יום שלישי , מלחמה תפרוץ השנה?

section51 co il

New member
../images/Emo32.gifיום שלישי , מלחמה תפרוץ השנה?../images/Emo32.gif

אין שום ספק שהצבא שלנו מתרגל הרבה בתקופה האחרונה אפשר לשמוע את קולות המטוסים שחגים באוויר ללא הפסקה האם לפי דעתכם זה כדי להיות מוכנים לגרוע מכול? או לפעולת מלחמה קרבה? http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=516085

ARMANO

New member
אני יוצא למילואים בגבול הסורי בקרוב ../images/Emo201.gif

ניחוחות של מלחמה יש באוויר, אבל אני לא מאמין שיהיה משהו...

ARMANO

New member
הייתי אמור לצאת ב14 ל26 יום

הוא קיצר לי ל9 ימים
הבעיה היא שזה נופל לי על כל השבוע הראשון של הלימודים

זה דיי בטוח שמלחמה תהיה

ארצות הברית וישראל לא יתנו לאיראן להגיע לגרעין.. ובוש יודע שרוב הסיכויים מי שיחליף אותו לא יהיה עם מספיק ביצים אחרי עיראק לצאת על איראן..אז רוב הסיכויים הוא יפעל לפני סוף הקדנציה

section51 co il

New member
השאלה אם הוא לא חושש

שלגרור את ארצות הברית לעוד מלחמה תסיים את הקרירה הפולטית שלו לחלוטין..

כתבתי פעמיים אותה חפירה ופעמיים

תפוז הבני זונות האלה עשו "שגיאה בהודעה" חח בקיצור - הקריירה הפוליטית שלו גם ככה גמורה.. האחוז תמיכה בקונגרס עכשיו הוא הנמוך ביותר בהיסטוריה של ארצות הברית.. וגם הוא כבר עשה 2 קדנציות בדרך כלל אחרי זה נשיאים פורשים ומקס' פעילים חברתיים וגם אני בטוח שיש בארצות הברית תמיכה לא קטנה לתקיפה באיראן, כי פה זה לא כמו עיראק הם מכירים טוב מאוד מה קורה באיראן מה זה ומה שם...אז הם מבינים שזה לא סתם יציאה למלחמה על נפט אלא בשביל הגנה על המדינה

EizoTop

New member
לנשיא בארה"ב מותר להיות רק 2 קדנציות...

ויש את המפלגה הדמוקרטית,הליברלית,והרפובליקנית שהם מתחרות... ניקח לדוגמא את המלחמה בעיראק. הליברלים-לא אוהבים מלחמות וכל זה רפובליקנית-הם תומכים במלחמה דמוקרטים-הם באמצע,אוהבים יותר את ישראל ובנות בריתן. המשטר המכהן כרגע זה רפובליקני (לימטב זכרוני
)

freesoul21

New member
יש רק 2 מפלגות, דמוקרטים ורפובליקנים

ליברלים זה חלוקה פנימית של כל מפלגה.

freesoul21

New member
יש עוד כמה מפלגות קטנות שלא ממש נחשבות שם

אולי התכוונת אליהם, כמו מפלגת ליברטריאנים(שזה לא ליברלים)

נו בדיוק..

והליברלים זה דומה טיפה לשמאל שלנו רק שהם מתמקדים בעיקר בנושאים חברתיים ופחות בטחוניים ורפובליקנים זה הימין

EizoTop

New member
נצל"ש אני לא יודע עם זה פורסם בחדשות...

אבל קטיושה נחתה במרחק של 10-15 ק"מ מבאר שבע ומהבית שלי :S (אני גר בשורה הראשונה בבאר-שבע)

למעלה