יאלה לכו על זה,שרשור בדיחות

סיונול

New member
../images/Emo32.gifיאלה לכו על זה,שרשור בדיחות../images/Emo70.gif

מה נעשה את זה מסודר וכאלה..? חח טוב לא:) יאללה כל אחד ירשום הודעה עם בדיחות.. רצוי מצחיקות.. ואפשר גם לא..:) אה ושלא יהיו על בלונדיניות/אפים גדולים/מכוערות ואמממ זהו:)

סיונול

New member
בדיחות שחורות יתקבלו בברכה

אגב מישו ראה את מתן..?? אויי וייז מיר! אני הורגת את עצמי!!! טוב.. נו זה נדוש אבל הנה אחת: מה אכלו בשואה? שניצולים! מה המשחק שהילדים בשואה הכי אהבו לשחק? ערימת ילדים!

מורן 1986

New member
כמה בדיחות שחורות

מה הטלר שר בסוף השואה ??? עשיתי שישה מליון (במוזיקה של השיר על התשעה מליון זה לא כסף...)

מורן 1986

New member
מה היו המילים האחרונות ביומנה של

אנה פרנק ??? חכו שניה - דופקים בדלת ....

מורן 1986

New member
אחת הבדיחות השחרות האהובות עליי

שני יהודים הולכים בגטו יהודי א' : "אתה לא מריח ריח של כרמל ??" יהודי ב' : "כן, היום שורפים אץ חולי הסכרת" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חולה על זה

סיונול

New member
אממממ אני יודעת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חזיר בר בתוך בריכת בוץ!

double M

New member
תעשי לי טובה...

זה לא כמו למצוא אפיקומן או משו... מזהים אותה אפילו בחושך... היא בולטת כמו אפיפון אפור בשמיים אדומים. זה בערך כמו לזהות את האפיפיור בין חבורה של אפריקאים. כמו לזהות את אפרודיטה בין חבורה של מאפנות. זה כמו לחפש אפונה ביאף... אם לא הבנתם עד עכשיו...... פשוט הולכים בעקבות הקול של המשרוקית! עכשיו מי יודע איך מזהים את סיון באפטר פארטי?

סיונול

New member
אממ.. בטח לא שמת לב

אבל זה הדגיש לך חלקים ממלים מסויימות.. בטח יש לך איזה באג במחשב.. טפל בזה! נם!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח....

ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק הילד פשוט ג-א-ו-ן את רואה צליל??? שאנן לא גאון מוקי לא גאון אלא
מתן גאון!!!

EmGee

New member
זה קצת סותר את התיאוריה שכל השחורים

טיפשים... ניחא

למעלה