יר תעשי לי אפר!!!

Hadardur

New member
../images/Emo32.gifיר תעשי לי אפר!!!

האמ... שבת שלום לכולם נזכרתי שלא פתחתי אוף בחמישי הזה חח, ואני באמצע "למידה" למבחן בביולוגיה... (כן אני לומדת מהמחשב כי המדפסת לא עובדת) אז הנה לנו אוף... ואת אופירק'ה אתם מכירים, וגם את הבעיה שלי עם האפר של הסיגריות :) שבוע טוב שיהיה לכם... ותשתדלו לכתוב את כל הדברים הלא קשורים פה... :) הדר

Hadardur

New member
סליחה שניה, אופיר תתחברי למסנג'ר!

כדי שתשלחי לי את התמונות טוב?

זו לא בעיה-זו סטייה :]

שב"ש שלום מקסימה... ושב"ש כולם... למרות שזה כבר מוצ"ש... אבל תהנו מהשבוע, נצלו אותו כראוי ושמרו על עצמכם.. אה ותבואו לזאפה... אוי אני אגיע גם |: זהו, אוהבת המווון,
יר :]

talba3

New member
יום עצוב אצלינו בבית, אהובתי עוזבת!

לוקחים לאבא שלי את המכונית מירוץ שהוא התחרה איתה בזמנו :\ כי האוטו בשותפות וכבר הרבה זמן הוא לא נסע אז לוקחים אותו לקפריסין להחייות אותו. (יום עצוב מאודד) העליתי תמונה של אהובתי

../images/Emo32.gif אני חייבת להוציא את זה החוצה

טוב חבר'ה... הנה לכם סיפור. לפני כמעט 6 שנים, דוד שלי אייל, האהוב ביותר, נפטר מסרטן. עד השנה האחרונה די הדחקתי את זה, למרות שהייתי אחד האנשים הכי קרובים אליו. פשוט לא רציתי להתמודד עם זה. לפני יומיים הייתי בקבר שלו והכל חזר אליי. ואני לא כל כך יכולה לישון (בגלל זה אני ערה עכשיו) וכתבתי כמה שירים.. אז אני רוצה תגובות (בונות וכנות) כי אני פשוט חייבת להוציא את זה החוצה- וזו הדרך שלי. תודה מראש- סיוני.

שתיקה

חשבתי עלייך כל הלילה בשתיקה לא שתיקה עצובה לא שתיקה מהססת סתם שתיקה חשבתי עלינו כל הלילה על הלב שלי על הלב שלך על הרגש שגובר בשתיקה כל לילה אני חושבת עלייך ועליי בשתיקה שלא נעלמת בשתיקה מעצבנת בשתיקה אחרת אבל היום חשבתי על משהו מיוחד על השתיקה שבשמיים על השתיקה של הרעד ועל השתיקה שאני אשתוק שתעזוב אותי, ואני אשאר לבד.

שתיקה

חשבתי עלייך כל הלילה בשתיקה לא שתיקה עצובה לא שתיקה מהססת סתם שתיקה חשבתי עלינו כל הלילה על הלב שלי על הלב שלך על הרגש שגובר בשתיקה כל לילה אני חושבת עלייך ועליי בשתיקה שלא נעלמת בשתיקה מעצבנת בשתיקה אחרת אבל היום חשבתי על משהו מיוחד על השתיקה שבשמיים על השתיקה של הרעד ועל השתיקה שאני אשתוק שתעזוב אותי, ואני אשאר לבד.

שתיקה

אופס תפוז מפגר... הנה השיר "לילה"

I saw a road It was very long I couldn't tell if It was right or wrong I went down its path Wanted to be strong I ran, skipped, and jumped And wrote you a song I kept on walking From brick to brick And while I walked I started to think When I got to the end I knew I wasn't right Because at the end of the road There was nobody, there was no you, the was no light. Just night.

היש אלוהים?

As I take off your smile When I say one more word I sit there and ask myself If there's a lord They say life is beautiful And I'm living well So why do I feel like I am down in hell The blood of the heart Seems to melt down around But he must be fainting He fell on the ground The sun doesn't smile In the land of the mind And he is that someone They're trailing behind So if there's a God And he's in control Then why is there a fuck fest All around this crazy world?

הלכת....

The darkness flows the body As the hours pass by We all sit there staring But no one knows why We catch a quick glimpse To see what goes on When the brave knight on the horse Never comes along We all wished for a moment We all wished for a life But no one deserves The hit of a knife So why in the world Would they choose me to sray I am still down here and They took you away

ילדה קטנה

ילדה קטנה בוהה צוחקת ואז זה נפל והיא לא מבינה. הוא עזב היא שותקת הוא עזב היא בוכה. היא לבד בעולם ואותו היא רוצה. הוא חמק מידיה היא לא החזיקה חזק. הוא לא אמר שלום והיא לא ראתה. הוא ניסה להסביר והיא לא הסתדרה. הוא מת, זה נגמר והיא עוד בוכה.

הארון הכחול

ערכתי חיפוש בארון הכחול מצאתי שרשרת, מצאתי מכחול מצאתי ספר ירוק וגדול מצאתי איגרת בצבע סגול מצאתי כרית ורודה ונוחה מצאתי ציור שציירתי לך מצאתי חוברת, מצאתי ברכה אבל מה לא מצאתי? לא מצאתי אותך.

mory89

New member
סיוני,

מתוקה, השירים שלך ממש ממש יפים, והם ממש מדברים אליי! (סבתא שלי נפטרה השבוע, זכרונה לברכה.) וזה כ"כ נשאר עדיין.. חוצמזה, הכתיבה שלך ממש יפה!! אם את צריכה משו, אני פה!=]תמיד תמיד!

כנ"ל כנ"ל

אז את מכירה את ההדחקה בדיוק כמוני. גם אני פה בשבילך בוביל'ה... 3> אוהבת המון.

talba3

New member
סיון יש לי בקשה

בבקשה תבואי ותשירי לי כל לילה את השירים האלה לפניי השינה כי הם ממש ממש יפים ואני לא צוחק... את ממש מרגשת בשירים שלך ורואים שאת כותבת אותם בשיתוף כל הרגשות שלך וזה דבר שעושה שירים מאוד מיוחדים!

למעלה