יופי של דגים היו

AmitNHB

New member
לא צריך להתרגש. ידיעות אחרונות...

ידועים כעיתון מהימן.

BROWN BOMBER

New member
../images/Emo67.gif איזה מפגר הטייסון הזה....

זה בדיוק מה שחסר לו עכשיו... ד"א גם לנוקס לויס פותח בקריירה של שחקן קולנוע אבל עושה זאת בהוליווד וכמו שצריך.... הדבר היחיד שטוב כאן זה ג'ינה ג'מיסון...

AmitNHB

New member
עזוב, זו כתבה מהתחת.

כמעט כל מילה שם היא שטות גמורה.

Guy Schlesnar

New member
לפי הכתבה 14 אינץ'

טייסון שלנו דג דגים עם חכה,לטייסון האמיתי יש באורך של חכה.

daskaliano

New member
זה מראה כמה הוא מטומטם !!!

מתאגרפי עבר שפרשו ואיבדו את כספם עבדו למחייתם בכבוד גם אם זה כטבחים במסעדות או בכל עבודת דחק. האידיוט הזה ישחק היום בסרט פורנו ומחר כשיצטרך עוד כמה דולרים יהיה מוכן להתכופף והיות מתחת לסוס. אתמול היה על הסוס היום הוא מתחתיו תרתיי משמע...

BROWN BOMBER

New member
כמה שטייסון מפגר...

אבל עדיין אחרי שחשבתי על זה... אני חושב שזה סתם התקשורת ניפחה איזה משהו... כמו טורניר הווטראנים של האיגרוף שפירסמו בעבר... בסוף זה סתם היה רעיון של חבר של המאמן של טייסון... אפילו לא היו הכנות לפרוייקט...

daskaliano

New member
הטימטום הוא אין סופי

וטייסון זכה לקבל הרבה מנות ממנו.

MikeTyson

New member
טייסון בחיים לא יעשה כזה דבר

תבין, כבר דיברנו שאם טייסון זקוק לכסף הוא יכול להשיג את זה מתי שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה. הוא לא צריך לעשות את הדברים האלה בשביל להשיג 'קצת' כסף. דבר נוסף, לטייסון יש ארבעה ילדים וביניהם ילד גדול בשם אמיר שלא נראה לי שאבא טייסון יתן שהבן שלו יראה אותו סרטים כחולים. הכי קל זה לכתוב שטויות ורכילויות על טייסון, הוא האיש הכי שנוי במחלוקת והסוער ביותר בעולם הספורט. ועוד יותר קל זה לכתוב דברים עליו באינטרנט, ששם בכלל אי אפשר לדעת כלום. לפני 4 שנים פירסמו בוואלה שטייסון נשך אשכים של איזה איש אחד ומיד אחרי זה שהכל היה שיקרי. אם טייסון עדיין לא התחרה ב-K1, ועדיין לא הגיע לישראל לקרב על השלום, עדיין לא התחיל ב"קריירת ציור" כמו שהבטיח ועדיין לא מכר את הרכב שאלעד שמואל הצטלם איתו, אז הוא גם לא ישחק בסרטי פורנו. זה בטוח.

BROWN BOMBER

New member
../images/Emo45.gif כמה שאני רוצה להאמין בזה...

אני מקווה מייקי שאתה צודק ולא נזכה לראות את השמוק של טייסון עושה צחוק מעצמו... הטימטום של טייסון הוא אכן אין סופי... אבל אני לא מאמין שהמידע על סרטי הפורנו הוא נכון... סתם משחקים של תקשורת שתמיד מגזימה....

MikeTyson

New member
זה מזכיר לי משהו

דווקא החברה הנוכחית של טייסון הצטלמה בעירום. שכחתי את שמה אבל ראיתי את התמונה. היא לא חשפה איזה משהו מיוחד אבל בכל זאת טייסון התעצבן עליה והם רבו
אם אני אשיג את אתמונה אני אשים פה שכולם יהנו

למעלה