טרלהלהלהלה ...

animfanatic

New member
../images/Emo32.gif טרלהלהלהלה ...

כל מה שלא קשור לטוקיו הוטל - לכאן.
התגעגעתי אליכן בנות.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חזררררררתי. ../images/Emo13.gif

התגעגעתי אליכן נורא בנות, אתן לא מבינות כמה כיף לחזור לפורום.
אז אממ... ברשותכן - חפירה על כל מה שעברתי בשבוע וקצת הזה.
- - - טיסה הלוך + פריז: יצאתי מהבית בשעה 10:30 לכיוון שדה התעופה, שם דוד שלי חיכה לנו כדי להוביל אותנו למקום בו היינו צריכים לחכות. [הוא עובד אל-על] אחרי כל הבדיקות שעברנו שהיה דיי סיוט, ואחרי שביקשו ממני להוריד את החגורה כי היא צפצפה והייתי צריכה להחזיר את המכנסיים כמו משוגעת
הגענו לקבוצה שאיתה אנחנו יוצאים לטיול - פגשנו את המדריכה ועוד שתי משפחות שיהיו איתנו בטיול. אח"כ המשכנו את הבדיקות ומשם עלינו ישר למטוס - הטיסה הייתה 4 שעות. [משהו כזה XD] והנוף היה פשוט מדהים.
אחרי זמן קצר [או שלא ><] הגענו סוף סוף לצרפת ונחתנו שם בשלום. לקחנו את המזוודות שלנו [שהיו נורא כבדות, ובגלל שרק אני ראיתי אותן אני זאת שהייתי צריכה להוריד אותן מהמסוע XD] הלכנו למדריכה. משם הלכנו למלון - שהיה אממ... דיי מוזר XD אבל סבבה. אני לא ממש זוכרת מה היה בכל יום ויום, כאילו - מתי הלכנו לכל מקום. אז אני אכתוב בקצרה לאן הלכנו ולא אפרט באילו ימים. [אלא אם אזכור] ביום הראשון בפריז התעוררנו בשעה 7:30 וב- 9:00 כבר היינו בדרכנו לדיסנילנד. היה פשוט מגניב, הכל היה שם כ"כ יפה *-* אין ממש מה לספר - עלינו על כל המתקנים המגניבים למרות שלא ממש היה זמן, ראינו את שני המצעדים וזהו בעיקר. ובשעה 22:00 כבר היינו בדרכנו למלון. ביום השני בפריז הלכנו לעבר מגדל אייפל, שלראות אותו ? זה חלום שלי כבר מגיל קטן.
לפני שהלכנו למגדל אייפל הסתובבנו קצת בעיר וראינו המון מקומות מפורסמים ונורא יפים, הכל היה שם ירוק ונקי [ולא כמו בארץ
] וראינו את הלובר - רק חבל שלא נכנסנו אליו. ראינו המון נהרות, ומגדלים, והמדריכה סיפרה לנו המון סיפורים על כל המקומות. ולבסוף הלכנו לעבר מגדל אייפל, התורות שם היו כ"כ ארוכים רק שאנחנו נכנסנו מהר כי היינו בקבוצה [והיה לנו פספס - אל תשאלו מה הפירוש
] הנוף משם היה פוט מדהים, והמגדל היה פשוט עצום - והייתי מוכנה להישאר שם לנצח מרוב שזה היה יפה XD לאחר מכן הלכנו לאזור עם מלא חנויות, והסתובבנו שם והלכנו גם לשער הניצחון - והיו שם מלא מלא בתי קפה. עם קפה נורא דוחה >< ולבסוף הלכנו לשייט בנהר בסביבות השעה 21:00 וראינו את כל פריז מוארת, ואת כל הגשרים שעברנו בהם מוארים - וכל גשר שעברנו מישהו היה עושה לנו שלום - ואח"כ עברנו ליד מגדל אייפל שהיה הדבר הכי מדהים שהיה באותו רגע, והוא היה מואר כולו. ואחרי השייט שהיינו בדרכנו למלון, בשעה 23:05 מגדל אייפל התחיל לנצנץ. חחחחח... אפילו זה היה יפה
- - - המשך בהודעה הבאה

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif המשך...

