י ל ד י ם
רררררררררר

../images/Emo32.gif י ל ד י ם ../images/Emo46.gif רררררררררר

אני מודה - אחרי כל יום הולדת בגן אני אוהבת להגיש לבני את הכתף שלי לתפיחה.... "איזה עוגה היתה היום ? נכון לא יותר יפה מהעוגה שהיתה לך ?..... " היום הוא מספר לי: היתה גם עוגה מאוד יפה, כמו שלי. - כמו שלך ? - כן, אבל היה בה שוקולד והרבה הרבה סוכריות קטנות כאלה צבעוניות קטנות-קטנות... - שוקולד וסוכריות צבעוניות ???? רררררררררררררר - כן, ושמו לו מסביב פוגים. עוגה יפה ! |ופה צינזרתי כמה קללות.....| אתם קולטים את השערוריה ? מה מלהיב את הילד הזה כשאמא שלו מכינה לו עוגות מצויירות/מפוסלות/מושקעות.... ? גרררררררררררררר - ילדים גידלתי ורוממתי ! (מצטערת, הייתי חיית להשתפך....)

Hun1

New member
../images/Emo6.gif גם אותי הצחקת אבל האם

ניסית את העוגה בגביעי גלידה? לי אין ילדים ולכן הכנתי את זה עבור אחיינית שלי כשביקרתי בישראל + עוגיות מקושטות והילדים מאוד התלהבו.

לפני יובלות !

האמת שעוד לפני שנפתחו הפורומים האלה ואפינו הכל בפורום מתכונים, אני זאת שהבאתי לראשונה את הרעיון שסחף התלהבות רצינית (אבל הילדים שלי..... פחחחחח - חנטרישים)

חכי שהוא יגדל - רק קצת....

החבר'ה שלי כבר יודעים יפה מאוד להעריך את העוגות שאני עושה, ועוגת שוקולד עם סוכריות ממש, אבל ממש, לא עושה עליהם שום רושם... הם קהל כלכך נהדר, תמיד מחמיאים לי תוך כדי עבודה, ואני תמיד מתייעצת איתם ושואלת לדעתם, בעיקר כשמדובר בדמויות הבנים (דרגון בול וכל שאר היפיופים...)

אמן, כן יהי רצון...

אבל הם כאלה חנטרישים וחסרי טעם ש..... לא נורא, מזל שיש חברים ודודנים... חחח

למעלה