כאן תרשמו כל מה שלא קשור

מגנוזיה

New member
../images/Emo110.gifהיי מה המצב?

אני חדשה כאן וכמו כולם אני חולה על דה קולינג ובמיוחד על אלכס!!!! אני בת 14 ואני מהמרכז

ifonly16

New member
תתחדשו על הפורום

אני אישית ממש אוהבת את הקולינג ולא ממזמן היה שידור חוזר ביס של "חופשיות על הבר" ובקטע במועדון לאיזה 5 שניות רואים את הקולינג שרים את WHERE EVER YOU´LL GO. וחשבתי שזה די מגניב ואז חשבתי על זה שלקח להם המון זמן להגיע לMTV. בכל מקרה הם להקה אדירה ונקווה שהם ישארו בשטח.

ט ל i ש

New member
סיפור עצוב עם סוף טובבבבב

הלכתי כהרגלי עם עם הדיסק של TC אז היה לנו שיעור חופשי והחלטתי לנצל את הזמן ושלמוע את הדיסקקק ישבנו בחוץ על הדשא אני וחברות שליי ושמעתי לי בתמימות את הדיסק... פתאום באה המפלצת(מנהלת)ושמה תרחה לקחה לי את הדיסקמן והלכה.... אחרי חמש דקות עדיין עמדתי בשוק וחברות שלי כבר נלחצו.. אחרי שסיימנו ללמוד הלכתי עליה ודרשתי שתחזיר לי את הדיסקמן כי אין חוק שאומרים לי שאסור להקשיב בשיעור חופשיי (מנצלת חוקים) אז היא חשבה וחשבה וחשה והחזירה לי את הדיסקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק תחשבו מה היה קורה לי יום שלם בלי TC??

moranos

New member
איתמר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה המצב???????? אתה יודע מי אני?...... מורן. מהביהס... סתם משעמם לי ורעות אמרה לי שאתה מנהל פה את הפורום אז באתי להגיד היי. אז מה המצב

Adrienne

New member
היי וומן! מה קורה? מה המצב?

רעות ערה עכשיו? כי אני כזה צריך ללכת אליה ופעם הבאה שאת רושמת הודעה שלא קשורה ללהקה אז תגיבי לשרשור
(אוף טופיק) שפתחתי השנייה!

Adrienne

New member
../images/Emo32.gif כאן תרשמו כל מה שלא קשור

ללהקה ובא לכם להגיד...

moranos

New member
היי לכולם

אני מורן מחולון. בת 15...... וחולה על דה קולינג

moranos

New member
../images/Emo32.gifהכל טוב......

אם רעות ערה....... את זה אני לא יודעת... תתקשר אליה

Adrienne

New member
למה את לא משרשרת באוף? למה

אתם לא קוראים את מה שאני רושם? אני לא צריך לשרשר בשבילכם הודעה חדשה פותחים רק שבאמת יש מה להגיד, וזה לא בגלל שבא לי אלא בגלל שיש בעמוד מקסימום 15 הודעות, ברגע שאתם רושמים סתם הודעה אז הודעה אחרת שיכולה להיות מאוד חושבה יורדת לדף הבא ואז לא רואים אותה והיא לא קופצת, בגלל זה בבקשה אם יש לכם מהשהוא לא כל כך חשוב לשרשר תשרשרו אותו בשירשור ה
אוקיי?

../images/Emo26.gifתהיתם פעם...../images/Emo36.gif ../images/Emo29.gif

איזה תוספת לפיצה אתם? איזה דרדס אתם? מה רמת האייקיו שלכם? מתי אתם הולכים למות? ואיך?
יש לכם אובססיה מוזרה לקוויזים, שאתם פשוט מתים לחלוק עם העולם? אז נפתח פורום בדיוק בשבילכם! רוצו עכשיו לפורום קוויזים (593) - ותגלו כל זאת ועוד!
למה אתם מחכים?

למעלה