טרי לשחיטה.

TheWhiteTigris

New member
../images/Emo32.gif טרי לשחיטה.

אין שרשור אוף בעמוד אז הינה חדש
הייתי בסופרלנד שלשום... איזה כיף היה... עם המשפחה וגם קצת חברים..
במיוחד הרכבת הרים הגדולה (קומבה או משהו כזה). כמה לופים, משהו פצצה... "אבל אתה גדול כבר לזה, לא?" נו אז מה, למי איכפת?
אה ואכלתי 3 המבורגרים נוטפי שמן... איזה טעימים הם היו! ומי שעדיין לא ראה את "היום שאחרי מחר" יש בדי וי די, סרט פצצה, ללת לראות!

Lanni

New member
../images/Emo6.gif

הרכבת הרים הזאת באמת מעניינת! כי תולים אותך מלמעלה כזה, כמו חליפה על קולב
לבריאות בנאדם על ההמבורגרים!
מזל שיש גרמנים בעולם
חרא סרט שבעולם. לא לראות! אין עלילה, וגם האפקטים לא משו בניגוד למה שכ"כ מהללים אותם.. בגודזילה כבר יש יותר אפקטים
בסרט הזה יש רק אפקט אחד והוא תהליך הקפיאה של כל מיני דברים. די ממצה את עצמו אחרי 3 סצינות כאלה

Anna Karenina

New member
סיימתי קורס מ"כים...../images/Emo9.gif

5 חודשים של עבודה מפרכת הגיעו לסיומם, ומעכשיו גם אני מפקדת בצה"ל...

pain is MY love

New member
מישהי סיימה...

ומישהי התחילה.. שיהיה לך המון בהצלחה בובה!!!! אני עוד אצדיע לך בהזדמנות...

pain is MY love

New member
לקבלת הרס"פ טירונות ייעודית

תימתח להקשב 2,3 הקשב!
נחשו מי חזרה אליכם?!?!?!?!?!?!?!? חה חה! יש לי רק יומיים להיות פה אבל אני מבטיחה לעשות מספיק רעש כדי שלא תשכחו אותי כל השבוע...
בינתיים אתם יכולים לתת לי עצות איך לאנוס את הרס"פ החתיך שלי בלילה... ובמלחמה כמו במלחמה כל האמצעים כשרים.... וגם יש לי נשק אז באמת הכל אפשרי....

יעודי שלישות?

אם כן אז הרס"פ שם באמת שווה... ואין איך לאנוס אותו חכי לשבירת דיסטנס הוא כבר ידאג לעבור על כל מי שתסכים חח

pain is MY love

New member
מאיפה את מכירה אותו?!

אני לא בטוחה שאנחנו מדברות על אותו אחד אבל כולן אצלנו בטירונות חמות עליו. ואין לנו שבירת דיסטנס בינתיים כי הוא ממשיך איתנו גם לקורס אז... באסה

שמוליק??

מי לא מכיר אותו? השם הולך לפניו חחח סתם פשוט הייתי גם קורסיסטית בקורס יעודי ותאמיני לי חכי לשבירת דיסטנס אני יודעת שזה נראה רחוק אבל זה יבוא ועד אז כבר לא בטוח תהיי כל כך חמה עליו!!!

pain is MY love

New member
חחחח לא שמוליק

סמואל.. (איזה שם של חתיך מסוקס!!!!) אנחנו לא מדברות על אותו אחד

קטרפי

New member
אני גם בדיוק הייתי שם ../images/Emo110.gif

באמת היה סבבה, והרכבת הרים הזאתי מה זה שולתת
אבל המתקנים עם המים הכי מאנגיבים ולקראת הסוף השתעממתי אז עליתי למתקן עם המים פול פעמים ולא ירדתי כי לא היה תור בגלל, והתחלתי לקטוף
ים ולהביא אותם לכול מיני בנות שאני לא מכיר, זה היה מאוד משעשע. ועשו לי צמות

למעלה