יקיריי

Drorrrrrr

New member
../images/Emo32.gif יקיריי ../images/Emo60.gif

אוקיי, אז כדי להעיר את הפורום
אני רוצה עכשיו שרשור יצירתי, אמהמה! אני רוצה שתשימו דברים שאתם עשיתם (ציירתם, כתבתם, שרתם וכו') ודברים שאתם רוצים להמליץ עליהם (שחברים שלכם עשו). לאב יו אול דרור

Drorrrrrr

New member
אהההה ושכחתי לומר ../images/Emo60.gif

לכל הציורים: תפתח גלריה חדשה לכל השירים/סיפורים/מונו: יפתח נושא מאמרים חדש יאללה אני רוצה לראות יצירתיות! דרור

Charmed 4ever.

New member
../images/Emo54.gif|מיוחדת|

*פוקחת את עיניי הנעצמות מדי חצי דקה* *פיהוק* יום נחמד היה לי היום...
הידעתם שלראות סרטי דיסני כשמשעמם זה עיסוק כיפי? ראיתי מלך האריות 2 לפני איזה שעה וחצי... ורציתי גם היפה והחיה, אבל נחשו מה? הקלטתי על זה! בעעע... אניוואי... לנושא השרשור... ההמלצה הראשונה שלי לסיפור קצר היא כמובן סיפור עצוב שגרם לי להזיל דמעה, סיפור שנכתב בידי דרורו'ש שלנו, "שבעה" סיםור נפלא, מרגש, עצוב ופשוט מהמם. זה נמצא בדפיוצר שלו בבמה... ועל המחשב שלי
אני אוסיף את זה להודעה הזו... יש לי גם כמה ציורים ושירים שיוצרם הוא אני כמובן, אני אוסיף אותם בהמשך השרשור... צריך להקליד... יש לי איזה שישה שירים וגם איזה שישה ציורים... בהמשך היום.. או השבוע

Drorrrrrr

New member
וכמובן המוכשרת שלנו: ניצי! ../images/Emo60.gif

Don't Know The Name But It Doesn't Matter watching the drops fall down from the sky, Is givin' me chills through my bones. Thinking of you walking over to me, Letting me know, I'm never alone. Come and take me away from this place, Away from all sorrow or pain. Come and take me to heaven on earth, Up at the end of the lane. Feeling the taste of your lips against mine, As the thoughts run fast through my head. When you're not arround and the light does not shine Then in my weak heart I feel sad.​

Charmed 4ever.

New member
יש עוד בית... ../images/Emo54.gif

אני אקליד אותו מחרכך.. אני בטלפון עכשיו... אני מאמי דרורו'ש!!!!!!!!!!!!!!!! קוראים לזה COME

Charmed 4ever.

New member
הנה השיר המלא ../images/Emo54.gif

watching the drops fall down from the sky, givin' me chills through my bones. Thinking of you walking over to me, Letting me know that I'm never alone. Come and take me away from this place, Away from all sorrow or pain. Come and take me to heaven on earth Up at the end of the lane. Feeling the taste of your lips against mine, As the thoughts run fast through my head. When you're not arround and the light does not shine Then in my weak heart I feel sad. Come back, earase the tear, 'cause we together defeat all fear, and now I know it so damn clear, I love you baby, I'll be waiting right here... Come and take me.... X2 יש כמה ספלינג מיסטייקס... אבל אתם תסלחו לי, נכון? אוכל... יאמיאם... בביי

שימו לב שימו לב!!!!! ../images/Emo124.gif

פורום מוניקה סקס בקהילות תפוז אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!! כולכם מוזמנים!!!!!!!! מצפה לראות את כולכם!!!!!!!!! אתם מוזמנים להכנס מהלינק למטה... תודה למנהל שלכם שנתן לי לפרסם. מוניקה סקס - 607

למעלה