יו איזה מזל היה לי אתמול

../images/Emo32.gif יו איזה מזל היה לי אתמול ../images/Emo4.gif

או יותר נכון היום... אני עדיין לא מעכל את מה שקרה. בדר"כ ב 24:00-01:00 אני כבר יושן... אבל בלילה האחרון היו אצלי חברים וראינו את הסרט מאטריקס שהיה די ארוך, אז רק בשעה 2 וחצי בלילה בערך סיימנו לראות והם הלכו, אני נכנסתי להתקלח ולהתארגן לשינה, אחרי שיצאתי מהמקלחת וסיימתי להתארגן, כיביתי אצלי בחדר את האורות ושכבתי במיטה. לא עברו 10 שניות ופתאום שמעתי את החלון זכוכית שבסלון מתחיל לזוז... מן הסתם בשעה הזאת אמא שלי כבר ישנה ולא היה אף אחד אחר בבית (אחותי נמצאת בצרפת), ולמזלי היו מספריים מאוד חדים על השולחן שלי... לקחתי את המספריים והתקדמתי באיטיות במסדרון לכיוון הסלון ופתאום ראיתי בנאדם עומד על יד החלון, ממש על המעקה... הוא ראה אותי וקפא, תאמת גם אני לא זזתי בשלב הזה כי בחיים שלי לא הייתי בכזה מצב ולא יכולתי לנבאות מה הבנאדם הזה הולך לעשות ואם יש לו נשק וכו', אחרי איזה שתי שניות שהסתכלנו אחד לשני בעיניים הוא קפץ מהחלון, שניה לפני שהוא קפץ אני כבר התחלתי לרוץ אליו עם המספריים מורמות כאילו אני עומד לרצוח אותו... באותו הרגע לא ידעתי מה אני עושה ולא הרגשתי כלום פשוט.. היה לי דם בעיניים. האידיוט קפץ (קומה שניה), ונפל למטה על הדשא, מן הסתם שמעתי את הנפילה שהייתה די חזקה אבל כשהגעתי לחלון לראות אותו, הוא כבר היה על הרגליים ורץ אל מחוץ לשדה הראייה שלי. תוך שניה כבר התקשרתי למשטרה אבל את הפקידה המטומטמת שענתה לי יותר עניין למה הקפה שלה קר והקוראסון שלה יבש ובמקום לשלוח ניידת (אחרי שכבר נתתי לה את הפרטים) היא דיברה עם אחת מהפקידות האחרות על הקפה והקוראסון... ממש מלבב. מהרגע ששמעתי אותה מזעיקה את הניידות שבאיזור לא לקח הרבה זמן עד שהגיעו וזה באמת היה יפה, אבל אם המטומטמת הייתה זזה קצת יותר מהר אולי הם גם היו מגיעים בזמן. בכל אופן אחרי זה עשיתי עם השוטרת סיבוב בניידת לראות כמה חשודים שהיו באיזור ולמלא את הטפסים. היום ב 9 בבוקר (5 שעות אחרי כל העסק) הגיע איזה בחור מזיהוי פלילי, העביר את המברשת שלו על אורך התריס וכמובן לא מצא שום טביעות אצבעות והלך. מחר בבוקר אני צריך ללכת לתחנת משטרה בשביל לעבור בתמונות שלהם ולחפש את הבנאדם. בכל אופן, היה לי מזל בגלל שהגנב הזה לא הצליח לקחת שום דבר, כי ממש 10 מטר לידו היו מונחים כמה אלפי שקלים במזומן, שלושת המשכורות שלי וכל הכסף שלי לנהיגה, פלוס כרטיסי אשראי ועוד כסף שהיה מונח שם... אני לא מסוגל לתאר לעצמי מה הייתי עושה אם הייתי מגיע 5 שניות אחרי כשהוא כבר נמצא ממש בתוך הבית והייתי צריך להתעמת איתו. מן הסתם המחשבה הזאת דבקה בי כל הלילה כשלא יכולתי להירדם וראיתי סרטים סיניים עם דיבוב לאנגלית בשחור ולבן מלפני 50 שנה...

