יש לי תופים!

V e g

New member
../images/Emo32.gifיש לי תופים!../images/Emo9.gif

חבר "הוריש" לי את המערכת תופים שלו, חוץ מה-תוף ריצפה והבאס - הוא זרק אותם כי לא היה לו מקום בשבילם :( - אבל עם 7369 סטנדים, מוטות וברגים וחלקים שאין לי מושג איך לחבר... אהה - וגם סטנדים לקלידים ולמיקרופון!כיף כיף... עכשיו השאלה: אני אצליח למצוא אתר שמסביר איך לחבר את הברזלים האלה - או שמישהו יעזור לי פה?!

Roy1232

New member
כל הכבוד, עכשיו בא לי תופים../images/Emo3.gif

האמת, עד שאני לא אנגן על תופים ועל פסנתר אני לא אוכל להגיד שמיציתי נגינה באמת. תתחדש

Gigantic Boots

New member
שמעתי עכשיו תחלק השני של קשתות

ואני חייב לציין ש-last flowers זה השיר הכי יפה ושמבוצע הכי טוב מבין כל השירים משני הדיסקים. זה שיר שעומד להחרש קשות ע"י תחנות הרדיו. פשוט בלדה מנימליסטית מדהימה.

Knives Out

New member
לא, שלחתי לו אתמול בלילה

אני כזה פושע, אפילו אני עוד לא שמעתי

Knives Out

New member
עכשיו אפשר להיפגש אצלך!

אה רגע, לא. אף אחד לא ממש רוצה מפגש לפי מה שהבנתי. נו... מה יהיה ? תחליטו איפה רוצים להיפגש! סתם להיפגש! לא יותר מזה! את הנגינה נעשה פעם אחרת

V e g

New member
תודה כולם! :)

זה ממש כיף. אני צריך לשבור את הראש מאיפה אני אשיג את הבאסים, עד אז קשה לתופף. ובקשר למפגש, הייתי עושה את זה אצלי אם היה לי שמץ של מושג כמה אנשים יבואו. אם יבואו יותר מדי אנשים - במיוחד שאני לא מכיר את כולם מספיק - קצת קשה לי להשתלט על כמות כזאת. יודע מה מצחיק? שאז כשכן רציתי אצלי, אבל אתה התנגדת נחרצות...

Knives Out

New member
אתה יודע מה מצחיק? שכשצעירים הזכרון יותר טוב

ובגלל זה אם תחפור אחורה אתה תראה שאני היחיד שלא התנגד :)

V e g

New member
וואטאבר

מאמין לך. וגם אם היית נגד זה לגיטימי. חוץ מזה הזכרון שלי מעולה, אני פשוט אמנזיאק. עכשיו גמגמו רגע, מי פה מעוניין ואף בטוח שיבוא במידה ואארגן אצלי מפגש פורום? מי שכן - שיגיב ב-
מי שלא -
מי שאולי -

Roy1232

New member
../images/Emo45.gif

אם זה לא מפריע לך לארח זרים למחצה, למה שזה יפריע לי
אולי אני אפילו אגרור עוד חבר גיטריסט למפגשפורום

למעלה