יום חמישי - שרשור דברים טובים

ssyוM

New member
../images/Emo32.gif יום חמישי - שרשור דברים טובים ../images/Emo13.gif

קדימה חברים , דברים טובים שקרו השבוע... לי בתור התחלה חזרה ההתחברות ל-

jocie1

New member
בנתיים קפצתי לבקר בפאזלנד...חזרתי עם פאזל חדש

"ציפורים" של האומנית MARJOLEIN BASKIN פאזל של חברת HEYE 1000חלקים. לכבוד חג השבועות והיום הולדת... תמונה של ציפורים ממשפחת העפרוניים, עומדים על ספסל אוכלים גרעינים, ברקע צהוב בהיר. הציפור האדום הוא המייצג את מדינת קנטאקי שבארה"ב... שקרוב לליבי...גרנו שם. בקרוב אעלה תמונה למחשב. ישנה התקדמות עם הפאזל של לואי טופולי.האישה עם הפרחים 1000 חלקים. shely50 גם לך יש הפאזל הזה. נותרו לי עוד כ-50 חלקים...כרגע הם נמצאים בקופסא של הפאזל וחלק מהם מורכבים בקבוצות קטנות....לצערי הם לא משתלבים עם התמונה הגדולה...מה עושים HELP...!!!! סוף שבוע טוב וחג שמח

shely50

New member
התכוונת לפאזל הזה?

כי גם אני שמתי עליו עין. בקשר לפאזל של טופולי - האשה עם התינוק - עוד טרם הגעתי אליו. אני עכשיו בעוד פאזל אחד של ג'ים ווארן (זה שבקישור השני). שב"ש.

jocie1

New member
תודה לכם..בהחלט קורץ לי להתחיל אותה ../images/Emo8.gif

משהו טוב......

1. הבן שלי קיבל רגילה מהיום והוא בבית עד יום ראשון בעוד שבוע
(איזה אמא אווזה אני). 2. מצאתי חלק של פאזל - רק אין לי מוזג לאיזה פאזל זה שייך ומתי היה חסר לי חלק....
איזה כייף סופ"ש ארוך - אני בונה על הרבה שעות איכות עם הפאזל שלי.

jocie1

New member
ברוך שובו לרגילה תהנו...

תשמרי את החלק.. יש סיכוי שהפאזל המסתורי יצוף ויתגלה...אפילו אם הוא ממסוגר... תוכלי לעשות החלפות עם החלק המקורי שבת שלום

ssyוM

New member
איזה כיף - רגילה בשבועות ...

זמן איכות
שיהיה לכם המון כיף ... איזה קטע עם החלק של הפאזל ...אולי הוא שייך לאחד שלא סיימת להרכיב והחזרת לקופסא
למצוא חלק של פאזל זה כמו למצוא כסף באיזה מקום ששכחת ממנו

ssyוM

New member
דברים טובים ../images/Emo13.gif

חברה טובה סיימה השבוע פרק והתחילה אחד חדש
אני כל כך גאה בה , לראות את האומץ, את קבלת ההחלטה והביצוע שלה היה ממש מעורר הערצה. קבלת החלטות בחיים... לפעמים אנו ניצבים מול רגעים לא פשוטים שכאלו, לקבל החלטה מבלי ממש לדעת מה צופן לנו העתיד ...
גיליתי פינת חמד - מסעדת סושי "יושי" בחיפה. מקום עם קסם
נכון שהסושי הוא הכי מדהים שאכלתי אבל המקום, האנשים, אוכל לא חייב להיות מדהים בכדי ממש ממש להינות מארוחה במסעדה, אבל אני משערת שלא גיליתי לכם משהו חדש
התגברתי על אחדהפחדים הגדולים שלי - להיות ב
בלי
,
אינטרנט ו-
|
שוב לגלות את האנשים שאכפת להם
אבל בעצם לרצות מנוחה, שקט ואת הזמן לעצמי
הרבה פירגונים שקל לי לשכוח (מזל שיש שרשור דברים טובים של יום חמישי
) ואיך לא...הבונסאי שלי
...שאני כה מאוהבת
בהם
- מדהים כמה דברים קטניםיכולים לעשות כל כך טוב על ה-