../images/Emo83.gif חזררררררתי. ../images/Emo13.gif
התגעגעתי אליכן נורא בנות, אתן לא מבינות כמה כיף לחזור לפורום.
אז אממ... ברשותכן - חפירה על כל מה שעברתי בשבוע וקצת הזה.
- - -
טיסה הלוך + פריז: יצאתי מהבית בשעה 10:30 לכיוון שדה התעופה, שם דוד שלי חיכה לנו כדי להוביל אותנו למקום בו היינו צריכים לחכות. [הוא עובד אל-על] אחרי כל הבדיקות שעברנו שהיה דיי סיוט, ואחרי שביקשו ממני להוריד את החגורה כי היא צפצפה והייתי צריכה להחזיר את המכנסיים כמו משוגעת
הגענו לקבוצה שאיתה אנחנו יוצאים לטיול - פגשנו את המדריכה ועוד שתי משפחות שיהיו איתנו בטיול. אח"כ המשכנו את הבדיקות ומשם עלינו ישר למטוס - הטיסה הייתה 4 שעות. [משהו כזה XD] והנוף היה פשוט מדהים.
אחרי זמן קצר [או שלא ><] הגענו סוף סוף לצרפת ונחתנו שם בשלום. לקחנו את המזוודות שלנו [שהיו נורא כבדות, ובגלל שרק אני ראיתי אותן אני זאת שהייתי צריכה להוריד אותן מהמסוע XD] הלכנו למדריכה. משם הלכנו למלון - שהיה אממ... דיי מוזר XD אבל סבבה. אני לא ממש זוכרת מה היה בכל יום ויום, כאילו - מתי הלכנו לכל מקום. אז אני אכתוב בקצרה לאן הלכנו ולא אפרט באילו ימים. [אלא אם אזכור] ביום הראשון בפריז התעוררנו בשעה 7:30 וב- 9:00 כבר היינו בדרכנו לדיסנילנד. היה פשוט מגניב, הכל היה שם כ"כ יפה *-* אין ממש מה לספר - עלינו על כל המתקנים המגניבים למרות שלא ממש היה זמן, ראינו את שני המצעדים וזהו בעיקר. ובשעה 22:00 כבר היינו בדרכנו למלון. ביום השני בפריז הלכנו לעבר מגדל אייפל, שלראות אותו ? זה חלום שלי כבר מגיל קטן.
לפני שהלכנו למגדל אייפל הסתובבנו קצת בעיר וראינו המון מקומות מפורסמים ונורא יפים, הכל היה שם ירוק ונקי [ולא כמו בארץ
] וראינו את הלובר - רק חבל שלא נכנסנו אליו. ראינו המון נהרות, ומגדלים, והמדריכה סיפרה לנו המון סיפורים על כל המקומות. ולבסוף הלכנו לעבר מגדל אייפל, התורות שם היו כ"כ ארוכים רק שאנחנו נכנסנו מהר כי היינו בקבוצה [והיה לנו פספס - אל תשאלו מה הפירוש
] הנוף משם היה פוט מדהים, והמגדל היה פשוט עצום - והייתי מוכנה להישאר שם לנצח מרוב שזה היה יפה XD לאחר מכן הלכנו לאזור עם מלא חנויות, והסתובבנו שם והלכנו גם לשער הניצחון - והיו שם מלא מלא בתי קפה. עם קפה נורא דוחה >< ולבסוף הלכנו לשייט בנהר בסביבות השעה 21:00 וראינו את כל פריז מוארת, ואת כל הגשרים שעברנו בהם מוארים - וכל גשר שעברנו מישהו היה עושה לנו שלום - ואח"כ עברנו ליד מגדל אייפל שהיה הדבר הכי מדהים שהיה באותו רגע, והוא היה מואר כולו. ואחרי השייט שהיינו בדרכנו למלון, בשעה 23:05 מגדל אייפל התחיל לנצנץ. חחחחח... אפילו זה היה יפה
- - - המשך בהודעה הבאה