יששש 100 במתכונת באנגלית בע"פ

Juliann

New member
../images/Emo32.gif יששש 100 במתכונת באנגלית בע"פ

כמה נלחצתיייייי!
היא שאלה אותי מה התחביבים שלי אמרתי שאני מכורה למחשב.. היא שאלה אותי על הMP3 שלי אז קשקשתי לה על זה ואיכשהו עברו החמש דקות והיא אמרה לי שיש לי אנגלית מצויינת [לא ממש
] ושאני זורמת ושבבגרות פשוט להיות אותו דבר. פוףףףף הבגרות מחר, תאחלו לי בהצלחה!!!!

נהדרת ג'ולס!

פשוט תחשבי כמה שזה יעזור לך לפלרטט עם קון בשטף כשתיפגשו, זה נותן מלא מוטיבציה...

נועה167

New member
שווההה

גם לי יש מחר!! אוףףף לא רוצה.. לא שיש לי בעיה עם אנגלית אבל פאדיחות ועוד המורה הזאת :Q ולא היית אמורה לדבר גם על עבודה אחת שעשית או משו? ? בהצלחה מחר!! לי יש שבוע הבא.

Juliann

New member
תודהההה!!! איזה חמודים בהצלחה לכולם

לכל מי שעושה בגרות או מבחן כלשהו... וכן היינו צריכים לדבר גם על הפרוייקט שעשינו אבל זה היה ממש קצת אולי 2 שאלות...

Fairywitch

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo48.gif../images/Emo24.gif

תראי- בד"כ אני לא אוהבת שפותחים שרשורי
בלי להתייעץ איתי קודם- אבל זה בהחלט מוצדק
|

Juliann

New member
יואו איזה צחוקים היה בבגרות!!

היה לי מותק של בוחן, בן 60 ככה, עם כיפה, חייכן... הוא ביקש ממני לספר על עצמי אמרתי שאני אוהבת מחשבים מוזיקה טלויזיה וכו' ושאני מכורה לאמריקן איידול הוא עושה לי בסטאר וורלד נכון? ואני כזה אתה מכיר ? והוא כן אני צופה לפעמים.. ואז הוא שאל אותי על השופט השלישי [סיימון] והסברתי לו שהוא מפיק ואז הוא שאל מי הבחורה וסיפרתי לו על פאולה ועל רנדי... ואז הוא שאל אם השופטים צודקים ואמרתי שלא תמיד אני מסכימה עם סיימון כי הוא קשה מדי ופאולה טובה מדי ורנדי אומר את אותם דברים כל הזמן פיטצ' פרובלמס!! חחחחח אחרי זה דיברנו על קיאנו ריבס והוא לא ידע מי זה חחחחחח אז הוא התחיל לדבר על מוסיקת פולקה ואמרתי שאני לא יודעת אז הוא הזכיר את פרנק סינטרה וציינתי ששנה שעברה היה מתמודד באיידול בן 16 ששר כמו פרנק סינטרה חחחחח כפי שאתם רואים דחפתי את איידול/מחשבים/סרטים חופשי ואז הוא התחיל לשאול אותי על פורומים ודיברתי על הפורום שלנו!!! חחח ועוד כל מיני, הסוף היה יחסית רעוע [יחסית להתחלה שהיתה דווקא יותר שוטפת] אבל כנראה שזה בסדר כי בסוף הוא אמר לי you are a terrific speaker and a very interesting person!! איזה חמודי! ואגב חנה'לה.. למה צריכים לשאול לפני פתיחת אוף טופיק?! פעם ראשונה שאני שומעת על חוק כזה.

14מתן

New member
איזה בוחן נחממד !!!!!!

חחחחחח הייתה לי גם בגרות היום והלך די בסדר הבוחנת הייתה ממש נחמדה לא דיברנו על אמריקן איידול...
אבל זה די זרם

Fairywitch

New member
איזה בוחן חביב../images/Emo6.gif

לגבי ה
- נא לקרוא תקנון. בעקרון שרשורים חברתיים ושרשורי
נפתחים אחת לכמה ימים ע"י הנהלת הפורום (השראה מפורום אחר שאני נמצאת בו, ושם זה עובד מצויין).

Fairywitch

New member
ו../images/Emo52.gif על הדיקטטורה- פשוט אחרת

במקום פורום "אמריקן איידול" יהיה סתם בלאגן לא קשור, או סתם פורום חברתי. אגב- יש למעלה קישור לקומונה- שם הכל הולך, תתחרעו

למעלה