יש לנו אייקונים חדשים

always be me mc

New member
../images/Emo32.gif יש לנו אייקונים חדשים../images/Emo70.gif../images/Emo98.gif

והכי חשוב = >
מה דעתכם? לדעתי מגיע להם

LeAnnDylan

Well-known member
האמת הם די גרועים

זאת אומרת הם בכלל לא מובנים. הייתי צריכה להיכנס לרשימה של האיקונים לראות מה הקיצור שלהם כדי להבין אותם><

always be me mc

New member
../images/Emo216.gif(את זה את אוהבת? ../images/Emo3.gif)

ובואנה נסחפת.. עלק בכלל לא מובנים אולי הפיה וקופידון קצת פחות אבל כל מה שבא אחרי מאוד מובן(הנחש בכלל בלט לי לעין) וסחטיין עליהם ששמו אייקון של פיבי

LeAnnDylan

Well-known member
חחח נו בחיי שלא הבנתי אותם

בשבילי הם סתם היו גוש צבעוני, הרגשתי די מטומטמת שלא הבנתי אותם אבל הם לא ברורים כאלה

always be me mc

New member
מישהי צריכה -> ../images/Emo22.gif

כי ככה לא נראה דרקון ולדרקון יש כנפיים מותק

always be me mc

New member
אסתום אסתום אבל לא לפני שתראי שתפסתי אותך

זו כל כך את תודי! יו יש עכשיו Man in the mirror השיר של מייקל ז"ל שקריס שר.. *הולכת לראות*

LeAnnDylan

Well-known member
חח מה יש לי להודות, זה לא ברור?

חוץ מזה חשבתי שכבר עברתי איתך על זה

always be me mc

New member
זה ברור

אבל מתוך ימבה האנשים וההודעות בפורום לא מגיע לי קרדיט שמצאתי אותך? *ורק כדי לעצבן אותך נשים*

always be me mc

New member
ובנימה פחות עליזה בנוגע למייקל ג'קסון../images/Emo16.gif../images/Emo4.gif

אתם יודעים מעולם לא הערצתי אותו או ממש אהבתי אותו בתור בן אדם(בגלל כל הפרשיות המוזרות בחייו הפרטיים) אבל היה לי כבוד אליו בתור אומן. היו לו כמה שירים שממש אהבתי וכמה שהתאהבתי והתחלתי לשמוע השנה בזכות ערב שירי מייקל ג'קסון שעשו באמריקן איידול ושכמה מהם אפילו יש לי באמ פי. אז בלי לחפור יותר מדי תודה לך מייקל שכתבת ושבזכותך הכרתי כמה שירים יפים כמו : We are the world, Heal the world, Black or White, You're not alone וגם Remember the time החמדמד. סליחה שלא הייתי יותר נחמדה וסלחנית אליך כאדם אבל כשהיה מגיע קרדיט גם נתתי לך ועל השירים מעוררי השראה בהחלט מגיע לך הרבה קרדיט
יהי זיכרך ברוך

always be me mc

New member
וכן אני יודעת שההודעה קצת תקועה ולא קשורה

אבל הייתי חייבת לציין אותו, זה רק הוגן אחרי שחרשתי על השירים שלו קשות בזמן האחרון

always be me mc

New member
צודקת, גם הוא ../images/Emo13.gif

אני לא חולה עליו או משהו אבל זה אכן שיר יפה (ואם תראי תקליפ של מייקל תראי שהשורה Talk to me woman אליסון משנה ל-Mister) וגם The way you make me feel זה שיר יפה אבל ניסיתי לתמצת

always be me mc

New member
מה קשורה אליסון?

את השיר הזה אני אוהבת אבל לא ברמה של שאר השירים שציינתי ודוגרי אני אוהבת אותו בעיקר בגלל אליסון ופחות בזכות עצמו אז אמרתי לעצמי נזכיר רק את הטופ

LeAnnDylan

Well-known member
אליסון תמיד קשורה../images/Emo46.gif

חח סתם אני פשוט לא אוהבת שום שיר שלו בזכות עצמו אז חשבתי שחשוב לציין אותה

למעלה