון של הגשש: "חתונת הדמים" ולכלה קוראים עצמאותה והחם קורא לה כל הזמן שחרורה.
מומלץ.

n616436

New member
אהלן

וואלה. אז אנשים שאני 'רואה' ברשת ובפורומים קיימים גם במציאות. סחתיין על הסחבקיה בגילמן.אני אחפש אתכם על הדשא.

n616436

New member
שוב אני

אני במדעי המדינה. ועוד איזה חוג בגילמן. לא משנה איזה. אז איך אתם נראים? חבורה של בני 22 , כמו שהבנתי. אם אתם מעשנים ג'וינטים על הדשא אני אמצא אתכם לפי הריח. את לומדת בלשנות ,לא?

../images/Emo132.gif

אם תלך לפי הריח של הג'וינטים- אתה לא תמצא אותי. חוץ מזה, מפגש הפורום ביום אחר, תאריך אחר, מתישהוא.

ResDog

New member
ג'וינטים? מי צריך ג'וינטים

כשבקפיטריה מוכרים שליש קרלסברג ב-7 ש"ח בלבד...

למעלה