יש לי בן דוד חדש נולד לפני חצי שעה אני מתרגשת
N nitzan111 New member 24/10/05 #1 ../images/Emo32.gifיש לי בן דוד חדש../images/Emo77.gif../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif נולד לפני חצי שעה אני מתרגשת
../images/Emo32.gifיש לי בן דוד חדש../images/Emo77.gif../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif נולד לפני חצי שעה אני מתרגשת
T the Girl of Love New member 24/10/05 #4 ../images/Emo65.gifניצנ'ושששששששש../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif |מזל טוב| |מזל טוב| |מזל טוב| |מזל טוב| אני כל כך מאושרת בשבילך !!! כבר ראית אותו? כל כך כיף שיש בנדוד קטן במשפחה..!!!
../images/Emo65.gifניצנ'ושששששששש../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif |מזל טוב| |מזל טוב| |מזל טוב| |מזל טוב| אני כל כך מאושרת בשבילך !!! כבר ראית אותו? כל כך כיף שיש בנדוד קטן במשפחה..!!!
N nitzan111 New member 24/10/05 #5 ../images/Emo23.gifתודה רבה לכולם../images/Emo9.gif עדיין לא ראיתי אותו. דודה שלי עדיין מתאוששת מהלידה הקשה.... אולי מחר.
../images/Emo23.gifתודה רבה לכולם../images/Emo9.gif עדיין לא ראיתי אותו. דודה שלי עדיין מתאוששת מהלידה הקשה.... אולי מחר.
N nitzan111 New member 26/10/05 #7 עוד../images/Emo32.gif עברתי היום תיאוריה כל כך פחדתי להיכשל.... בסוף לא היה קשה......
N nitzan111 New member 26/10/05 #9 תודה רבה!!! לא. בטח שנייה לפני הברית יבחרו שם. לאחותו לקח חודש וחצי (!!!) עד שבחרו שם. ובסוף אפילו לא שם יפה.
תודה רבה!!! לא. בטח שנייה לפני הברית יבחרו שם. לאחותו לקח חודש וחצי (!!!) עד שבחרו שם. ובסוף אפילו לא שם יפה.
T the Girl of Love New member 27/10/05 #11 תיאוריה ראשונה??? ../images/Emo9.gif מה שלא יהיה,המון מזל טוב.. החופש הזה,למרות הלימודים והכל..-הוא כנראה אחד מהחופשים הכי טובים. גם בן דוד וגם רשיון...|מזל טוב|
תיאוריה ראשונה??? ../images/Emo9.gif מה שלא יהיה,המון מזל טוב.. החופש הזה,למרות הלימודים והכל..-הוא כנראה אחד מהחופשים הכי טובים. גם בן דוד וגם רשיון...|מזל טוב|