Anna Karenina

New member
../images/Emo2.gif ממש מפחיד....!

לפחות לא קרה שום דבר, זה יכול היה להיות גרוע הרבה יותר...

../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif פחד איימים...

היה לי מיקרה כזה לפני כמה שנים, אבל כל הכבוד על האומץ לרוץ, אין הרבה אנשים כמוך

מיטללל

New member
לדעתי

זה לא בדיוק אומץ כי זה היה יכול להיגמר באסון. (מי יכל לדעת מה יש לגנב? ומה הוא מסוגל לעשות אם הוא מרגיש "לכוד"?) בכל מקרה, אני שמחה שאתה בסדר

איזה אומץ ואיזה נעליים

זה לא היה קשור לאומץ המוח שלי פשוט עבד במהירות פי עשר יותר גבוהה מהרגיל ואחרי שניה אחת שהבטתי בבנאדם כבר ראיתי שאין עליו כלום ולפי העיניים שלו הוא היה מפוחד יותר ממני.. והתחלתי לזוז רק כשראיתי שהוא מתחיל לזוז לכיוון החלון.. לא רצתי אליו במטרה לדקור אותו, רצתי אליו יותר במטרה להפחיד אותו ולגרום לו לקפוץ ולשבור רגל\גב\ראש.. וזה גם מה שכמעט קרה אבל למזלו כשהוא קפץ הוא התחכך בסורגים של הדירה בקומה הראשונה ואז הנפילה הייתה יותר איטית והוא נפל על הרגליים. זה ממש לא אומץ, זה חוש ההישרדות וההגנה שנמצא בכל בנאדם. חוץ מזה היו לי את המספריים האלו להגנה. את האמת בשתי שניות האלו שהוא הסתכל עלי ואני עליו אני רציתי להגיד משהו אבל פשוט לא היה לי מה להגיד אז פשוט רצתי אליו.. הדבר שבאמת הבהיל אותי היה אחרי שירדתי למטה אחרי 5 דקות כשהניידת הגיעה וכשפתחתי את הדלת של הכניסה לבניין קפץ עלי חתול שחור משום מקום.. אז באמת הלב שלי קפץ.

black side

New member
חחחחחחח

הרגת אותי עם החתול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי, זה היה טוב..:) כל הכבוד על התעוזה למרות אני גם חושבת שזה לא נקרא אומץ, אבל זה חוש או משהו אז בסדר ישר כוח! במקרה כזה- עדיף להיות בן מאשר בת!;)

SimplyMe1

New member
זה היה ניסיון לפעם הבאה..

אבל באמת בתכלס זה "רמז" לכם שצריך לשים סורגים.. וזה מפחיד לגור בקומות הראשונות..לא פעם שמעתי על כול מיני חדירות לדירות בקומות נמוכות כי זה הרבה יותר קל לאידיוטים המובטלים שמחפשים שקל,שניים או אולי מליון:)... ועל זה נאמר תודה שאני גרה רחק-רחק למעלה
אגב,לדירה שלי גם היה ניסיון לגנוב תיק או משהו שהיה מונח בסלון, לפני כמה חודשים(סביבות אוק' השנה)איזה אידיוט אחד פתח את הדלת כניסה בבית,שעת צהריים כשכול הילדים חוזרים מביצפר וזה...בינתיים אני ואמא שלי ישבנו בשקט כי אני אכלתי משהו והיא קראה עיתון אז איזה אחד נכנס בלי לדפוק בדלת,שלא הייתה נעולה,כמובן שהוא חשב שלא היה אפאחד,וממש נכנס לאמצע הסלון,וכשראה אותי קודם הוא אמר "אני מחפש את x" . הקיצר אני ראיתי אותו קודם והוא כבר היה בדרך החוצה המילים,ואז אמא שלי יצאה אליו והוא כבר הספיק לעוף במדרגות(אני קומה 8 והוא ה ספיק לרדת מהר)ואז התברר שהוא ניסה להיכנס על אותו טריק לעוד דירות בבניין. בדיעבד אני חושבת שהייתי פועלת אחרת:סוגרת אותו בדירה וקוראת לאבא שלי שחזר מהעבודה לצהריים( היה בקומה שנייה),ונותנת לו לטפל בגנב. ואני..אני מרחמת על אותו גנב

