ייאי פעם ראשונה שאני פותחת אוף XD

PnutButterNinja

New member
../images/Emo32.gifייאי פעם ראשונה שאני פותחת אוף XD

סתאם כי באלי לשרשר טמטום D": האם אתן תשתפו פעולה בטמטום ?

PnutButterNinja

New member
בהאהאהא ב-21:00 שעון ישראל ניתן יהיה לקנות DW

בעיקרון אצלם (ארה"ב ><) זה יהיה 14:00 בצהריים אבל בגלל שאנחנו יותר מהירים ומגניבים אז אצלנו זה יהיה בתשע בערב >< .

PnutButterNinja

New member
I THINK SOME DUDE JUST GRABBED MY JUNK

אם תהיתן מזה , זה מספר מילים מהשיר של אטל . (I FEEL LIKE DANCIN) טוב לפחות כשאלכס אומר שזה מילים מפגרות אז הוא באמת צודק XDD חח אבל זה די מפגר חמוד מצחיק כזה XD במיוחד לשמוע אותו שר את זה . ~ רגע של חלום בהקיץ על אלכס שר את זה XD ~

AdiA12

New member
מה סליחה? צריך שיחפרו! ../images/Emo3.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

purpleminnie

New member
סתם דבר מטומטם ../images/Emo69.gif

אבל שמתן לב שהפורום עדיין תקוע בשעון חורף או שזה רק אצלי במחשב?

AdiA12

New member
אולי זה היה אבל כרגע אצלי לא ^^ ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

ספירצ

New member
והוווווווווווווווווווווו

ביטלו לנו את המסע ישראלי וזה והתבאסנו.. והיום הודיעו לנו שעושים לנו טיול שנתי אחר במקום.. אומנם זה לא מסע ישראלי אבל לא נתבאס על זה לפחות עושים משהוווווווו

AdiA12

New member
יש מצב אתן עוזרות לי בלייק? ^^ ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

בבקשה תעשו לייק על הוול פוסט שלי: http://www.facebook.com/LeeBiran/posts/10150152254803744?notif_t=like אם אתן לא מצליחות לעשות זה כנראה בגלל שלא עשיתם לייק על העמוד.. אז תעשו לייק על העמוד ואז לייק על הוול פוסט שלי ^^ בבקשה תעזרו לי, זה ממש חשוב לי

dafnashz

New member
חזרתי D:

וואו מלא מלא חדשות רק ב8 ימים שלא הייתי. המסע לפולין היה פשוט מדהים. נהניתי המון ומי שאומר שלא נהנים בגלל שזה מסע קשה זה ממש חרטה.... היה ממש מעניין וגם ממש מצחיק. אני עדין לא יכולה לקלוט את הכמויות של האנשים שנרצחו ואני לא יודעת אם אני אקלוט אבל באמת היה מדהים ולכל מי שיש אפשרות לנסוע אני ממליצה בחום!

למעלה