יום אחרון לחופש

../images/Emo32.gif יום אחרון לחופש ../images/Emo7.gif

מוכנים לקראת מחר
יש תיק חדש
מה מצויר על הקלסרים/מחברות שלכם
לאיזה כיתה אתם עולים, או שמא כבר סיימתם
מה הדבר שעשה לכם את החופש
מה הרס לכם אותו
בכמה הייתם רוצים להאריך אותו
תכננתם כבר מה לשים בסנדוויץ' של מחר
הידעת - יש השנה רק 190 ימי לימודים (כלומר, בלי שישבת וחגים/מועדים)
יאיי
שתהיה לנו שנה טובה ומוצלחת

A t z a

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

מוכנים לקראת מחר-לא יש תיק חדש-כע מה מצויר על הקלסרים/מחברות שלכם-יש שלושה קלסרים,אחד סנופי מהמם,השני קרמיט מהמם והשלישי פליקס מהמם
לאיזה כיתה אתם עולים, או שמא כבר סיימתם-י"א מה הדבר שעשה לכם את החופש-אילת וכו' מה הרס לכם אותו-לאדעת בכמה הייתם רוצים להאריך אותו-הרבה תכננתם כבר מה לשים בסנדוויץ' של מחר-לא

../images/Emo9.gif

מוכנים לקראת מחר? כן, בגל ההופעה של עברי. אגב, התחלתי למוד כבר אתמול
. יש תיק חדש? ב-רור!
מה מצויר על הקלסרים/מחברות שלכם? מחברות חלקות, קלסר כזה... לא מוגדר
. לאיזה כיתה אתם עולים, או שמא כבר סיימתם? ח'. מה הדבר שעשה לכם את החופש? עברי
. מה הרס לכם אותו? המלחמה... והם
. בכמה הייתם רוצים להאריך אותו? לא בהרבה, 15 יום ככה
. תכננתם כבר מה לשים בסנדוויץ' של מחר? לא.

מושיייייייייייייייייייייייי../images/Emo99.gif

מוכנים לקראת מחר- לא!
יש תיק חדש ? איזה תיק.. מה מצויר על הקלסרים/מחברות שלכם? על היומן- בטי בופ
לאיזה כיתה אתם עולים, או שמא כבר סיימתם - סיימתי. תודה לאל. מה הדבר שעשה לכם את החופש- החודש עצמו! מה הרס לכם אותו- מלחמה!!! בכמה הייתם רוצים להאריך אותו- לעד תכננתם כבר מה לשים בסנדוויץ' של מחר- איזה סנדוויץ. בקושי מסוגלת לשתות

coolit97

New member
עונה

מוכנים לקראת מחר? לא ממש רק היום התחלתי להכין את העבודה במתמטיקה
יש תיק חדש? עוד לא... בינתיים הישן מה מצויר על הקלסרים/מחברות שלכם? הכל די חלק.. לאיזה כיתה אתם עולים, או שמא כבר סיימתם? י"א מה הדבר שעשה לכם את החופש? אילת והקורס מדמ"ים מה הרס לכם אותו? המלחמה!! בכמה הייתם רוצים להאריך אותו? עוד חודשיים תכננתם כבר מה לשים בסנדוויץ' של מחר? שכחתי שצריך להכין סדוויץ
(מזל שהזכרת לי) שנה טובה לכולם!!

דג י ת

New member
לכל אלה שחוזרים ללימודים

שתהיה לכם שנת לימודים מהנה וקלה , אל תתנו למורים לשגע אותכם
שיהיה לכם המון בהצלחה!

עבר היום הראשון

מוכנים לקראת מחר
טכנית, בעיקר יש תיק חדש
לא מה מצויר על הקלסרים/מחברות שלכם
סנופי ופו הדב לאיזה כיתה אתם עולים, או שמא כבר סיימתם
יב'
מה הדבר שעשה לכם את החופש
כנרת, ת"א עם חברות, משפחה.. מה הרס לכם אותו
המלחמה בכמה הייתם רוצים להאריך אותו
חודש ככה..
תכננתם כבר מה לשים בסנדוויץ' של מחר
לא, ובבוקר באמת הייתי בבעיה - עמדתי המון זמן מול המקרר ולא ידעתי מה להכין..

דג י ת

New member
מה הכנת בסוף? אני מסוקרנת

אני מנסה לחשוב מה אני אצטרך להכין עוד חודש וחצי ורק מהמחשבה שאני אצטרך לקום עוד יותר מוקדם בשביל להכין את הסנדוויץ' אני נהיית רעבההההההההההההההה

../images/Emo9.gif

למען האמת, הסדוויצ'ים שלי ממש מוזרים אני מקווה שאחרי שאפרט לך מה שמתי, עוד יהיו לי חברים
היום עשיתי טוסט, ומה שהיה בו זה - בצד אחד קטשופ, עליו חרדל ואז סחוג בצד השני - רוטב צ'ילי וקצת זעתר (בימים שיש עמבה <כמו היום למשל>, אז גם עמבה) ובתוך הפיתה/לחמניה/שתי פרוסות אפשר לשים חתיכות בצל, עגבניה ומה שמתחשק והכי חשוב - גבינה צהובה! מכניסים לטוסטר, ומוציאים כשהוא נראה טוב לא לשכוח לעטוף בנייר כסף כדי שהחום יישמר
אה, וגם לא לשכוח לקחת מסטיק, בכל זאת - בצל וזה...
אבל אפשר גם סנדוויצ'ים יותר ידידותיים כגון קצת גבינה לבנה/קוטג', גבינ"צ, חסה, עגבניה או סנדוויצ'ים פשוטים וחביבים של שוקולד וכדומה... טוב, חפרתי ממש בכל זאת, אוכל..
בהצלחה בלימודים

קצת בדיליי../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif

מוכנים לקראת מחר? עבר אבל כן הייתי מוכנה יש תיק חדש? לא מה מצויר על הקלסרים/מחברות שלכם? לא משו מיוחד יש לי אחד מצחיק עם פרות שאוכלות עשב עם עיינים גדולות
לאיזה כיתה אתם עולים, או שמא כבר סיימתם? יא' מה הדבר שעשה לכם את החופש? הרבה דברים מה הרס לכם אותו? המלחמה בכמה הייתם רוצים להאריך אותו? עוד חודש משו כזה... תכננתם כבר מה לשים בסנדוויץ' של מחר? אמא מתכננת לא אני
, חוץ מזה שהיום היא השקיעה נורא עשתה לי סנדוויץ' וכולם קינאו בי^^

למעלה