יש לי שאלה

eranavni

New member
../images/Emo32.gif יש לי שאלה

איך אני קןרא קיבצי טקסט שמישהו מפרסם כאן אני לוחץ ליקרוא ומופיעים לי כל מיני שטויות שאני לא מצליח ליקרוא

phingy

New member
זה בגלל שאלה לא קבצי טקסט...

המערכת של תפוז לא מאפשרת לצרף קבצים כמו an1 וma1 ועוד ולכן אנחנו עושים להם המרה בדוס לפורמט שהמערכת כן מקבלת ואז מי שיקבל אותם יצטרך לעשות המרה לפורמט הנדרש

phingy

New member
הסבר

לך לדוס לספריה בה הקובץ נמצא (אני מקווה שאתה יודע לעשות לפחות את זה כי אני לא אתחיל להסביר כל פקודה...), ותכתוב לדוגמא אם לקובץ קוראים AB: ren AB.txt AB.XXX (כשXXX מציין את הפורמט שאתה רוצה להמיר אליו) בהצלחה

ashomer

New member
הי הי הסתבכתם!

איזה דוס איזה נעליים? לוחצים עם הכפתור הימני של העכבר על הקובץ בוחרים Rename או שנה שם בעיברית. ומשנים לכל מה שבא לכם...

phingy

New member
ניסיתי לפי מה שאמרת!

זה הפך לי מAN1 לTXT אבל לא להיפך ועכשיו אני אקפוץ לרגע לדוסל´ה להחליף חזרה!

ashomer

New member
נו איך זה יכול להיות?

אני שיניתי ככה את כל הסיומות שלי מאז יציאתו של win95

phingy

New member
אולי זה קשור להגדרת הצגת סיומת קובץ

בחלון הוינדוס... שאתה בוחר אם יראו סיומות של כל הקבצים או רק של קבצים לא נפוצים, יכול להיות לא?

idan3k

New member
לא אם לא מופיעה הסיומת...

זה סה"כ קיצור לשינוי שם

eranavni

New member
עכשיו אני מבולבל לגמרי

איך אני עושה את זה דרך דוס או ווינדואוס?

ער"ן

שמע נא זה כבר לפורום המחשב שלי אבל וואטאבר האם כשאתה מביט על קבצים בספריה כלשהי, הם כתובים עם הסיומת? זה נראה ככה Untitle או ככה? untitle.txt אם האפשרות השניה היא מה שקורה אצלך ממש עכשיו, סבבה אגוזים לך, סמן את הקובץ ולחץ F2 או לחילופין לחצן ימני של העכבר על הקובץ ובחר בריניים- שנה שם. אם האפשרות הראשונה היא הנכונה אצלך, אתה צריך לעשות צעד צעד (בהנחה שאתה על וינדווס 98 אנייבל, אם אתה בעברי תתרגם, ואם אתה ב95 זה אותו עיקרון) כנס לתיקיה בה ישנם הקבצים שברצונך לשנות את הסיומת. לחץ על view בשורה הכי עליונה (שלישי - בתרגום חופשי - תצוגה) בחר שם ב Folder Options (אחרון) (בתרגום מיקרוסופטי - אפשרויות תקיה או משהו בסגנון) יש לך שם שלושה "דפים" בחר באמצעי הלא הוא View - תצוגה בשורה השמינית, hide file extensions for known files. וכו, האפשרות מסומנת, מחק את ה - V. Aplay ok וזהו עכשיו אתה אמור להגיע למצב של האפשרות השניה משם והלאה - אלוהים גדול בסדר? ותשנה ל JPG או משו כזה, טריויאלי? לא לכולנו... בהצלחה!

ער"ן

שמע נא זה כבר לפורום המחשב שלי אבל וואטאבר האם כשאתה מביט על קבצים בספריה כלשהי, הם כתובים עם הסיומת? זה נראה ככה Untitle או ככה? untitle.txt אם האפשרות השניה היא מה שקורה אצלך ממש עכשיו, סבבה אגוזים לך, סמן את הקובץ ולחץ F2 או לחילופין לחצן ימני של העכבר על הקובץ ובחר בריניים- שנה שם. אם האפשרות הראשונה היא הנכונה אצלך, אתה צריך לעשות צעד צעד (בהנחה שאתה על וינדווס 98 אנייבל, אם אתה בעברי תתרגם, ואם אתה ב95 זה אותו עיקרון) כנס לתיקיה בה ישנם הקבצים שברצונך לשנות את הסיומת. לחץ על view בשורה הכי עליונה (שלישי - בתרגום חופשי - תצוגה) בחר שם ב Folder Options (אחרון) (בתרגום מיקרוסופטי - אפשרויות תקיה או משהו בסגנון) יש לך שם שלושה "דפים" בחר באמצעי הלא הוא View - תצוגה בשורה השמינית, hide file extensions for known files. וכו, האפשרות מסומנת, מחק את ה - V. Aplay ok וזהו עכשיו אתה אמור להגיע למצב של האפשרות השניה משם והלאה - אלוהים גדול בסדר? ותשנה ל JPG או משו כזה, טריויאלי? לא לכולנו... בהצלחה!

למעלה