יאללה כי לא היה כזה הרבה זמן. ליאב נשמה {{:
H helush716 New member 18/4/08 #2 כל היום ניקיתי ../images/Emo178.gif מצאתי שירים וכל מדי טקסטים שכתבתי באיזה חור נידח בחדר. זה מדהים. כ"כ כייף P=
כל היום ניקיתי ../images/Emo178.gif מצאתי שירים וכל מדי טקסטים שכתבתי באיזה חור נידח בחדר. זה מדהים. כ"כ כייף P=
ל ליעתע New member 19/4/08 #7 ../images/Emo45.gifגם שלי ../images/Emo13.gif ספרים בכל מקום בגדים על הריצפה! כיף
S S p r i n g B New member 18/4/08 #5 אני בקושי ניקיתי... כי כל הבקרים הייתי בהשלמות בבית ספר... חג אביב שמח אנשים
ש ש י ר ווו ש New member 19/4/08 #6 ../images/Emo207.gif ../images/Emo58.gif פורום גוד שארלוט מאחל לכם פסח שמח וכשר D: נשמח מאוד אם תקפצו לבקר =) -פורום GC -
../images/Emo207.gif ../images/Emo58.gif פורום גוד שארלוט מאחל לכם פסח שמח וכשר D: נשמח מאוד אם תקפצו לבקר =) -פורום GC -
X Xx MaayaN xX New member 19/4/08 #10 מזתומרתתתת?! דר יצאת חנונית אורגינל יעני!!!! העיקר "כן אני לא מבריזה לכן אני באה" ניניניייי
כ כפית קסמים New member 19/4/08 #12 מי מבריזזזזזזזזזזזזז?!../images/Emo2.gif מה זה האמבוש הזה?!?!?!!?!?!? סתומיות!%#$&@
כ כפית קסמים New member 19/4/08 #11 מי מבריז!@%$#&^%$&@&^@ [אה כן, שלום לכולם] כולה שאלתי אם אפשר יום רביעי$#^@%$@&%$@*^@%@
כ כפית קסמים New member 21/4/08 #14 שקרנית!%$#$&^%@&@../images/Emo46.gif את פשוט מעלילת עלילות סדרתית! נו יום חמישי! ותביאי אנשים חתיכים!
שקרנית!%$#$&^%@&@../images/Emo46.gif את פשוט מעלילת עלילות סדרתית! נו יום חמישי! ותביאי אנשים חתיכים!
X Xx MaayaN xX New member 21/4/08 #15 מתוקה, כדאי לך מאוד לא להבריז לנו כמו בשאר הפעמים! כי אם תעשי את זה אני יישב עלייך!
כ כפית קסמים New member 23/4/08 #18 לכי לכי תאכלי משהו! חחחחחחחחחח לבנה וזעתר..כפול 2!!!!!!!!!!111111
י יערולה13 New member 24/4/08 #19 קיבלתי סולו ../images/Emo9.gif אני לא מאמינה שקיבלתי סולו היום, ואשכרה תפקיד שהיה ממש תפור לי לאופי זה ממש מגניב היו אחלה של הקלטות היום!
קיבלתי סולו ../images/Emo9.gif אני לא מאמינה שקיבלתי סולו היום, ואשכרה תפקיד שהיה ממש תפור לי לאופי זה ממש מגניב היו אחלה של הקלטות היום!