כבר אין חיפוש לפי שם? איזה באסה
פ פלגיה New member 5/6/06 #2 כנראה צריך לתקן שם משהו כי הכניסו בהתחלה את האפשרות לחפש לפי שם משתמש בכל הפורומים והרבה התרעמו על כך שיש כאן פגיעה בפרטיות.
כנראה צריך לתקן שם משהו כי הכניסו בהתחלה את האפשרות לחפש לפי שם משתמש בכל הפורומים והרבה התרעמו על כך שיש כאן פגיעה בפרטיות.
ס סיגל של שגיא ונגה New member 5/6/06 #3 כבר דיי הרבה זמן לא ניתן לחפש לפי שם בכל הפורומים, אלא רק בפורום ספציפי.
מ מתרגשת New member 5/6/06 #5 נכון. אתמול ניסיתי לחפש והשתוממתי אבל מסתבר שהרבה אנשים התלוננו על החדירה לפרטיות... אז...
ד דבששש New member 5/6/06 #6 זו באמת חדירה לפרטיות אבל... זה גם היה מאד שימושי. בדיוק שבוע שעבר קראתי את ההודעות שכתבתי בעיצומה של לידה שלי ונורא התרגשתי. חבל.
זו באמת חדירה לפרטיות אבל... זה גם היה מאד שימושי. בדיוק שבוע שעבר קראתי את ההודעות שכתבתי בעיצומה של לידה שלי ונורא התרגשתי. חבל.
L lulyK New member 5/6/06 #7 הנה אופציה לחפוש לפי הממשק הקודם מישהי צרפה את זה לפורום הורים לתינוקות.
L lulyK New member 5/6/06 #10 לא בעמוד הראשי, אבל די מיד אח"כ. צריך לשחק עם זה קצת (להתחיל חיפוש לפי מס' פורום, למשל, ואז מתקבלת אוםפציה של שם משתמש).
לא בעמוד הראשי, אבל די מיד אח"כ. צריך לשחק עם זה קצת (להתחיל חיפוש לפי מס' פורום, למשל, ואז מתקבלת אוםפציה של שם משתמש).
L lulyK New member 5/6/06 #14 גם אני, אבל לי יש בעיה כללית עם שינויים (גם כשמתברר בדיעבד שהם לטובה ).