יום ראשוןןן(תראו משהו) תראו איזה מגניב מ.דגן בהתחלה חשבתי מתכוונים למיה (אני מתכוון לתמונה פה בצד)
I idanias New member 7/1/07 #1 ../images/Emo32.gifיום ראשוןןן../images/Emo3.gif(תראו משהו../images/Emo3.gif) תראו איזה מגניב מ.דגן בהתחלה חשבתי מתכוונים למיה (אני מתכוון לתמונה פה בצד )
../images/Emo32.gifיום ראשוןןן../images/Emo3.gif(תראו משהו../images/Emo3.gif) תראו איזה מגניב מ.דגן בהתחלה חשבתי מתכוונים למיה (אני מתכוון לתמונה פה בצד )
S SHANIELICIOUS New member 7/1/07 #3 XDDDDD../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif אורוש בהצלחה במבחן בהיסטורי ולכל מי שיש מבחן
S SHANIELICIOUS New member 7/1/07 #40 ../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif
I idanias New member 7/1/07 #5 חחחחחחח ברור אור ברור../images/Emo122.gif ד"א יש לי וידי קטנטנן זה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1639&msgid=91682235 סתם עבדתי עלייך מה את מאמינה?!?!?!?!
חחחחחחח ברור אור ברור../images/Emo122.gif ד"א יש לי וידי קטנטנן זה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1639&msgid=91682235 סתם עבדתי עלייך מה את מאמינה?!?!?!?!
כ כוסית על הגג New member 7/1/07 #8 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif יווווווווווווו איזה רעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ואני עוד מאמינה לךךך וואייי חכההה יבוא היום ואני יעבוד עליךךךךךךך ואני מתוסבכת איך רק אני רואה סימני שאלהה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif יווווווווווווו איזה רעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ואני עוד מאמינה לךךך וואייי חכההה יבוא היום ואני יעבוד עליךךךךךךך ואני מתוסבכת איך רק אני רואה סימני שאלהה
ע עינבי ארנבי 1 New member 7/1/07 #4 חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif טוב שלא כל העולם שולח לך ההודעות ואתה לא עונה, איזה מאאגניייבב גילוי אש כלכך מתאים לה
חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif טוב שלא כל העולם שולח לך ההודעות ואתה לא עונה, איזה מאאגניייבב גילוי אש כלכך מתאים לה
כ כוסית על הגג New member 7/1/07 #11 מחר מבחן בהיסטוריה../images/Emo10.gif בעצם זה טרום מגן <מבחן שעושים לפני המגן > די אין לי כוח לזה ..
O OoOסיונוששOoO New member 7/1/07 #12 היום יום הולדת ל...../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif רן דנקר שיהיה לו המון המון מזל טוב:]וברכה יותר מפורטת אני אשים בפורום הרישמי ומה שמצורף זה ברכה מכולנו בפורום הרישמי:]
היום יום הולדת ל...../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif רן דנקר שיהיה לו המון המון מזל טוב:]וברכה יותר מפורטת אני אשים בפורום הרישמי ומה שמצורף זה ברכה מכולנו בפורום הרישמי:]