יומולדת 50 לאמא..עצות

פרלמנים

New member
../images/Emo32.gifיומולדת 50 לאמא..עצות../images/Emo65.gif../images/Emo12.gif

בוקר אור
בעוד שבוע וחצי יש לאמא שלי יומולדת 50 בשעה טובה
כל המשפחה הקרובה (אחיות, בני זוג וכו') נפגשים לסופ"ש אצלה בבית , אספנו כסף לקנות לה מכונת אספרסו טובה (מכורה לקפה הגברת) ואחיותי ואני עושות לה בוקר של כיף בשישי בבוקר (בלי הבעלים)... רעיונות לפינוק, מסעדות מומלצות (מרכז הארץ), מתנה אישית ו/או עוד המלצות יתקבלו בברכה
חשוב מאוד: אמא גלניס לא אוהבת ספא וכו', מתנות קיטשיות וטיולים של מטיבי לכת. תודה רבה, ג'סיקה

ליבי א

New member
מזל טוב לאמא שלך

אנחנו לעשינו לאמא שלנו אלבום תמונות מיום שהיא נולדה ועד היום ומכתבים ישנים שמצאנו שאבא שלה כתב לה ותמונות עם הנכדים מהיום וזה היה ממש משגע כי כל כך התרגשה ובכתה מהתרגשות תחשבי על זה. שתיהיה בריאה והמון המון מזל טוב. ליבי

סבתא53

New member
גסיקה

אני קיבלתי מהילדים 2 מתנות שהיו חגיגה כל השנה הראשונה היתה שעון שעל לוח המספרים היתה תמונה שלנו חתן כלה מהחתונה וזה היה מאד מרגש לראות את השעה ולהזכר איך היינו... השניה היא לוח שנה שבכל חודש תמונה של הילדים מטיולים ומחגיגות וכל חודש היתה תלויה תמונה משפחתית עם החודש העדכני... יום הולדת שמח לאמא של גסיקה סבתא

אנגלה3

New member
סתם רעיון מחברה

חברה שלי ערכה וידאוקליפ (כי זה עולם של מחשבים
) ובו משתתפים הילדים, הכלות ו/או החתנים, הנכדים (הבן שלה היה קטן מידי בכדי לדבר אז היא נתנה לו להחזיק שלט - ובו היה כתוב "לסבתא מזל טוב מ...") החברים לעבודה והדובדבן שבקצפת - היא הלכה וצילמה את הזמר הישראלי, שהאמא הכי הכי אוהבת,מאחל לאמא מזל טוב... רעיון נחמד...האמא כמובן מאוד מאוד התרגשה. מסעדה מומלצת - אם אתם אוהבים אוכל מרוקאי - אז יש את מסעדת ORO ברחובות - מעולה ובימי שישי בצהריים יש להם ארוחות בופה - מומלץ מאוד. המון המון ברכות ואיחולים
נשיקות אנג'לה

איזה אמא צעירה!!!

אמא שלי גם בעייתי במתנות ולכן אנחנו שואלים אותה, אבל בגלל שאתן כבר עושות בוקר של כיף ואם אתם רוצות להגיע לפתח תקווה, יש שם את אלפרדו, בית קפה= מסעדה ממש מקסימה במקום יפה כמו כן\, אם תרצי אולי אוכל להשיג לך אפשרות לעשות פאזל מתמונה כלומר תשלחי אליי תמונה מיוחדת שהיא או את רוצה שתהיה לה, ויש מישהו שתפקידו להפוך את התמונה לפאזל עד 250 חלקים, אני יכולה לבקש אם את רוצה בכל מקרה שתהיה לך ולה יום הולדת שמח והכי חשוב, הרבה בריאות אורית

אירנה ק

New member
הרבה הרבה מזל טוב ../images/Emo65.gif

לא מכירה את המרכז
. אולי היא אוהבת הצגות, הופעות וכו'. אמא שלי מאוד אוהבת מתנות מהסוג הזה.אולי אינה תכשית מיוחד עם חריטה אישית או תמונה בפנים....

למעלה