חחחח רחלה בדיחה
א אלמוג 30 היחיד New member 11/7/05 #1 ../images/Emo32.gifימים ב'-ג' 11.7-12.7../images/Emo32.gif כאן תרשמו כל מה שלא קשור לפורום היום גם לא אהיה כאן כנראה כי את הרופא שיניים דחו להיום כך שיש לי שני רופאי שיניים היום גם לשיניים עצמם וגם עבור הגשר מחר יש לי שיעור לתורה אבל זה כבר לא ישנה משהו [אני מקווה] שבוע נעים לכולם ותנצלו את החופש הגדול
../images/Emo32.gifימים ב'-ג' 11.7-12.7../images/Emo32.gif כאן תרשמו כל מה שלא קשור לפורום היום גם לא אהיה כאן כנראה כי את הרופא שיניים דחו להיום כך שיש לי שני רופאי שיניים היום גם לשיניים עצמם וגם עבור הגשר מחר יש לי שיעור לתורה אבל זה כבר לא ישנה משהו [אני מקווה] שבוע נעים לכולם ותנצלו את החופש הגדול
ג ג ב ש ו ש New member 11/7/05 #2 חבר'ה הודעה קטנה../images/Emo124.gif../images/Emo88.gif מחר בסביבות השעה 19:00 בערב אני נוסע לכפר המוזיקה בניצנים להופעות של דניאל סלומון,אביב גפן ונינה טייב .. במשך היום אני אהיה כאן כמובן אבל בערב אעדר אחרי הפרק אני נוסע סתם רציתי לידע אתכם
חבר'ה הודעה קטנה../images/Emo124.gif../images/Emo88.gif מחר בסביבות השעה 19:00 בערב אני נוסע לכפר המוזיקה בניצנים להופעות של דניאל סלומון,אביב גפן ונינה טייב .. במשך היום אני אהיה כאן כמובן אבל בערב אעדר אחרי הפרק אני נוסע סתם רציתי לידע אתכם
H Hila The Sweet Girl New member 11/7/05 #5 וואי גבי איזה כיף לך!!! איזה שווה תהנה!! אני עכשיו חזרתי מהעיר היה סבבה הכרתי מישהו נקווה שיתקשר!! מה חדש ככה? יש פה מישהו!?!?
וואי גבי איזה כיף לך!!! איזה שווה תהנה!! אני עכשיו חזרתי מהעיר היה סבבה הכרתי מישהו נקווה שיתקשר!! מה חדש ככה? יש פה מישהו!?!?
ג ג ב ש ו ש New member 11/7/05 #6 תודה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif ואממ אני פה אבל לשם שינוי אני יפרוש למיטה קצת מוקדם היום..פשוט הייתי בבריכה וזה ממש מעייף..ובכלל אתמול שזה היה בעצם היום הלכתי לישון ב-6 בבוקר ובקיצור עייפותת לילה מעולה לכולםם
תודה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif ואממ אני פה אבל לשם שינוי אני יפרוש למיטה קצת מוקדם היום..פשוט הייתי בבריכה וזה ממש מעייף..ובכלל אתמול שזה היה בעצם היום הלכתי לישון ב-6 בבוקר ובקיצור עייפותת לילה מעולה לכולםם
ג גמדונת קיבוצניקית New member 11/7/05 #16 גמני שם..אולי ניפגש../images/Emo3.gif למרות שאני נשארת גם להופעה למחרת..ליהודים.
ג ג ב ש ו ש New member 11/7/05 #34 תודה תודה../images/Emo24.gifאני אספר לכם../images/Emo88.gif הכל כשאני אחזור בע"ה.. נינו'ש עוד מעטטטט אני איתך
תודה תודה../images/Emo24.gifאני אספר לכם../images/Emo88.gif הכל כשאני אחזור בע"ה.. נינו'ש עוד מעטטטט אני איתך
C CrazyAngel1 New member 11/7/05 #10 נשרפתי בים ולא ישנתי טוב בלילה../images/Emo10.gif אוף! חוץ מזה שגם עקצו אותי מדוזות... יואווו שורף לי רצחח
נשרפתי בים ולא ישנתי טוב בלילה../images/Emo10.gif אוף! חוץ מזה שגם עקצו אותי מדוזות... יואווו שורף לי רצחח
G gal y kike New member 11/7/05 #11 ../images/Emo41.gifחח גם אותי עקצה מדוזה../images/Emo3.gif חח זה שרף לי לכמה דקות וזהו חח מרשעת קטנה.. מחר אני ביםםםםםם איזה כיף חח
../images/Emo41.gifחח גם אותי עקצה מדוזה../images/Emo3.gif חח זה שרף לי לכמה דקות וזהו חח מרשעת קטנה.. מחר אני ביםםםםםם איזה כיף חח
C CrazyAngel1 New member 11/7/05 #13 תזהרררר!!! שמור על עצמך ותמרח טוב אחרת תאכל אותה כמוני... בקושי ישנתי בלילה בגלל שנשרפתי...
G gal y kike New member 11/7/05 #15 ../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif אני בת חעחע אני אף פעם לא נשרפת חח רק משתזפת ונהיית כושיתתתת
C CrazyAngel1 New member 11/7/05 #23 אופפסס דווקא הייתה לי הרגשה שאת בת. אבל לא הייתי בטוחה, אופס... סורי!