ישראלי

nofar155

New member
2 כרטיסים אחרוניםםםםםם לרוק"צ

מי שרוצה לפנות אלי כמה שיותר מהר- 138091436 אי סי קיו 0508559279 פלאפון באיזור בת ים והסביבה...

../images/Emo26.gif אירועי היום בתפוז 10.5.05

היום ב-17:30 יארח פורום שיווק ופרסום את גדעון עמיחי, מנהל הקריאטיב ושותף בשלמור אבנון עמיחי, שיענה על שאלות הגולשים. הגולשים מוזמנים לשרשר את שאלותיהם כבר עכשיו.
ובשעה 21:00 יתארח בפורום הפרעות קשב ADHD ד"ר גל מאירי, מנהל היחידה הפסיכיאטרית לגיל הרך במרכז הרפואי והאוניברסיטאי "סורוקה" באר-שבע. ד"ר מאירי יענה על שאלות הנוגעות לאבחון וטיפול בגיל הרך. הגולשים מוזמנים.
גולשי ה-Blogtv שימו לב - היום, יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל, לא יתקיימו שידורים למבוגרים בלבד ב-Blogtv של תפוז. השידורים ישובו לסדרם מחר החל מהשעה 22:00.

t o m z

New member
לאלה שנזכרו ברגע האחרון.. כרטיסים

לרוק עצמאות.. נשארו לי מעטים. לאיזור חולון ולאיזורים הקרובים בלבד! תום, 0508430877

JALULA2

New member
2 שאלות!

1. מה המחיר הכי זול של הכרטיסים לרוק העצמאות??? 2. יש לשייגעצ שיר שנקרא "אברום הבורג"? פשוט שמעתי את השיר הזה והיה כתוב שם שייגעצ!

shirand

New member
הכרטיס שלי לרוק"צ

אז ככה... הייתי אמורה ללכת וקניתי כרטיס.. ועכשיו אני לא רוצה ללכת בגלל כמה אנשים שהייתי צריכה ללכת איתם וביאסו אותי.. קיצר.. אני רוצה למכור ת'כרטיס.. אני מוכרת בפחות מ-110 ש"ח אם מישהו רוצה אפשר לתאם במסנג'ר.. [email protected]

בצה17

New member
דיי כבר לפתוח שירשורים חדשיםם...

בשביל הודעות של כרטיסים לרוק העצמאותת!!!

בצה17

New member
כן זה מהשירים שלא קימים באף דיסק...

הם פירסמו אותו באתר שלהם..

../images/Emo32.gif ישראלי ../images/Emo3.gif../images/Emo165.gif../images/Emo16.gif

כל הודעות ה
ישורשרו אך ורק לפה.

טולייצ

New member
קניתי סופסוף ../images/Emo9.gif

את הדיסק של יהושע!!! כולי אושר,זה כל כך מדהים! הם כל כך מדהימים!!
והיום יש טקס יום הזיכרון בבית הספר שלי בשעה 19:45

אני אסרוק בהזדמנות

יש שם קטע שכל אחד אומר משפט אז יש כזה: יובל:"יובל אחותך" XXXXDDDDDD לצעוק לו את זה היום, אנחנו שייגעצ, שייגעצ אחותך

למעלה