טקס פרסי הגראמי

../images/Emo32.gifטקס פרסי הגראמי../images/Emo48.gif

ביום שני (נראה לי) התקיים טקס פרסי הגראמי בניו-יורק.. וחשבתי שיהיה נחמד לפתוח פה שרשור על הטקס, שכל אחד יגיד את דעתו..
מה אהבתם
מה הפריע לכם
מי לדעתכם לא היה צריך לזכות בפרס
ועוד ועוד.. אז אני אתחיל.. אהבתי את ההופעה של נלי וקלי.. זה היה ממש פצצה.. גם אהבתי ת'הופעה של אן סינק עם המשחקים הווקאלים שהם עשו לשירים של הבי גי'ז.. ולפי דעתי לא הכי הגיע לנורה גו'נס לקבל כ"כ הרבה פרסים.. זה היה מוגזם
לפי דעתי זה היה משחק מכור
העמידו אותה מול ה-זמרים וה-להקות והיא ניצחה
זה לא הגיוני
למרות שאני אישית אוהב אותה.. אבל עדיין...

Lechko

New member
הגראמי,

אני לא ראיתי את הטקס אבל אני עוקב אחרי הזכיות. אמנם המארגנים היו אמריקאים מספיק כדי לשלול מווקל סמפלינג את ההגעה לטקס כי הם קובנים וקובה עדיין "מדינת טרור" בעיניהם. אבל יש לתת להם את הקרדיט על אלבום הסלסה הטוב ביותר: La Negra tiene tumbao של סליה קרוז, היא במצב קשה למדי עכשיו (אני בהחלט מקווה שהיא תתאושש).והאוסף הלטיני המסורתי הטוב ביותר: El Arte Del Sabor, שוב מוזיקה ק-ו-ב-נ-י-ת אוסף של הקלסיקאים של המוזיקה הלטינית,cachao, bebo vlades, carlos vlades. שיהיה לכולם זכיות נעימות ושיתחשבו גם בלהקות קובניות מקובה בפעם הבאה :) הם מספיק טובים להמכר אבל לא מספיק טובים לזכות בפרסים על העבודה שלהם?! אלכס

shir salsa

New member
../images/Emo25.gif לא ראיתי הכל...

אבל ממה שכן ראיתי, לא היה משהו...
וההופעות גם לא היו משהו... והיו כמה זמרים לא מוכרים. אני אישית יותר אוהבת את הטקסים של האםטיוי, הם יותר יפים

PurpleGoat

New member
../images/Emo32.gifפורום הרכבים מוזיקליים

כמה שאלות ותשובות לגבי הפורום... (מומלץ לקרוא!) מהו פורום הרכבים מוזיקליים? הרעיון הכללי שעומד מאחורי הפורום הוא, לתת במה אחת גדולה להרכבים מוזיקליים רבים הפועלים כיום ולהביא לידי הגולשים בפורום את מירב הנתונים והמידע שניתן. אם אני גולש בפורום מוזיקה אחר, למה שאכתוב גם בפורום הזה? אחד היתרונות של פורום זה הוא שיש בידי הגולשים את הכלי לפתח שיחה ולשאול שאלות ולקבל סיוע בדבר הקמת הרכב או כללי התנהגות בהרכב או המלצות שונות ובכלל הרבה דברים שכדאי להביא בחשבון כשרוצים להרכיב להקה. את התשובות אתם תקבלו ממוסיקאים הכותבים בפורום ובעלי הרכבים שמן הסתם הם בעלי נסיון ויוכלו להדריך אתכם בכל נושא שקשור במוסיקה. אז אם חשבתם להקים להקה, זה המקום להתחיל! מה סגנון המוזיקה המדובר בפורום? הפורום איננו מתמקד בסגנון מוזיקה זה או אחר, נשתדל לספק לכם את כל המידע בכל הנושאים הקשורים במוזיקה, הפורום מהווה בית גדול לכל ההרכבים, לכל היוצרים ובכל הסגנונות, מפופ ועד מטאל, מרוק מתקדם ועד מוזיקה מזרחית וכו'... מה יש בפורום? שאלה יפה! בפורום תוכלו למצוא את לוח האירועים שבו יעודכנו מועדי הופעות ומפגשים ואירוחים בפורום, תוכלו למצוא סקרים מעניינים בנושא מוזיקה, תוכלו למצוא לוח מודעות דרושים (דרוש בסיסט ללהקה......), תוכלו למצוא לוח המלצות על דיסקים (מומלץ!) וגם לוח יד שניה, בו תוכלו לספר לנו על ציוד שאתם מעוניינים למכור או להחליף, וכמובן גם קישורים לאתרי להקות ישראליות, וקישורים לאתרי מוסיקה בארץ ובעולם, גלריות ובהן תמונות של הרכבים ותמונות מהופעות, ועוד כל הפינוקים שאתם מכירים ויודעים מפורומים אחרים. בואו בהמוניכם.. שלכם, שקר החן וPurpleGoat

jennie 00

New member
....

אופ עיצבן אותי שנורה ג'קונס זכתה בכ"כ הרבה פרסים... אפשר לחשוב מה עשו ממנה היא כ"כ טובה!!
אפשר כול השאר היה דווקא די נחמד

ג'ן../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

it's u
טוב שנזכרת בפורום הזה..
טוב לראות אותך כאן..
ובקשר לטקס פרסי הגראמי - בטוח שזה היה משחק מכור
אין ספק בכלל.. העמידו אותה מול ה-זמרים וה-הלהקות הכי פופולאריות באמ.טי.וי ובכלל והיא ניצחה אותם ועוד הרבה טובים איזה 5-6 פעמים
זה ממש לא הגיוני... היא אחלה זמרת ואני דווקא אוהב אותה
אז טוב.. שתקבל פרס או שניים אבל 5
\= בתמונה
נורה ג'ונס..

../images/Emo32.gifשמתם ../images/Emo23.gif שהפרסום של

"פלאפון" ירדה
זה היה אמור להיות חצי שנה (
) כבר עברה חצי שנה
אבל עכשיו זה חסר לי

למעלה