יורד גשם בחוץ

מה אתם נורמאליים???

אני מת על החורף..... אני מחכה רק שהוא יגיע--->>> כל הזמן קר בחוץ איזה כיף זה! לדעתי הקיץ מיותר אתם חוזרים הביתה כולכם מזיעים, עייפים בגלל החום, מגעיל כזה לצאת החוצה וכמובן הולך הרבה כסף על חשמל--->> מזגן!

לא אתה טועה אין כמו הקיץ!

בחורף מחשיך מוקדם , קר ותצריך ללכת עם הרבה שכבות וזה מעצן ואי אפשרל עשות דברים כמו בקיץ: ללכת לים לבריכה והרבה דברים אי אפשר לעשות בגלל שיש גשם

דה וואן

New member
חבלכם על הזמן

הלכתי לקחת אתכספי הזכייה בווינר שלי מאתמול (272 שח...) ופתאום תפס אותי מבול רצח... דפקתי ריצה הביתה והגעתי כולי רטוב ומטפטף... חחחחחח

דה וואן

New member
הימרתי על

מידלסבורו, בולטון, סביליה וסלביה פראג בסכום של 50 שקל

זה לא טוב תומרר

התחלתי ללמוד נהיגה יום רביעי וזה לא טוב הגשם הזה שונא כל הזמן לשים עוד שכבות ולקוות שלא יהיה גשם בשביל שאני יוכל לשחק כדורגל עם חברים מחר יש שידור חוזר של פרק טוב הקרב של נ' ועמית רומם

Israeli Hero

New member
כן גם אני שונא את החורף

מהסיבות שכבר כתבו פה. אני הרבה יותר שמח בקיץ. זה שמזיעים לא מפריע כי אפשר להגיע הביתה , לעשות מקלחת טובה, ולהדליק מזגן.

berger74

New member
שאלה בקשר למאמרים

למה יש שמות של שירים עבריים שכתובים באנגלית? Al kol ele, Hora, Adon Olam ואני חושב שיש עוד כמה כאלה..

Israeli Hero

New member
כי הלהקה היא להקה אוסטרלית

ושמות השירים מופיעים כך, באנגלית, על עטיפת הדיסק. כתבתי את השמות באנגלית במאמר כדי שלאנשים יהיה קל למצוא מידע נוסף לגבי השירים הללו.

למעלה