יש לי "בלוג" משלי...

אהוד_

New member
../images/Emo32.gifיש לי "בלוג" משלי...

יש כאן בתפוז בלוגים, גם אני לא ידעתי מה זה עד נחלטתי שזה נחמדhttp://blog.tapuz.co.il/Ehud

../images/Emo24.gif חחח איזו חמודה ../images/Emo140.gif

פשוט נכנסים לקטגוריה - בלוגים - ממלאים כמה פרטים ופוצחים בכתיבה זה ממש קל וממש ממש כיף
מחכה לראותך מצטרפת למשפחת הבלוגים התפוזית המתרחבת אוהב ויום מקסים ינון

אהוד_

New member
תודה רבה, זה קצת פשוט

ישבתי שעתיים והכנתי, רוצה אחד כזה?

actress

New member
הבנתי שדן תורן פתח גם בלוג והוא

מספר על ימין ועל שמאל...... ובהתחלה לא האמינו שזה הוא עד שהוא סיפר שהוא פתח.

מה עכשיו ??

רק לפני שבוע חשבנו שהנה, אולי הפעם אלו באמת אותות השלום. אמנם לפרק זמן קצר, אבל פרק זמן שבו כבר יכולנו להצביע על יותר תיירים שנכנסים אלינו, המטבע המקומי שלנו הרים ראש בגאווה, אנשים פה בארץ התחילו לצאת קצת יותר מהבתים ואולי נדמה לי שהיה איזה חיוך מרוח להם על הפנים. השמאל השתהה ללא מילים, הימין התחיל לצעוק - הדברהאחרון שאפשר היה לומר- שהכל עומד במקום. ריחות טובים עלו מאיפ'שהו. ואז הסרט כמעט נגמר, סינדרלה הפכה לליכלוכית, הכל פתאום נראה ונשמע כל כך מוכר, תקופה שאולי הספקנו (עם כל הקושי, אבל הספקנו) לדחוק אותה אל התאים האחוריים. ושוב הסרט הרע הזה, שאף אחד לא יודע לאן הוא מוליך (או שכן...) הגופות, האדום, האוטובוס החרוך, האמהות, האבות, היתומים, השכנים ההמומים.. כל כך מוכר, כל כך מעייף, כל כך מתיש. ...והשקל..והתיירים...והתקווה, בכל זאת, מסתבר שאנחנו חיים על כדור די מסובך.

הקיץ עוד כאן ../images/Emo42.gif

ב-15/9 יערך טור ד'ישראל: מסע אופניים לכל אורכה של מדינתנו הקטנה. פורום אופניים נערך לכך, ומביא לכם הערב ב-17:00 את טל וויס ויותם אביזוהר שיבואו לענות לשאלותיכם על טור ד'ישראל...
אורית רשפי, המועמדת לראשות עיריית הרצליה, תתארח הערב ב-19:00 בפורום הרצליה ותענה לשאלות הגולשים. רצוי להכין שאלותיכם מראש.
פורום ברי סחרוף מתחיל היום את חידון הטריוויה הגדול על ברי- וכל מה שקשור אליו... אז אם אתם יודעים מה זה מינימל קומפקט, שמעתם על פורטיס ויש לכם מושג על לפחות להיט אחד של ברי סחרוף... שווה להכנס.
7 ימים של וידויים ממשיכים בפורום בנות, והיום- היום הרביעי, עליכן לספר על הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לכן... ולזכות בדיסק של אס קלאב 7

ממש מעבר לפינה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

התכנית "תפוז Live" זזה היום אחורה לשעה 17:30 כדי לארח בפורום אהבה מעבר לפינה את מירי בוהדנה. מירי תשוחח למשך שעה קלה על הקריירה בכלל ועל "אהבה מעבר לפינה" בפרט.
הקופסא שלנו מחזיקה את אוונסנס במקום הראשון זה השבוע התשיעי (! ), אבל השבוע בפינה לשיפוטכם שלושה שירים חדשים שמאיימים להכנס למקום הראשון: החדש של דיידו, שנאייה טויין וג'סטין טימברלייק. בואו להשפיע ולזכות בפרסים!

../images/Emo32.gif

אוהבים את ריטה? אוהבים את השירים שלה? כולכם מוזמנים לפורום של מלכת
הפופ הישראלית ריטה פורום 812

למעלה