בלגיה: אחרי 3 ימים בצרפת קמנו בבוקר ונסענו עם האוטובוס [והנהג שלנו דנילו] לעבר בלגיה. בדרך ראינו כ"כ הרבה שדות, והכול היה ירוק. ומלא פרות וכבשים. [אעאעא... בא לי ללכת לגור שם – זה מדהים
] טיילנו בעיר, והלכנו להמון חנויות – היו שם כ"כ הרבה חנויות בגדים, נעליים, שוקולדים .. וכו'. לאחר מכן הלכנו למיני אירופה [שזה בדיוק כמו מיני ישראל – רק של אירופה] וראינו שם את כל המקומות והערים שנמצאים באירופה. [לונדון, פריז...] משם הלכנו לראות את הילד המשתין והילדה המשתינה [חחחחח...זה היה ממש מצחיק איך שהמדריכה תיארה הכל
] הולנד + טיסה חזרה: אחרי יום שלם בבלגיה נסענו עם האוטובוס בבוקר לכיוון הולנד, שם עצרנו בפארק ענק עם המון מתקנים כ"כ מגניבים – היה כ"כ כיף שם, והרכבות הרים שם היו כ"כ גדולות
והיה שם פח ממש מעצבן, כל פעם שמכניסים אליו לכלוך הוא אומר שטעים לו או תודה רבה XD והילדים המעצבנים היו מכניסים לו בכוונה לכלוך רק כדי שהוא ידבר וזה כ"כ חפר >< יום למחרת הלכנו לכיכר הדם שהייתה מלאה בהמון חנויות ודמויות שהצטלמו עם אנשים תמורת כסף. [הצטלמתי עם השטן ובט-מן XD] ראינו כ"כ הרבה דברים משונים, והמון חנויות של גבינות, ואת מוזיאון "מדאם טוסה", והמון חשמליה [חשמליות XD]. הלכנו אח"כ לשייט באיזה מקום שכל האנשים שם עוברים ממקום למקום בסירות [אפילו לבית הספר הם הולכים בסירות] וראינו המון ברווזים. ובאמצע השייט עצרנו עם הסירה ליד חנות שהכל שם עשוי מצדפות וקונכיות, וכל הדברים האלו. יום למחרת למפעל לכפכפי עץ ולמפעל לגבינות [איכס, איזה ריח היה שם
] והלכנו לראות את התחנות רוח. ביום האחרון הלכנו לבית אנה פראנק ושם נכנסנו לבית בו היא התחבאה, משם הלכנו למוזיאון "מדאם טוסו" ועשינו סיבוב אחרון באיזור. בסביבות השעה 17:00 נסענו לעבר שדה התעופה, וב- 20:00 עלינו למטוס. אבל הטיסה התעכבה ויצאה רק ב- 22:00. ב- 4:00 נחתנו בארץ ובשעה 7:00 בבוקר הגעתי הביתה. - - - אחרי חפירה עצומה, בכמה מילים קצרות – היה פשוט מדהים, חוויה של פעם בחיים.
מי שקראה את כל החפירה הזו ? פשוט מלכה.
שבוע טוב בנות.

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifוווואווו *-*

הייתי בכל המקומות שאת הייתי בהם כשטסתי להולנד. נכון שהיא פשוט מדהימה ?
ולצרפת אני טסה עוד חודש ויומיים חחחח. עשית לי חשק D: אני שמחה שנהנית, התגעגעתי אלייך מאווווווודדדד
הו, ו.... האם אנוכי זוכה לתואר מלכה?

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הולנד באמת מדהימה. ../images/Emo99.gif

אני בטוחה שאת תהני בצרפת - זה אחד המקומות הכי יפים שאני מכירה. זה חלום שלי מגיל קטן לטוס לשם. תודה רבה, גם אני התגעגעתי.
ואכן, את זוכה לתואר המלכה

ברריי xD

New member
../images/Emo214.gif שמחה שנהנת D:

באלי גם !! אפפעם לא הייתי בהולנד או בלגיה ): נשמע ממש מגננייב :) גם אנחנו התגעגנו אלייך
גממני קראתי הכוול :) אבל בגלל שתוום קראה ראשוונה אז היא מקבלת את תואר המלכה ואני את הנסיכה XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחחחח... ../images/Emo6.gif

גם אני התגעגעתי אלייכן מאוד.
תודה רבה.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אעאעאעא ...

~ סתם כי הייתי חייבת ~ הייתי בהופעה של סימפל פלאן, היה פשוט ענק
הלכתי עם בן דוד שלי ונשרפנו בשמש מ- 15:00. [נתקענו בפקקים] וסימפל פלאן הופיעו רק ב- 20:15. אבל היה פשוט ענק
רק חבל שהם שרו רק 6 שירים פחות או יותר וזה היה קצר - אבל היה כיף, ועכשיו אני נשמעת כמו צפצפה XD אפילו עם הזמרים הישראליים היה כיף, הרגשתי כמו שיכורה
חחחחח....סתםסתם, אבל היה ענק.

Tommy89

New member
|הועית|אעהאעהאעהאעה איזה כיף לך!

כל-כך רציתי ללכת. ראיתם את קייזר?? הם היו טובים? O:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif לא נשארתי לקייזר. ../images/Emo9.gif

אני לא ממש מכירה שירים שלהם, אבל אחיות שלי היו והם אמרו שהיה ענק. הן גם הלכו אח"כ למלון והצטלמו איתם וקיבלו חתימות, והן אמרו שהן מזה חמודים
[חחחחח... את צריכה לראות את התגובה של אחותי XD]

Pardon Me

New member
../images/Emo110.gif פרידה לשבועיים

אני יודעת שאני לא פה הרבה, בגלל שאני בזמן האחרון הרבה מחוץ לבית. אבל אני כל הזמן על המסן. ואני טסה לאנגליה, לשבועיים (יאיייייייייייי!!!!!!!), ככה שאני לא אוכל להכנס לא לפורום ולא למסנ. אני אשתדל להתחבר כמה שיותר, אבל זה יהיה לבערך 4 דקות ושליחת תמונות XDDD סו, אני אצלם המון תמונות ולא אשכח לספר לכן כל פרט ופרט D:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif שששששששששי. ../images/Emo24.gif

וואי, איזה כיף לך - גם אני רוצה לטוס לשם
בכל מקרה, תהני לך ותחזרי עם המון המון חוויות ותמונות.
אני אתגעגע אלייך מאוד.

Pardon Me

New member
../images/Emo110.gif גם אני אלייך ../images/Emo23.gif

אני אצלם כל תזוזה XDDD אל תדאגי, כשאני אחזור תחכה לך חפירה עצומה!

למעלה