יום שישי כל מה שקשור ליום שישי לפה-> לי אין בית ספר נהנהבננה
I idanias New member 24/11/06 #1 ../images/Emo32.gifיום שישי../images/Emo3.gif כל מה שקשור ליום שישי לפה-> לי אין בית ספר נהנהבננה
S spukipuki New member 24/11/06 #2 ../images/Emo10.gif../images/Emo203.gif אני כל השבוע לא יצאתי מהבית
S spukipuki New member 24/11/06 #6 כי אני ממש חולה ../images/Emo203.gif משבוע שעבר יש לי את החרא הזה, סוג של דלקת נראה לי
כ כוסית על הגג New member 24/11/06 #4 גם לי אין בצפר../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif רונאיתתת בהצלחה מחרר ואל תילחציי לילה טוף לכולםםםם
גם לי אין בצפר../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif רונאיתתת בהצלחה מחרר ואל תילחציי לילה טוף לכולםםםם
Y Yarinv New member 24/11/06 #12 בשביל מה צריך ללמוד בשישי?! שעתיים ראשונות ביולוגיה אחרי זה אזרחות ואז ספרות 4 שעות, כל-כך דחוף להם ללמד את השעות המסכנות האלו?! היום (ועוד כמה דקות זה כבר אתמול) היה לי בוחן בגיאומטריה והלך OK, בעזרת השם 100. ליל"ט לכולם!
בשביל מה צריך ללמוד בשישי?! שעתיים ראשונות ביולוגיה אחרי זה אזרחות ואז ספרות 4 שעות, כל-כך דחוף להם ללמד את השעות המסכנות האלו?! היום (ועוד כמה דקות זה כבר אתמול) היה לי בוחן בגיאומטריה והלך OK, בעזרת השם 100. ליל"ט לכולם!
כ כוסית על הגג New member 24/11/06 #14 קנינו הליכוןןןןן../images/Emo9.gif איזה כיףף סוף סוף אני ירזה קצת וקנינו גם מתח ובגלל שהתווכחנו שם קצת אז קיבלנו 4 משקולות מתנה <2 של קילו ו 2 של 2 קילו > ות'משלוח מתנה ההליכון מגיע יום שני מחכה כבררר ..
קנינו הליכוןןןןן../images/Emo9.gif איזה כיףף סוף סוף אני ירזה קצת וקנינו גם מתח ובגלל שהתווכחנו שם קצת אז קיבלנו 4 משקולות מתנה <2 של קילו ו 2 של 2 קילו > ות'משלוח מתנה ההליכון מגיע יום שני מחכה כבררר ..
כ כוסית על הגג New member 24/11/06 #16 חחחח שושש אני רציתי ממזמןן עוד מלפני שנה היום סוף סוף הצלחנו <אני ואחי> לשכנע את אמא שלי סופיתת