כביסה-תורה שלמה.

../images/Emo32.gif כביסה-תורה שלמה.

הרי כולם יודעים שצריך לכבס כבסים לבנים או בהירים בנפרד מכבסים צבעוניים... כמו כן,במידה ויש שתי גופיות, אחת תכלת ושניה אדומה, יש לכבס אותן ביד ובנפרד. הגילוי המעצבן הוא שגם אחרי שכיבסתן אותן ביד,והקפדתם לא לשטוף אותן יחד , אפילו לא עם המים של המרכך , אסור להחזיק אותן צמודות באותה יד כי אח"כ הצבע של הפאקינג גופיה אדומה עובר לגופיה הבהירה
!!!! מאאארד!!! חומוס שהתחילה להבין שאם היא לא רוצה ללבוש כל יום אותה גופיה היא חייבת להתחיל לכבס ביד.

moi24

New member
חומוססססססס

אני בשוק אני בהלם! כל הזמן הזה שנעדרת עשית כביסה?!

מואה..כפרע....

הרבה עבר עליי בזמן שלא הייתי... קניתי רכב * (והספקתי להחליף אותו..) התחלתי להתאמן בחד"כ.. ויצאתי לעבוד...* שימי לב- כל הדברים הנ"ל הם דברים שסינגלית שמחפשת ב"ג עושה.. (חומוס לוקחת את עצמה בידיים ומחפשת ב"ג? ) יש תקלה לתפוז.. אי אפשר להוסיף אימוטוקונים.... אז פשוט תוסיפי כאוות נשפך. *מה שגרם לי להפרד יפה מהמון כסף, כי את יודעת מה קורה כשיש רכב... יוצאים בעזרתו לבתי קפה..ואת יודעת מה קורה כשיוצאים לבתי קפה ... מבזבזים כסף..ואת יודעת מה קורה כשמבזבזים כסף... מתחילים לעבוד.. וחוזר חלילה. נ.ב גם אני 'תגעגעתי...

moi24

New member
לא

אני לא יודעת מה קורה כשיש רכב. למה לדרוך על היבלות אה?!

belli80

New member
נהה.

ויתרתי מזמן. והרבה יותר מעניין ככה- יש לי מספר קבוע של חולצות, שכל שבועיים משנות צבע. לעיתים אני מקבלת מחמאות על הצבע, המרקם והדוגמא, ולעיתים מקבלת מבטים קרירים ומזועזעים.. בעיקר מהפולנייה הפרטית שלי.

למעלה