יגאל עמיר מתחתן?! מה אתם חוש

RuStY RaStA

New member
../images/Emo32.gif יגאל עמיר מתחתן?! מה אתם חוש

בים על זה? לדעתי צריך לכניס את האשה הזאת לכלא, היא מתחתנת איתו מטעמים "אידיאולוגיים", אם כך... היא מהווה סכנה לראש הממשלה, במיוחד עכשיו כשהוא תומך בפינוי התנחלויות... איזה גועל נפש!!! היא התגרשה בשביל זה! ויש לה 4 ילדים... חולתנפש... לסגור במוסד ומהר

ouria

New member
אני האחרון שיגיד כזה דבר,

אבל למי אכפת אם הוא מתחתן או לא? זכותו המלאה. זה שהאישה הזו דפוקה זה לא ענייננו.

לדעתי

הביג דיל בסיפור הזה הוא לא החתונה אלא הילדים שיבואו אחרי זה. זה יהיה אסון אם לבנאדם הזה יהיו צאצאים.

גלׁ

New member
../images/Emo46.gifמשהו מרתיח

היום הלכתי לטאואר רקורדס וקניתי את לד זפלין 3. עכשיו שמתי אותו ומתחילה המוזיקה של גוד טיימס בד טיימס. פתחתי את הדיסקמן ומה אני רואה? זה הדיסק הראשון שהיה בעטיפה של השלישי. בדקתי לראות אולי החלפתי בין שני הדיסקים אצלי אבל זה שנים זהים לחלוטין! אוף! כדאי מאאאד שהם יחליפו לי אותו!

עוד פיגור של טאוור רקורדס

בחודש יוני אשתקד, הגעתי לי לתומי לסניף טאוור רקורדז בבניין האופרה בת"א, זה שמתיימר להיות הסניף הראשי, בכל אופן, זה היה חודש אחרי שהאלבום HTWWW יצא, והדיוידי כנ"ל, נכנסתי לחנות וחיפשתי בנרות אחר הדיסקים, כדי לראות כמה זה עולה.. חיפשתי, וחיפשתי.. ולא מצאתי, והגעתי למסקנה שזה מוזר שלא ראיתי את זה, וגם לא בעמדה של הדברים החדשים ורבי המכר, ואני רוצה להזכיר לכם שבאותו זמן בדיוק, האלבום שבר שיאים מטורפים, הגיע לראש הבילבורד, גם האודיו וגם הוידאו, ושבר אפילו שיא של פול מקארטני.. אז אני חוזר לסיפור, היה נראה לי מוזר שלא ראיתי, אז ניגשתי לקופה, ושאלתי, תגידו, יש לכם את האלבום החדש של לד זפליון? המוכר שם חשב שהתכוונתי לארלי דייז ולייטר דייז, אבל מייד יקנתי אותו ואמרתי לא, החדש, זה שיצא לפני חודש.. המוכר העלה על פניו הבאה תמוהה.. הוא, וכך גם טאוור רקורדס, בכלל לא שמעו על זה.. אז ההגדרה של פיגור או מה שזה לא יהיה בהחלט מתאימה

Funktastic

New member
מבחר תקליטים למכירה!

תקליטים מקוריים של Led Zepplin! למכירה לפרטים ניתן ליצור קשר באיסיקיו מספר: 612590 או 665053 תודה רבה!

sentenced

New member
סטלה מאריס בהופעה מיוחדת - 30 ש"ח!!

סטלה מאריס ב 30 ש"ח + 3 רחבות להקת סטלה מאריס תתארח בליין האלטרנטיבי של חיפה ותתן הופעה מיוחדת הכוללת חומר מקורי ישן וטוב לצד קאברים ללד זפלין. מחיר הכניסה 30 ש"ח בלבד בקניה מוקדמת! פליירים מצןרפים

sentenced

New member
גם בחיפה

גם בחיפה קריות והצפון גרים אנשים
צריך לתת להם יחס מדיי פעם

sentenced

New member
סנט פטרסבורג

הלהקה כרגע במסע צלב כשנסיים את ההופעה בחיפה תיתכן גם אחת במתכונת זהה בתל אביב :)

היום בתפוז אנשים ../images/Emo101.gif../images/Emo25.gif

סיגל חורי-דואק, קלינאית תקשורת, תתארח הערב ב-21:00 בפורום טיפול בשפה ובדיבור. ניתן להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום.
ערב בריאות ורפואה יתקיים ביום ג', 27/01/04 בשעה 20:00 באודיטוריום המרכז הרפואי ת"א (רח' וייצמן 6), והפעם בנושא הרטבות ומומים בדרכי השתן בילדים- שיטות טיפות חדשות. יש להזמין כרטיסים מראש בטלפון: 03-6974708/239 . מחיר כרטיס 15 ש"ח. פרטים נוספים באתר האינטרנט של איכילוב

למעלה