ימית, שלחתי לך "מסר" , קיבלת??

tiaa1

New member
../images/Emo118.gifואיך עברתם את "רעידת האדמה"?

הידעתם שחתולים מרגישים ,רגע לפני" שמשהו קורה????אפילו מיקה השמנמנה הנינוחה נהיתה עצבנית! וחיפשה מחבוא....דניאלה וסתיו ממילא היו מרוחות על מיטתי.... ורק "לובה היוזרת" לא הרגישה משהו מיוחד....היא חשבה שעובדים עם קומפרסור אצל השכנים....

yamit23

New member
../images/Emo4.gifקיבלתי, אבל.. ולא תאמינו...

אני עובדת עכשיו על פרויקט גדול, ואין לי הרבה יותר מזמן לנשום, אענה לך כשאסיים. ולגבי רעידת האדמה - לא הרגשתי כלום!!!! הייתי במשרד עם עוד 3 אנשים, ומענו על זה רק אח"כ, ברדיו! ודיברתי עם עוד אנשים מהישוב - אף אחד לא הרגיש. נאוה, מה היה אצלכם? רק בריאות, ימית

אני ישבתי עם הנסיך ליד המחשב

בשלב מסויים חשתי כאילו מישהו דופק לי על הכסא הסתכלתי על יהונתן לראות מה הוא עושה ואם אני צריכה לומר לו להפסיק, לא ראיתי אותו עושה שום דבר שקשור, אז המשכתי בעניינינו. מאוחר יותר, עברתי דרך החדר שלי. הטלביזיה עבדה על ערוץ 2 ודני רופ הסביר משהו. עצרתי להקשיב וגיליתי על רעידת האדמה. הופתעתי שלא הרגשנו כלום - עברתי 2 רעידות אדמה בחיי... התקשרתי לאבי שהיה בת"א ועדיין - הצהרתי שלא הרגשתי. ואז... פתאום הקשר היה שם... בין תנודת הכסא לבין רעידת האדמה פתאום הבנתי מתי זה היה, פתאום היתה סיבה לרעד הכסא. זה לא היה נעים או מרגש כמו הרעידות הקודמות שחוויתי. זו של 96 עברה עלי באשדוד, בקומה 6. כל הבניין התנדנד ואני נהניתי כמו תינוק בזרועות אימו. יהונתן היה בן חודשים ספורים וסוככתי עליו עד שזה הסתיים. נ ה נ י ת י ! ! - הרבה שנים עברו מאז מישהו נדנד אותי כך בזרועותיו
הפעם זה היה כמו כסא שרועד כי מישהו מקפיץ רגל עצבנית.

tiaa1

New member
גם אני, לבושתי, נהניתי...זיהיתי שזו

רעידת אדמה אבל חשבתי שאלהים עושה קצת מסג' חפשי ומשחרר את כל הפלונטרים בשרירים.... אגב נאוה, מה עם איזה "ספא" מפנק עד הבית???

ornelia

New member
טיה גנבת לי את הרעיון אני חשבתי

שאם הצליחו לזעזע את אמות הסיפים בגופנו אולי הכל עכשיו יחזור לתיקנו

למעלה