בעיקרון זה נכון

(מה שאמרת על הסורגים), אבל יש לזה כמה אספקטים... אמנם זה ירחיק את הגנבים הקטנים והבלתי מקצועיים שרק מחפשים כמה ג'ובות לסדר לעצמם מנה או משהו כזה, אבל מה שמצחיק באבטחה זה שככל שהיא עולה, גם רמת הפריצות עולה. וזה די הגיוני, כי הפורצים המקצועיים שיודעים לפרוץ דלתות פלדלת, אזעקות וסורגים מסוג כזה, יעדיפו ללכת לבתים שבהם יש את ההגנות הללו, כי סביר להניח שככל שהבית יותר מאובטח, יש יותר על מה לאבטח = יש יותר מה לגנוב. אבל מצד שני זה גם עניין של שקט נפשי... מחר בבוקר אני מתקין נעילה כזאת של פינים בתריסים, אבל לא נראה לי שאנחנו נתקין סורגים. דרך אגב, בבית ה"חדש" (עברנו לפני 7 שנים בערך) זו הייתה הפריצה הראשונה... אבל בבית הישן שגרנו בו 11 שנים כבר פרצו לנו, ולכל שאר השכנים בבניין (בניין של 4 דירות ב 2 קומות), ומה שמצחיק זה שבשניים מתוך ארבעת הדירות הסורגים האלו היו קיימים, ועדיין פרצו להם דרך החלון.

SimplyMe1

New member
שמע,עדיף לאבטח את הבית מאשר

לתת פתח והזדמנות חוזרת. וכמו שציינת,העניין של השקט הנפשי זה הכי חשוב.. מזכיר לי גם שבסילבסטר האחרון שעה בערך לפני שיצאנו,אז האזעקה של השכנים ממול החלה לפעול...ואיזו אזעקה?-זה היה כאילו עומדות מחוץ לדלת הבית שלי 10 ניידות משטרה+3 כבאיות+7 אמבולנסים....היה מפחיד ביותר כי זו הייתה הפעם הראשונה שזה הזדעק וגם בדיוק התארגנתי עם החברות ליציאה ואצלי בבית לא היה אפאחד אז חשבנו שפרצו להם לדירה... אז היה מפחיד עד שבאו האנשים האלו מהחברה של האזעקות וגם בעלי הבית המפגרים שהסתבר שהם לא שינו איזשהו משו בקוד לרגל השנה החדשה וזה צפצף
אז...עדיף לאבטח על כול מקרה שלא יבוא ואף רק בשביל השקט הנפשי.. לא נעים לראות ייצור זר בסלון שלך.

numerw

New member
בהחלט סיפור מפחיד..

פתאום לראות מישהו זר בדירה שלך.. אני מקווה שאני לא אצטרך לעמוד במקום שלך כי אני לא בדיוק אחזיק מספרים (אלא יותר בכיוון של הנשק שלי M-16 מקוצר עם מספיק תחמושת)... הבעיה היא שלפי החוק אתה לא יכול לעשות כלום לפורץ אלא אם הוא מאיים על החיים שלך... העיקר שעבר בשלום:)

אימל'ה....

איזה פחדדדדד אני הייתי קופאת ולא זזה
אני מתה מפחד מכאלה סיטואציות... כל הכבוד על האומץ...

אורי ../images/Emo13.gif

אני שמחה שהכל הסתדר בסוף ושהוא לא עשה משהו רע לך ול
שלך... יש לך מזל גדול!!!

למעלה