טיפול בהיפנוזה

Bow Wow2004

New member
../images/Emo32.gif טיפול בהיפנוזה

לאור המתיחות כאן, החלטתי לנסות להרגיע את כולם. בסוף ההדרכה כאן יש לינק למצגת פלאש, שתעזור לכם להרגיע את הנפש. המצגת מבוססת על מחקר של איזה דוקטור מפורסם בלה בלה... קיצר, הוא יודע טוב מאוד לעבוד עם היפנוזה, וכאן זה מתבטא ע"י ספירלה וצליל מאוד נעים לאוזן שמתנגן ברקע. אתם בטח מכירים את התהליך... רק שזה עובד. יש משהו בצליל... אני לא בטוח אבל אני הייתי כל כך רגוע ושלו אחרי זה, שזה פשוט מדהים! אז רק המלצה, לפני שאתם הולכים על זה ; כבו את המוזיקה הרועשת, זה לא עוזר להרגע! הפעילו את הרמקולים, כי בכנות- הצליל הזה הוא משהו. בלעדיו זה בטוח לא ירגיע אתכם בגרוש וסתם יראה אידיוטי מאוד. סיגרו את הדלת, עמעמו את האורות מעט... אולי אפילו עשו את זה בחושך (חרמנים שכמוכם.). זה הכי מרגיע שיכול להיות. *ההנהלה לא אחראית לכל נזק שיגרם כתוצאה משימוש כושל בהיפנוזה. אין לכם מה להתכונן כל כך הרבה, זה רק סיפור של 5 דקות... אבל בהיפנוזה באמת שלא צריך יותר מזה ;) בהצלחה! צאו לדרך! http://www.derivo.ch/rabailkal-test/hypnose/hypno-2003b.swf ~סוף ציטוט~. היפנוזה נעימה!

python 4

New member
מתיחות? על איזה מתיחות אתה מדבר?

יגאל שילון היה פה ואף אחד לא אמר לי שום דבר?

moran14h

New member
אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למה שמת את זה כאן??????????... דיי זה כזה מלחיץ !!!! איזה מוזיקה מפחידה! עכשיו יהיו לי סיוטים והכל בגללך!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יייייייייייייווווווווווווווווווו

זה היה הדבר הכי מפיד בעולם|!!!!!!!! אלוהים...איך נבהלתי... הלב שלי ממש קפץ!!!

moran14h

New member
אממ

אני לא העזתי לראות עד הסוף כי זה מאוד הלחיץ אותי והיה לי חשד שמשהו יהביל אותי כאן..אממ באמת היה משהו מבהיל? כי פשוט יש לי טראומה ממשהו דומה ...

למעלה