יום עצמאות שמח!

scooby4

New member
../images/Emo32.gif יום עצמאות שמח!

מינגלתם? ספרו לנו. אני בא ממשפחה לא ממוצעת. הסתובבנו היום בגן החיות התנ"כי (מאוד לא ממוצעת). הסתכלתי על ג'ירפות אוכלות וחרגולים מזדיינים. ממש. באמת.

יום עצמאות שמח בהחלט!!

בטח מינגלנו...יש עכשיו מסיבה בבטן שלי...בערך שבע פרות, לול פרגיות ודיר חזירים....אני פותח חווה של ממש. יאמ יאמ יאמ יאמ...

kittycatbone

New member
אני צמחונית גאה../images/Emo9.gif

והממ אכלנו אוכל רגיל
חיח. אבל היה נחמד. וסתם השתעממתי לי היום.. בחפיףXD לפחות היה חופש ^^

Latisia

New member
יום עצמאות שמייח!

אפילו פה חגגו! חחח לא הלכתי כי היו יותר מידי שיעורי בית אבל הבנתי שהיתה נוכחות דיי גדולה של ישראלים ויהודים (= מתגעגעת למינגול חח לדעתי פה בחו"ל מרגישים יותר גאווה שאנחנו יהודים. ככה לפחות אני הרגשתי היום... המון ישראלים ויהודים היום באלו עם דגלים של ישראל וחולצות של חטיבות של צה"ל וכזה. היה יפה לראות את זה (=

vegetable man

New member
היה נחמד

נסעתי לחברים וטיילנו ואכלנו (לא מנגל..., אבל כשחזרתי הכריחו אותי לאכול שאריות בשר
)

LostChild

New member
חגסה מח

אני ישנתי כמו בול עץ רוב היום היות ולילה לפני כן (עד זריחת החמה) פיזזתי לצלילי טקנו וג'אנגל משוריינים ברייב שנערך בשפך הירקון היה ציוני לחלוטין

היה השנה הכי שווה!

לעומת שנים קודמות שכמו פוסטמה השתדלתי כמה שיותר לנסות לברוח מהחבר'ה שרצו לרסס אותי ולי כמובן, לא היה "נשק"! השנה הלכתי לפארק ליד הקניון והיו הופעות ובלאגן...נשארתי נקיהה שעותתת ותוך שניה באה חברה שלי וריססה אותי ואת חברה שלי..אבל היה כיף! למחרת עשינו מנגל עם המשפחה הרומנית שלנו..היה פצצות! השנה כל החופשים ניהיו יותר כיפים..באמת החיים בחטיבה יותר שווים, אין ספק!

vegetable man

New member
לחתום אנשים, זה חשוב

גם את הדבר האחרון הטוב בתחנה הצבאית מכחידים לנו?! חשוב שתהיה במה למוסיקה הזאת שמופלת לרעה בין כה וכה. אנשים בורים ופרימיטיבים מקצצים לנו את "הקצה", אל תתנו להם לפגוע במוסיקה הטובה.

kittycatbone

New member
חתמתי../images/Emo9.gif

למרות שבקושי יוצא לי לשמוע את התכנית הזאת, היא באמת מאוד טובה ונחמדה. וקראתי את כל מה שהיה כתוב בעצומה.. באמת חשוב. כל מי שלא חתם עדיין, לחתום

למעלה